MasterChef Türkiye'de ''Bu nasıl olur?'' dedirten tablo: Bu güne kadar kimsenin yapmadığı olay!

Stüdyoda tadım aşamasına geçildiğinde MasterChef Türkiye jüri üyelerinin yiyebilmekte güçlük çektiği yemeğin servis edilmesi gerginliğin tırmanmasına sebebiyet verdi. Hazırlanmış olan yemeğin lezzetine bakılırken MasterChef jüri üyeleri daha fazla dayanamayıp sert eleştirilerini bir bir sıralarken program tarihinde tattıklarının en kötüsü olduğunun özellikle altını çizdiler.

ABONE OL
GİRİŞ 26.08.2020 11:36 GÜNCELLEME 05.11.2020 16:41 MEDYA
MasterChef Türkiye'de ''Bu nasıl olur?'' dedirten tablo: Bu güne kadar kimsenin yapmadığı olay!
MasterChef Türkiye'de ''Bu nasıl olur?'' dedirten tablo: Bu güne kadar kimsenin yapmadığı olay!

MasterChef Türkiye stüdyosunda daha önce görülmemiş hadiselere bu sezon bir yenisi daha eklenerek jüri üyelerine adeta ecel terleri döktüren bir tabloyla karşı karşıya kalındı. Normal şartlar altında gerek takım oyunlarında gerekse bireysel oynanan turlarda hazırlanmış olan yemekler lezzet açısında düşük kademede kalsa bile olsa değerlendirme yapabilmek adına muhakkak tadına bakan MasterChef jürileri ilk defa bu denli zorluk çektiler. 

 

MasterChef Türkiye yarışma programının 25 Ağustos Salı tarihinde TV8 ekranlarında yeni bölümünde mavi ve kırmızı takım yarışmacıları yapılacak dokunulmazlık oyununda galibiyet elde etmek ve kendilerini garanti altına almak için bu kez Çin Mutfağından başarılı tatlar çıkarmak adına her şeyini ortaya koyup çaba sarf edecekler.

Ancak dokunulmazlık oyunu tamamlanıp tadım evresine geçildiğinde MasterChef Türkiye jüri üyelerinin tamamı, yarışmacıların sunum yaptıkları bir yemeğin lezzetine bakarken ilk defa bu kadar güçlük yaşadıkları görülüyor. Yeni bölüm tanıtım fragmanına bakıldığında, yemeği ağzından çıkarmamak için zor duran ve yutarken hayatlarının en talihsiz anlarını yaşayan şefler daha fazla sessiz kalamayarak eleştiri oklarını sapladılar.

 

Danilo Zanna, "MasterChef'te ilk defa bir yemek yiyemiyorum" şeklinde ifadelere yer verip tepkisini açıkça ortaya koyarken, şeflerden Mehmet Yalçınkaya ise yemeği hazırlayan yarışmacılar için, "MasterChef'te 3 yıldır yediğim en kötü tabak" sözlerini kullanarak kabul edilemez durum karşısında isyan etmekten kendini alıkoyamadı.

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben bi ev hanımı olarak 6 çocuk annesi yemek yaparken keşke bu olaydı şu olaydı da çocuklara bişirseydim serhatın dök dök abi hop çöpe burda kurban bayramı bekleriz kesinlerde bi hayırsever dağıtılsın diye memet şef israfa karşı seviyoruz onu her ne kadar sert görünsede biliyoruzki yümüşaktır öbur 2 şefde öylede bide kardeşim çöpu karıştıran bi suru malesef insanımız var hayvanlarımız var lutfen memet şef çöpe atılmasın hiç bişi bizler kabuklarımızı dahi tavuklara veririz yokluk nedir az çok çeken bilir hakeden ve kerçekten ihtiyacı olan kardeşimiz kazansın kazansınki başkasınada yardımda bulunsun
    Cevapla
  • Greenpeace 3 yıl önce Şikayet Et
    Artan yemekleri çöpe değil de hayvan barınaklarına veriyorlarsa iyi, yoksa israf ve günah.
    Cevapla
  • nirvana 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok saçma bir Program nimetle resmen dalga geçiyorlar Allah nimetlerini azaltsın inşallah Millet neden bu israfcı kesimleri izliyor millete bir faydası olmadığı halde
    Cevapla
  • Blinkpink ❤️ben 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalnız bence hiç boş değil çünkü insanlara en azından seyircilerede Birazda olsa bişeyler öğüretiyor
    Cevapla
  • Janin 3 yıl önce Şikayet Et
    Demek sende ixliyirsun,yoksabbilemezdin,nimetle dalga gecmiyorlar yemegi dogru yapmayi ogretiyorlar.
    Cevapla
  • Torunbey 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok seviyoz biz böyle iyi mikemmel
    Cevapla
  • dogrucu 3 yıl önce Şikayet Et
    israf etmeden guzel yemek pisirmenin sanatini ogretiyor/gosteriyorsa ne guzel, ama reklam videosunu izledim, ekip calismasi seklinde yapmislar, bu ingilteredeki formattan farkli. her sef kendi basina calismali, o zaman bu kadar kavga ve kaos olmaz.
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Kavga kaos reyting demek para demek maalesef.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR