Kuruluş Osman dizisine yeni bir taze kan daha geliyor! Çukur'daki dev isimle sözleşme imzalandı

Peş peşe transfer haberleriyle medya gündemine oturan Kuruluş Osman dizisinin ekibine sonradan ilave edilen isimlerde bir yenisini daha göreceğiz. Yayına giriş yapmasıyla beraber dizi severler tarafından olumlu geri dönüşler alan ve kemikleşmiş yapıda bir kitleye kavuşan Kuruluş Osman'a Çukur dizisinden Erkan Avcı da eklendi.

ABONE OL
GİRİŞ 31.08.2020 00:43 GÜNCELLEME 31.08.2020 00:43 MEDYA
Kuruluş Osman dizisine yeni bir taze kan daha geliyor! Çukur'daki dev isimle sözleşme imzalandı
Kuruluş Osman dizisine yeni bir taze kan daha geliyor! Çukur'daki dev isimle sözleşme imzalandı

Sosyal mecrada aldığı destekleyici bildirimlerle ön plana yerleşen ve hatta kimi kesimin sahip olduğu olumsuz algıları dahi çok kısa bir zaman içerisinde yıkan Kuruluş Osman dizisine yepyeni bir üye daha katıldı. Yaz sezonuna girmiş olsa bile gündemden bir an olsun düşmeyerek transfer gelişmeleriyle kendini gösteren Kuruluş Osman'a eklenen sürpriz oyuncu şimdiden bütün alakayı üzerine çekmeye başladı.

İzleyici kitlesinin dayanağını arkasına alarak başarısını hem kısa hem de uzun vadede garantileyen ve yabancı basının da dikkatini çekerek olumlu değerlendirmelerde bulunduğu Kuruluş Osman yapımında Çukur dizi projesinden Erkan Avcı'nın da yerini alacak olması heyecanla karşılandı.

Bay Yanlış 10.bölüm fragmanı: Başlamadan bitirdi! Vedalaşmanın ağır yükünü kaldırabilecek mi?

 

Bundan yakın bir zaman önce gerek yapımcılığını ve proje tasarımını gerekse senaristliğini üstlenen Mehmet Bozdağ'ın sosyal medya platformunda gerçekleştirdiği duyuruya göre; Kuruluş Osman'ın yeni sezonunda seyirciyi efsanevi oyuncu Cüneyt Arkın'ın karşılayacak olması seyircisinin keyfini yerine getirmişti.

Çatı Katı Aşk 9.bölüm fragmanı: Yürekliliğini gösteriyor! Çizgisinden asla dönmemeye ant içti

Birinci sezonunu rekor izlenme rakamlarıyla kapatarak ikinci sezonu için faaliyetlerini sıklaştırmaya ve hassasiyet içerisinde çalışmalarını sürdürmeye başlayan Kuruluş Osman'a dahil olan Çukur dizisi oyuncusu Erkan Avcı'nın hangi rolü üstleneceği merak konusu haline gelmeye başlarken bu konuda şu an için henüz detaylı bir açıklama gelmedi.

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    bu dizi can cekisiyor baska bisey degil senaryodan tut muzigine dirilis ertugrulun tadini hazini vermiyor yani orta olcekli bir dizi bas yapit degil olmazda
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    TRT nin aynı gün yapacağı dizi dönem dizisi olursa Osman izlenmez.
    Cevapla
  • KARACAER 3 yıl önce Şikayet Et
    Malesefe yanlışlarına rağmen büyük bir keyifle izlediğimiz Diriliş Ertuğrul disizinden sonra Kuruluş Osman kadroso ve görsel enstrumanları sebebiylede pek bir keyif vermedi. tarihten bu kadar kopartılmasına rağmen kurgularınında oldukça zayıp olması diziyi iyi den iyiye uçumurumun kenarına itiyor. özellikle Osman Bey karekterini canlandıran Artist (oyuncu diyemem) o rolü kaldıramıyor. bir çok meseleyi Ertuğrul Gazi ile birlikte halletmeleri gerekirken bir takım egolar yüzünden tek başına bir kahraman yaratılmaya çalışıldı. halbuki Süleyman Şahdan Ertuğrula geçen otağ çok daha zevk vermişti... yazık oldu diziye... vesselam...
    Cevapla
  • millet 3 yıl önce Şikayet Et
    ay kimi getirceni sasiriyolar.belki dizi toplar diye..
    Cevapla
  • Cmhr 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi Hala oynuyor mu. Bir iki bölüm izledim daha izlemedim. Diriliş in tekrarlarını kaç defa izledim bilmiyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR