Diriliş Ertuğrul'la revaçta olan Engin Altan tacize uğradı! Kaşla göz arasında yapacağını yaptı

TRT1 ekranlarında oyuncu kadrosunda yer aldığı Diriliş Ertuğrul isimli dizi projesiyle kariyerinde önemli bir dönüm noktası yaşayan Engin Altan Düzyatan tacize uğradı. Oyunculuk kariyerindeki başarı basamaklarını hızla tırmanan ve Diriliş Ertuğrul yapımıyla yankılarını dünya çapında hissettirmeye devam eden Engin Altan Düzyatan, rahatsızlık duyduğu bir olaya şahitlik etti.

ABONE OL
GİRİŞ 30.08.2020 22:19 GÜNCELLEME 30.08.2020 22:19 MEDYA
Diriliş Ertuğrul'la revaçta olan Engin Altan tacize uğradı! Kaşla göz arasında yapacağını yaptı
Diriliş Ertuğrul'la revaçta olan Engin Altan tacize uğradı! Kaşla göz arasında yapacağını yaptı

Şu anki dönemde belirli bir süredir ara verdiği oyunculuk kariyerine tekrardan kaldığı yerden devam etmeye hazırlanan ve TRT1 ekranlarında yeni yayın döneminde ekran serüvenine başlangıç yapacak olan Barbaros adlı dizi projesinde başrol üstlenecek Engin Altan Düzyatan tacize uğradı.

Diriliş Ertuğrul yapımında oynadığı ''Ertuğrul Gazi'' karakteriyle hem ülkemizde hem de dünyanın çeşitli ülkelerinde yankı uyandırarak çok kısa bir zaman içerisinde etkisi altına almayı başaran Engin Altan Düzyatan başına gelen akıl almaz olayın ardından neye uğradığını şaşırdı.

Çatı Katı Aşk 9.bölüm fragmanı: Kalbinin kapılarını ardına kadar açtı: Yarasına merhem oluyor!

 

Yeni dizi çalışmalarını yürütmeye başlayıp sıkı bir hazırlık sürecine giren Engin Altan Düzyatan, eşi Neslişah Alkoçlar ile yakın arkadaşı Ralf Tezman’la beraber Bebek'te yer alan bir otel mekanında boğaza nazır akşam yemeği yiyerek sohbet ederken basın tarafından görüntülenmişti.

Mekan çıkışında ise kendisini bekleyen muhabir ekiplerinin yöneltmiş olduğu soruları karşılıksız bırakmasının akabinde, aracının arka koltuğuna geçip eşi Neslişah Alkoçlar'ın yanına oturduğu esnada ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan hiç beklemediği bir anda rahatsız edildi.

Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç'tan transfer müjdesi! Hangi futbol takımına dahil olacak?

Yoldan geçen bir vatandaş tarafından aniden otomobilin camına vurularak taciz edilen Diriliş Ertuğrul'un efsanesi Engin Altan Düzyatan, karşılaştığı taciz skandalı üzerine hayrete düşerken, şoförü ise olayların büyümemesi için süratle gaza basarak ortamdan uzaklaştı.