MasterChef Türkiye hanesinden tamamen silindi! Oysa ki yeni başlangıç yapmayı kafasına koymuştu

MasterChef Türkiye'de zorlayıcı koşullar altında pes etmeksizin gayret sarf edip önemli bir aşama kateden yarışmacılar, programdaki kariyerini devam ettirmek için canla başla mücadele verdi. MasterChef Türkiye'de kalabilmek adına elinden geleni ardına koymayan yarışmacıları değerlendirmeye alan jüri üyeleri, yaptıkları istişare sonucunda yarışmadan elenen isim olarak Gülşah Suna'yı izleyici kitlesine açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.09.2020 23:54 GÜNCELLEME 05.11.2020 16:39 MEDYA
MasterChef Türkiye hanesinden tamamen silindi! Oysa ki yeni başlangıç yapmayı kafasına koymuştu
MasterChef Türkiye hanesinden tamamen silindi! Oysa ki yeni başlangıç yapmayı kafasına koymuştu

MasterChef Türkiye'de düzenli olarak gerçekleşen takım oyununda mavi veya kırmızı taraftan herhangi birinin kaybetmesi durumunda o takımdaki yarışmacı isimler tarafından eleme adayı olarak belirlenenlerin ekstra çaba gösterdiği bir hafta daha geldi çattı. 

 

MasterChef Türkiye'de jüri üyeleri son ikiye kalan Gülşah Suna ve Berker Başmanav'ın servis ettiği duxelle (düksel) pirzola tabağı arasından çeşitli kıstaslara göre daha az başarı gösterdiği yarışmacıyı Gühşah Suna olarak seçerken, her iki isim de elenen yarışmacının kim olduğunu beklerken adeta ecel terleri döktü.

Şefler tarafından yapılan yemek değerlendirmeleri neticesinde MasterChef Türkiye'den elenmekten kıl payı kurtulan Berker Başmanav; yaşadığı stres, gerilim ve heyecanın da vermiş olduğu etkiyle stüdyoda gözyaşlarına hakim olamadı. Kendisini kontrol etmekte güçlük çeken yarışmacı, ''Çok konuşamayacağım, burada olmak çok kötü bir şey! Elenmiş kadar yoruldum şu an şef, kusura bakmayın...'' şeklinde ifadelere yer verip duygu ve düşüncelerini şeflerin karşısında paylaştı.

 

MasterChef Türkiye'de hep bir ağızdan ''Nasıl yani?' dedirten olay! Kulaklarına inanamadılar...

Verilen kararın sonrasında söz alan MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu ise; ''Berker, seni buradan yollayan şey, Gülşah'ın eti pişirirken ciddi bir hata yapması ve çok erken eti dinlenmeye alması... Eğer Gülşah normal zamanda etini pişirseydi, bugün veda eden isim sen olurdun. Çünkü, sosun sos değil! Ama etin iyi pişmişti, zaten deminden beri tartıştığımız da bu... sözlerini kaydederek yapmış olduğu bu yemeğin onu çok uzağa götürmeyeceğinin özellikle altını çizdi. 

MasterChef'te favori olarak gösterilen Barbaros Yoloğlu, eski görüntüleriyle gündeme oturdu!

Mehmet Yalçınkaya ise MasterChef Türkiye'den elenen Gülşah Suna'nın tabağı hakkında değerlendirmelerde bulundu ve şu sözlere yer verdi: ''Sen eti yaklaşık 30 dakika önce pişirip tavaya atınca ''Eyvah!'' dedim. Çünkü daha pişmeye devam edecekti, et bembeyaz olmuştu sen hala uyanamadın ikinci etin olduğu halde... Ve ben burada et pembe olsun anonsuna rağmen sen fındık kavuruyordun! Bunların hepsini geçtik, kaybettiren şey sana maalesef et oldu''

MasterChef Türkiye'ye veda eden Gülşah Suna ise, ''Yani, bir şey söyleyemiyorum... Ama mutlu olmak zorundayım. Bu hayat bana hediye olarak ikinci, hatta üçüncü kez verildi çünkü. Gerçekten mutluyum, şu anda da mutluyum. Hayatımda neyin benim için doğru olduğunu bilmiyorum, belki de buradan gitmem gerekiyor çünkü önümde çok güzel bahar bahçe bir yer var.'' şeklinde kişisel görüşlerini dile getirdi.

YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • begchoco 3 yıl önce Şikayet Et
    bu yarışmanın nesini veriyorsunuz hiç ünlü değil bir halta yaramıyo
    Cevapla
  • İrfan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne içim yarışma insanlara bagır malar hakaretler yokmu bunları uyaranlar kaç yaşındaki adamı ağlattı dün akşam bide kızımla bakıyordum o bile kızdı yazık günah acun bey uyuma adamları uyar biraz
    Cevapla
  • uwu333 3 yıl önce Şikayet Et
    aynen haksız yere hakaret edip bağırılıyor
    Cevapla
  • Atly 3 yıl önce Şikayet Et
    israfchef yarışması
    Cevapla
  • Ugr 3 yıl önce Şikayet Et
    Soytarılıkta son nokta
    Cevapla
  • avcı 3 yıl önce Şikayet Et
    İlk başladığında kuru ekmeklerden bile ne şekilde yararlanılacağı neler yapılabileceği diye başlayıp daha sonra normal halkın malzemesini bile alıp yemek yapamayacağı proğrama dönen Oktay Usta' yı unutmadık. Aynı durum burada söz konusu pişmemiş etler içine konan şeylerin adını bile bilmediğimiz sözde dünya da yenen yemekler... Milletimizde ağzı açık seyredip duruyor boş boş...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR