Kuruluş Osman 28.bölüm fragmanı: ''Öyle bir devlet kuracağız ki, kuzu kurt kardeş olacak!''

Yeni sezona özel ekipçe sürpriz çalışmalara imza atan tutkunlarında hayranlık uyandıracak sahnelere yer veren Kuruluş Osman 2.yeni sezon fragmanı yayına girdi. Etkileyici olay örgüsüyle beraber kadroda bulunan her bir ismin ortaya koyduğu göz alıcı oyunculuk performansı ile göze çarpan Kuruluş Osman 28.bölüm fragmanında ''devlet'' olmanın özelikle altı çiziliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 26.09.2020 10:31 GÜNCELLEME 27.09.2020 22:56 MEDYA
Kuruluş Osman 28.bölüm fragmanı: ''Öyle bir devlet kuracağız ki, kuzu kurt kardeş olacak!''
Kuruluş Osman 28.bölüm fragmanı: ''Öyle bir devlet kuracağız ki, kuzu kurt kardeş olacak!''

Reyting rekorları elde eden ilk sezonunun akabinde kadrosuna kattığı isimlerle televizyon ekranlarına bomba gibi dönüş yapacağının sinyallerini veren Kuruluş Osman’ın 2.sezon fragmanında Burak Özçivit’in dışında ekibe yeni eklenen Cüneyt Arkın & Emin Gürsoy da rol üstleniyor. 

 

 

Genel yönetmenliğinde Metin Günay’ın oturduğu, başrolünü Osman Bey karakteri ile Burak Özçivit’in oynadığı, yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait olan ‘Kuruluş Osman’ın ikinci sezon fragmanında yeni bir devletin kurulacağının müjdesi verildi.

 

 

KURULUŞ OSMAN 2.YENİ SEZON FRAGMANI! 

Yeni sezon fragmanın bir diğer sürpriz ismi de usta oyuncu Tamer Yiğit oldu. Tamer Yiğit’in yeni sezonda hangi karaktere hayat vereceği ‘Kuruluş Osman’ hayranlarının en çok merak ettiği konulardan biri haline geldi. Tanıtımda ayrıca ikinci sezon afişinde de yer alan, Türk kültürünün güçlü simgeleri at, kurt ve şahinin de yer alması dikkat çekti. 

“Sır çözüldü, aşkın ateşi harlandı. Gelsin gayrı gelecek olanlar; hayal kurup pusatı kuşananlar, yol açıp töreyi yayacak olanlar, iz sürüp sancağı kaldıracak olanlar, hayal kuranlar... Yol açanlar, iz sürenler, vaktidir gayrı; iz sürüp, yol açıp devlet olma vaktidir” sözleriyle kısa sürede sosyal medyada gündem olan ikinci sezon tanıtımı, Türkiye’den ve dünyanın birçok ülkesinden ‘Kuruluş Osman’ hayranları tarafından büyük ilgi gördü. 

KURULUŞ OSMAN 2.YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

İkinci sezon çekimlerine tüm hızıyla devam eden ‘Kuruluş Osman’, kadrosuna kattığı Cüneyt Arkın, Erkan Avcı, Kanbolat Görkem Arslan, Seçkin Özdemir, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy, Umut Karadağ, Bahtiyar Engin ve Seray Kaya gibi isimlerle gündem olmuştu. 

Onbinlerce beğeni ve yorum alan tanıtım, dizinin ikinci sezonda ekranlara damga vuracağını kanıtladı. Yakında ATV ekranlarında seyirciyle buluşacak ‘Kuruluş Osman’, yeni sezonda da ATV ekranlarında çarşamba akşamına damgasını vurmaya devam edecek.

YORUMLAR 63 TÜMÜ
  • Faruk 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya robin diye hırsızı adam diye bizlere farklı farklı yutturdular kimsenin laf edesi olmadı şimdi bu tür filmlere mi kulp takıyorsunuz Haydeeee.....
    Cevapla
  • Mesut 3 yıl önce Şikayet Et
    Kuzu kurt kardeşliği gören var mı. Ula hani kablo, ula hani saat. Ula hani kuzu, ula hani kurt, ula hani kardeşlik. Haa anladım senaryo icabı.
    Cevapla
  • Gökhan Ünal 3 yıl önce Şikayet Et
    Aslında hiçbir izlenecek tarafı kalmadı benim için ama Cüneyt Arkın üstad için de izlemeden duramıcam.Tarihi katleden Bozdağ tarihi de kafasındakilere göre bize saçma sapan sekilde yansıtıyor.Samsa Çavuş gibi karakteri ve o karaktere can veren Ismail Hakkı beyefendiye ayıp etip diziye tarihe ihanet ettiler.Neyse ki Payitaht'ta seyredeceğiz kendisini..
    Cevapla
  • malazg1rt 3 yıl önce Şikayet Et
    OSMANLI DEVLETİ böyle tarihinden uzak kalitesiz diziler çekmeniz için kurulmadi.
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    İlk.sezon.cok saçmaydı gerçek.tarihle alakalı değil di bide.osman.gazinin.aakali.yok diye İzlemedim.duzelirse.gercek.tarihe uyarsa.neden İzlemeyim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR