MasterChef Türkiye yarışmacısı ikinci defa yürekleri ağza getirdi! Korktuğu yine başına geldi

Rekabetin dozunun her geçen gün giderek artış gösterdiği MasterChef Türkiye'de mücadele eden Tanya Kilitkayalı, 'Surf and Turf yemeğini hazırladığı esnada fenalık geçirerek stüdyodan ayrılmak mecburiyetinde kaldı. Kabuklu deniz ürünlerine karşı alerjisi bulunmasından ötürü aniden rahatsızlanan MasterChef Türkiye yarışmacısı Tanya Kilitkayalı doktor eşliğinde yarışmayı terk ederken yemeği ise değerlendirmeye alınmadı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.10.2020 15:05 GÜNCELLEME 05.11.2020 16:36 MEDYA
MasterChef Türkiye yarışmacısı ikinci defa yürekleri ağza getirdi! Korktuğu yine başına geldi
MasterChef Türkiye yarışmacısı ikinci defa yürekleri ağza getirdi! Korktuğu yine başına geldi

TV8'de üçüncü sezonuyla ekrana taşınan MasterChef Türkiye yarışma programının 1 Ekim Perşembe tarihinde yayına giren son bölümünde; Şefler tarafından 7.haftadaki 2.bireysel dokunulmazlık oyununda yarışmacılardan ''Surf and Turf'' yemeğini arzu ettikleri ölçütlere uygun biçimde servis etmelerini istedi. MasterChef Türkiye'de yarışan Tanya Kilitkayalı, jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya'nın istemiş olduğu Surf and Turf tarifinin içerisinde karides de yer alması nedeniyle yemeği hazırlarken ecel terleri döktü.

Kabuklu deniz ürünlerine karşı vücudu alerjik semptom gösteren ve programda daha önce de bu sebepten ötürü rahatsızlık geçiren MasterChef Türkiye yarışmacısı Tanya Kilitkayalı iyi olmadığını söyleyerek oyunu yarıda bırakmak durumunda kaldı. Mide bulantısı sorunu yaşayan yarışmacı, yardımına yetişen doktoruyla beraber stüdyodan çıkıp yemeği de değerlendirmeye alınmazken, Mehmet Yalçınkaya durumu hakkında bilgilendirmede bulunmayı ihmal etmedi.

Çukur'un vazgeçilmezi Erkan Koçak Köstendil'in, Kurtlar Vadisi'nde oynadığı sahne çok konuşuldu

 

İbo Show efsanesiyle eskilere dönüş yapacaksınız! 9 yıl aradan sonra nostalji rüzgarı estirecek

MasterChef Türkiye jürisi Mehmet Yalçınkaya sağlık durumuna ilişkin, "Tanya'nın zaten bir rahatsızlığı var ve bu devam ediyor. Doktorumuz, Tanya'nın yarışmaya devam edemeyeceğini söyledi. Fakat ciddi bir şeyi yok. Arka tarafta doktorumuzla birlikte. Tanya dokunulmazlık alamayacak" şeklinde ifadelere yer verdi.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE FENALAŞAN TANYA KİLİTKAYALI KİMDİR?

Öğretim görevlisi olan MasterChef Türkiye yarışmacısı Tanya Kilitkayalı, 26 yaşındadır. Programa Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden katılmaktadır. Hazırlamış olduğu yemekle üçlü elemelere kalan Kilitkayalı lisans öğrenimini ise Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'den tamamlayarak mezun olmuştur. Son olarak çocukluk döneminden beri annesi ile birlikte Kilitkaya Köyü’nde bir aile işletmesinde yöresel tatlar hazırlamaktadır.

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    bu zengin züppeleri izlemeyin dünyadan milyonlarca insan açlıktan ölürken yemek yarışmasıda nedir bunlarla röportaj yapsan insanları seviyoruz hakkında saatlerce konuşurlar.
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    her yeriniz master chef olsa ne yazar yaw komple 1 kanalı baştan sona bu programla kapatmışsınız neyin kafasındasınız ya askerlik gibi despot hareketler ne seyrederim nede aileme seyrettiririm bana herşeyi ile milli olan yaşamla gelin geçin bunları
    Cevapla
  • Girl 3 yıl önce Şikayet Et
    Madem ki izlemiyosun neden taa buralara kadar gelip çıkmışın?
    Cevapla
  • Vali 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu haberi niye okuyordun o zaman milliye bağlamak ta moda oldu elindeki telefon milli mi?yada bilgisayar milli mi yazılım milli mi bırakın artık her şeye milliyetçilik katmayı sizin kafa bile milli değil ki geyik olsun diye yazıyorsun
    Cevapla
  • i Aydın 3 yıl önce Şikayet Et
    sanane
    Cevapla
  • xyz 3 yıl önce Şikayet Et
    rusmu bu tanya ismi?
    Cevapla
  • yasemin 3 yıl önce Şikayet Et
    bazı yiyeceklere alerjiniz varsa böyle bir yarışmaya katılmayacaksınız, yarışmacıyı nazikçe yarışmadan çıkaracaklarına bu bu gibi durumları bile reytinge çevirmeye çalışıyorlar.
    Cevapla
  • Girl 3 yıl önce Şikayet Et
    Bazı insablaraın hayalleri olur. Ve hayallere kavuşmak o kadar da kolay olmuyo. Zoru başarmak başarıdır. Siz anlamazsınız ya. Neyse
    Cevapla
  • açıksöz 3 yıl önce Şikayet Et
    o mürekkep yenebiliyor muymuş?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR