Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Çakırbeyli'sinden üstün vefa örneği! Kabrine giderek andı...

Televizyon ekranda uzun yıllar boyunca gerek dizi gerekse film projeleriyle kameralar karşısına geçen Tarık Ünlüoğlu için yakın dostu Oktay Kaynarca'dan duygu yüklü mesaj geldi. Oyuncu Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kurtlar Vadisi yapımlarıyla akıllardan silinmeyen Tarık Ünlüoğlu'nu kabrini ziyaret ederek özlem duygularını dile getirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.10.2020 23:17 GÜNCELLEME 06.10.2020 23:17 MEDYA
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Çakırbeyli'sinden üstün vefa örneği! Kabrine giderek andı...
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Çakırbeyli'sinden üstün vefa örneği! Kabrine giderek andı...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi projesinde Hızır Çakırbeyli karakteriyle bütünleşen Oktay Kaynarca, geçtiğimiz yıl son nefesini vererek yaşama gözlerini yuman yakın dostu Tarık Ünlüoğlu'nu kabri başında anmayı ihmal etmedi. Televizyon ekranlarının uzun soluklu yapımlarından Kurtlar Vadisi dizisinde üstlendiği ''Testere Necmi'' rolüyle hafızarda kalıcı bir iz bırakan Tarık Ünlüoğlu, bilindiği üzere kendisine akciğer kanseri teşhisi konulmasının ardından tedavi altında tutulduğu hastanede hayat mücadelesini kaybederek son yolculuğuna uğurlanmıştı. 1 Ekim 2019 tarihinde 61 yaşında iken usta oyuncunun hastalığa yenik düşerek aramızdan ayrılması hem sanat camiasını hem de sevenlerini derin bir yasa boğarken, ölüm yıl dönümü için Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu Oktay Kaynarca, vefa örneği sergileyerek yakın dostunu asla unutmadı.

 

Bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizi projesinde Testere Necmi karakteriyle gönüllerde taht kuran ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yapımında Ünal Bey rolüyle izleyici kitlesinin karşısına geçen Tarık Ünlüoğlu ölüm yıldönümünde anıldı.

Hatrı sayılır dizi projeleri ve sinema filmi yapımlarında kendini gösteren Tarık Ünlüoğlu ile beraber hem Kurtlar Vadisi hem de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde birlikte rol alan Oktay Kaynarca, geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren usta oyuncunun mezarı başında gönderi paylaşarak “Özleştik be abi ..." şeklinde duygularını ifade etti.

 

 

YORUMLAR 5
  • mustafa gll 3 yıl önce Şikayet Et
    kurtlar vadisindekiler hep genc yasta gidiyor, Oktay Kaynarca haberin olsun
    Cevapla
  • İbrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Kuzeyhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Kurtlar vadisinde senin ölüm emrini vererek ölümüne sebep oldu üstelik o zaman herkes üzülmüş ve testereye kızmıştı ve ölümün dizi izleyicilerinde büyük yankı uyandırmıştı. Ama şımdi sen mezarına gidiyorsun. Herşey bir yana tabi, dizi ayrı gerçek dünya ayrı. Gerçekten çok iyi bir insan ve oyuncuydu, Allah rahmet etsin.
    Cevapla
  • Gulnar Gumus 3 yıl önce Şikayet Et
    Unal beyden sonra dizinin tadi kaçti.Yeni sezonada hic güçlü oyuncu koyulmamis.Onun için defalarca seyr etdiyim diziye, yazik oldu.
    Cevapla
  • oflu 3 yıl önce Şikayet Et
    adam olmak başka bişey ne anlatılır ne tarif edilir genden gelen bişey
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR