Kuruluş Osman dev kadrosuna yerleşen Emin Gürsoy & Umut Karadağ kim? Duyunca çok şaşıracaksınız

2.yeni sezona başlangıç yapmadan evvel hanesindeki sayıyı gittikçe çoğaltma yönünde adım atan Kuruluş Osman dizisine son olarak Emin Gürsoy ve Umut Karadağ'ın katıldığı bilgisi ulaştı. Yapım şirketinin resmi sosyal medya hesabında Kuruluş Osman ekibine girerek ekran başındaki seyircisini karşılayacağı müjdesi verilen oyuncu isimler Umut Karadağ ve Emin Gürsoy aslında kimdir?

ABONE OL
GİRİŞ 08.09.2020 00:34 GÜNCELLEME 08.09.2020 00:34 MEDYA
Kuruluş Osman dev kadrosuna yerleşen Emin Gürsoy & Umut Karadağ kim? Duyunca çok şaşıracaksınız
Kuruluş Osman dev kadrosuna yerleşen Emin Gürsoy & Umut Karadağ kim? Duyunca çok şaşıracaksınız

Her geçen gün yapılan açıklamalara bir yenisi daha eklenerek yepyeni isimlerle beraber oyuncu kadrosundaki sayının gittikçe artış gösterdiği Kuruluş Osman'da yeni yayın dönemi itibariyle Emin Gürsoy ve Umut Karadağ'da kameralar önüne geçmeye hazırlanıyor. Televizyon ekranlarında bir döneme damgasını vuran Deli Yürek isimli dizi projesinde üstlendiği Kuşçu rolüyle özdeşleşip akıllara kazınan Emin Gürsoy ve yayın hayatına devam etmekte olan Zümrüdüanka adlı yapımın oyuncu kadrosunda yer alan Umut Karadağ, Kuruluş Osman 2.yeni sezonda ekranların tozunu atmaya geliyor.

MasterChef Türkiye'de hevesi kursağında kaldı: Kimsenin ağzına laf vermem diyorken aniden gitti

KURULUŞ OSMAN'A DAHİL OLAN EMİN GÜRSOY KİMDİR?

Emin Gürsoy, 12 Mayıs 1968 senesinde Denizli’nin Güney ilçesinde hayata gözlerini açmıştır. Başarılı bir eğitim hayatının ardından lisans öğrenimini ise Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden 1994 senesinde tamamlayarak mezun olmuştur. Antalya ve Van Devlet Tiyatroları’nda faaliyetlerini yürüten Kuruluş Osman dizisinin yeni oyuncusu ilerleyen dönemlerde İzmit Şehir Tiyatrosu’na yer alarak çeşitli oyunlarda rol alarak yeteneğini sergileme imkanı bulmuştur. 2018 senesinde ise 25. Uluslararası Adana Film Festivali’nde Sibel adlı sinema filmi projesinde oynamış olduğu rolle Altın Koza En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü’nü almaya hak kazanmıştır. Tüm bunların yanı sıra Pek Yakında isimli beyaz perde yapımında İzazettin rolünü üstlenen Emin Gürsoy, 2003 senesinde çok geniş çapta seyirciyi ekran başına kilitleyen Deli Yürek dizisinde Kuşçu karakteriyle farklı bir renk katmıştır.

kuruluş osman emin gürsoy

 

 

KURULUŞ OSMAN'IN YENİ OYUNCUSU UMUT KARADAĞ KİMDİR?

Umut Karadağ, 26 Şubat 1971 senesinde Ankara ilinde hayata gözlerini açmıştır. Üniversite eğitimini de, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden tamamlayarak mezun olmuştur. Ankara Devlet Tiyatrosu’nda oyunculuk ve yönetmenlik görevini icra eden Kuruluş Osman dizisinin sürpriz oyuncusu Umut Karadağ pek çok hatrı sayılır dizi projesinde oyunculuk tecrübesini yaşamıştır. Son olarak Fox TV'de şu anki dönemde seyircisini ağırlayan Zümrüdüanka adlı yapımında üstlendiği Adil rolüyle esas büyük çıkışını yakalayan Umut Karadağ, 1.88 metre boyunda, 83 kilo ve Balık burcudur. Aynı zamanda Kurtlar Vadisi Filistin isimli sinema filmi projesinin kadrosunda kendini gösteren yetenekli oyuncu, televizyon ekranlarında ise Asmalı Konak, Bizim Evin Halleri, Haziran Gecesi gibi projelerde de izleyicisini ağırlamıştır.

kuruluş osman umut karadağ

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • yazıklar olsun 3 yıl önce Şikayet Et
    Emin Gürsoy gezi olaylarında bu millete aleni hakaret etti.Resman küfretti.Siz kalkıp birde kuruluş Osman da rol veriyorsunuz.Yazıklar olsun size.Yazıklar olsun.Demekki bu millete sövenler adam yerine konuyor.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Dirilişi zevkle izledik. Kuruluşu hiç izlemedim. Meyhaneden tutup getirilmiş suratlı adamlara, kuaförde kaş yoldurmuş adamlara OSMANLI kurduruyorlar.
    Cevapla
  • glb 3 yıl önce Şikayet Et
    trt 1 geçin. daha çok izlenirsiniz...
    Cevapla
  • Yilmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu adamin gezide ne dedi bir bakin nasil bunu diziye alinir sebep
    Cevapla
  • Gökhan Ünal 3 yıl önce Şikayet Et
    Kuşçu ve Abdurrahman Çavuş..Umarım senaryo yine eski kafa olmaz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR