Kadın dizisiyle yıldızı parlamıştı! Sevilen isim Seray Kaya, Kuruluş Osman'a renk katacak...

Televizyon ekranlarında geçtiğimiz sezonda final yaparak ekran yolculuğunun sonuna gelen Kadın isimli dizi projesinde başrol üstlenen Seray Kaya, Kuruluş Osman dizisinde kameralar karşısına geçecek. Kadın dizisinde uzun bir dönem boyunca oynadığı rolle geniş bir hayran kitlesi elde eden Seray Kaya'nın, Kuruluş Osman'da oyunculuk performansını sergilemeye geleceği duyuruldu.

ABONE OL
GİRİŞ 10.09.2020 00:29 GÜNCELLEME 10.09.2020 00:30 MEDYA
Kadın dizisiyle yıldızı parlamıştı! Sevilen isim Seray Kaya, Kuruluş Osman'a renk katacak...
Kadın dizisiyle yıldızı parlamıştı! Sevilen isim Seray Kaya, Kuruluş Osman'a renk katacak...

Belirli bir süredir televizyon ekranlarından uzakta kalan Seray Kaya, tekrardan izleyici kitlesinin karşısına geçmek için gün saymaya başlarken ATV ekranlarında yayına girdiği her hafta yakaladığı yüksek izlenme oranlarıyla adından söz ettiren Kuruluş Osman hanesine eklendiği açıklandı. Bilindiği üzere Fox TV'de üç sezondur yayın serüvenini sürdüren Kadın isimli yapımda Şirin rolünü oynayarak akıllarda yer eden Seray Kaya, bu kez tarihi bir projeyle seyircisine unutulmaz anlar yaşatmak için şimdilerde sıkı bir hazırlık sürecinden geçiyor.

Sefirin Kızı 19.bölüm fragmanı | Zehir zemberek açıklamalar: Taşı gediğine koyup ateş püskürdü!

Çukur 95.bölüm fragmanı | Kalemini kırıyor! Bu saatten sonra gözünün yaşına bile bakmayacak...

Kuruluş Osman’ın yapımcılığını gerçekleştiren Bozdağ Film’in sosyal medya platformu Twitter aracılığıyla yayınlamış olduğu gönderide; 'Kuruluş Osman Güçlü Kadrosuyla Geliyor! Kuruluş Osman'ın yeni sezonunda sevenleriyle buluşacak olan Seray Kaya'ya Bozdağ Film Ailesi olarak hoş geldiniz diyoruz.' şeklinde açıklamalara imza attı.

Yasak Elma 76.bölüm fragmanı ekranda: Taşlar yerinden oynuyor! İlişkileri çatırdamaya başladı

 

Genel yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği ve senaryosunu da Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı zengin oyuncu kadrosu, güçlü olay örgüsü ve başarılı prodüksiyonu ile yayınlanan Kuruluş Osman’a transfer olan Seray Kaya’nın hangi rolle seyircisinin karşısına çıkacağı şimdiden merak konusu haline geldi.

Yapımcılığında Diriliş Ertuğrul adlı dizi projesiyle yakından tanıdığımız ve uluslararası çapta önemli başarılar kazanan Mehmet Bozdağ'ın yer aldığı, yönetmen koltuğunda da Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz'ın oturduğu, Bozdağ Film farkıyla ATV’de her Çarşamba akşamı ekrana taşınan Kuruluş Osman’a; Cüneyt Arkın, Erkan Avcı, Kanbolat Görkem Arslan, Seçkin Özdemir ve Ahmet Yenilmez, Umut Karadağ'ın da dahil olduğu duyurulmuştu.

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Elif 3 yıl önce Şikayet Et
    Kuruluş Osman TRT de kalmaliydi
    Cevapla
  • Elif 3 yıl önce Şikayet Et
    Kurulus Osmanda olaylar çok hızlı gelişiyor.üç beş kişiyle savaşa gidiyorlar oynatacak adam yokmu. .Osmanlı imparatorluğuna yakışır kadro olmalı.bukadar muhatesem bı tarih dünyada yok.hakkini vermelisiniz.
    Cevapla
  • metin 3 yıl önce Şikayet Et
    Başrol oyuncusu bsa iş yok
    Cevapla
  • Dirilis 3 yıl önce Şikayet Et
    Başrol değişmeden film izlenmez bıraktık zaten kim gelirse gelsin
    Cevapla
  • Emre 3 yıl önce Şikayet Et
    Umarım TRT atv gibi tiyatro oyuncularıyla dizi çekmeye kalkışmaz yoksa kuruluş Osman gibi cıvık bir dizi çıkar ortaya
    Cevapla
  • DEĞİL Mİ 3 yıl önce Şikayet Et
    emre türkiyenin en ,iyi oyuncuları dediğin kişilerin yüzde doksanı devlet tiyatrolarından çıkmıştır ama maalesef şimdikiler ya üniversite güzel sanatlar ya manken osmanın içinde iyi sanatçılar var ama geneli manken artı osman kuruluş tarihle bağdaşmayan çakma bir tarih dizisi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR