Tom Cruise'un uzaya gideceği tarih belli oldu! Film çekecek

Hollywood yıldızı Tom Cruise, yeni aksiyon-macera filmi için Ekim 2021’de uzaya gidecek.

ABONE OL
GİRİŞ 22.09.2020 20:05 GÜNCELLEME 22.09.2020 20:06 MEDYA
Tom Cruise'un uzaya gideceği tarih belli oldu! Film çekecek
Tom Cruise'un uzaya gideceği tarih belli oldu! Film çekecek

Hollywood yıldızı Tom Cruise'un Tesla CEO’su Elon Musk ve Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi’nin (NASA) işbirliğiyle uzayda çekeceği filmin takvimi ve yeni ayrıntıları belli oldu. Screen Rant'in haberine göre Tom Cruise, Ekim 2021’de uzaya gidecek.

Uzayla alakalı haberlerin tümünün yer aldığı Space Shuttle Almanac’ın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımla, Cruise’un projesinin tüm ilgili taraflardan yeşil ışık aldığı doğrulandı. Paylaşımda ayrıca NASA'nın iki uzay yürüyüşü rekorunu elinde tutan astronot Michael Lopez-Alegria’nın da uzay görevinde yer alacağı belirtildi. Uzay yolculuğuna çıkıldığında hem Cruise hem de yönetmen Doug Liman gemide olacak.



Programda ayrıca Cruise ve Liman’ın bulunacağı uzay aracında hala bir kişilik boş yer olduğu da görülüyor. Çekimin sorunsuz gerçekleşmesi için bu yerin bir yapımcıya veya kameramana ayrılabileceği aktarıldı.

Projeye dair cevaplanması gereken çok fazla soru olsa da parçaların yavaş yavaş tamamlanacağı anlaşılıyor. Liman’ın dahil olması Cruise’un hayalinin gerçekleşmesinin çok yakın olduğuna işaret ediyor.

 

 

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • raoc 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçenlerde bir belgeselin içeriğinde Tom Cruise vardı, Belgeseeli tam izlemedim ama bir kaç yerine baktım. Tom C.'un çok farklı bir Hristiyan tarikatına bağlı olduğu ve kadın-kız/alem/ev vb.. şeyleri bu tarikat tarafından sağlandığı vb. anlatılıyor. Arşivime bakıp belgeselin ismini de yazacağım. Böyle çok kişiler varmış...
    Cevapla
  • tufan 3 yıl önce Şikayet Et
    Tom Cruise ise 10 numara flim olur.
    Cevapla
  • Pöh45 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz daha önce bu filmi ay'da izlemiştik. Aya çıktık filmi epey tutmuştu. Uzaya çıkmak daha kolay.
    Cevapla
  • Murst 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi bı teleskop al. Aya bak adamların ayak izleri bile görünüyor. Aya yerleştirdikleri ayna sayesinde mesafe sürekli ölçülmekte. Hem aÇin ve Rusya neden hiç bu ay meselesinin asparagas olduğundan bahsetmiyo? Mahalle efsanesini bırak adamlar çıktı. Sen onu bırak da biz ne zaman çıkarız ona bak. .
    Cevapla
  • bulut 3 yıl önce Şikayet Et
    çekersen filmi 2021 ekime.
    Cevapla
  • Mgl 3 yıl önce Şikayet Et
    Uzakda yeşilçam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR