MasterChef Türkiye finalini garantileyeceği zannediliyordu! Umulmadık veda: Akla gelmezdi...

MasterChef Türkiye'deki başarılı performansıyla finale kadar gideceği düşünülen iddialı isimlerden Duygu Acarsoy, yemeğini bile bile hatalı hazırlaması üzerine yarışmadaki geleceği sona erdi. Psikolojik anlamda zor süreçten geçen ve yaşadığı talihsiz olaydan bir hayli etkilenen MasterChef Türkiye yarışmacısı Duygu Acarsoy, yarışmadan elenmek adına bir ilke imza atarak yemeğini sabote etmesi geceye damgasını vurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 05.10.2020 23:17 GÜNCELLEME 05.11.2020 16:35 MEDYA
MasterChef Türkiye finalini garantileyeceği zannediliyordu! Umulmadık veda: Akla gelmezdi...
MasterChef Türkiye finalini garantileyeceği zannediliyordu! Umulmadık veda: Akla gelmezdi...

MasterChef Türkiye programında elenen yarışmacı ismi belirlemek adına değerlendirme aşamasına geçerken eleştirilerini sıralayan jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya, ''3 tane birbirinden büyük hatalar barındıran tabak'' diyerek sözlerine başladı. Şeflerin önüne servis edilen tabakların bir tanesinde hem tuz hem soğan parfesinin eksik, bir tanesinde ise şalgam ve portakal eksik olduğunu belirten Yalçınkaya, diğer bir tanesini de en benzeyen tabak olarak görüp ancak yenmeyen bir materyal olduğunu vurguladı.

 

Hatalı tabaklar arasında en kötü olanını seçmek üzere şefler kendi arasında toplantı yapıp bütün tabakları enine boyuna konuşurken yeniden söz alan Mehmet Yalçınkaya, ''Ciddi olarak, bence sabote edilmiş. Biz böyle bir tabak, böyle bir elemede bu kadar bariz bir şey yapılacağına ben inanmıyorum.'' şeklinde ifadelere yer verdi.

MasterChef Türkiye jürisi Somer Sivrioğlu da düşüncelerini paylaşarak; ''Bir tane kasıtlı olarak hatalı yapılmış tabak var. O yüzden çok açık bir şekilde şu soruyu sormak durumundayım: Kasıtlı veya bilerek bugün yemeğinde bir hata yapan arkadaşınız var mı?'' şeklinde yarışmacılara bir soru yöneltti:

 

Eleme adayları arasından Duygu Acarsoy elini kaldırarak, ''Şef, ben bile ve isteye kötü tabak çıkarttım. Bunun için sizlerden inanılmaz özür diliyorum. Emeğiniz hakkınız bende çok büyük. Ama ben bir akademisyenim ve üniversitede eğitmen olarak çalışıyorum. O yüzden ben bir tercih yapmak zorunda kaldım ve akademik kariyerim bu durum karşısında biraz daha ağır bastı. O yüzden ben bile ve isteye yemeğimi kötü yaptım'' diyerek gerçekleri tek tek itiraf etti.

MasterChef Türkiye jürisi Somer Sivrioğlu, ''Peki, en azından bu konuda dürüst olduğun için teşekkür ederiz. Arkadaşlar, şu durumda birinci ikinci ve üçüncüyü açıklamaya hiç gerek yok. Sefa ve Didem, siz ikiniz birden yukarı çıkabilirsiniz. Ama size şunu söyleyeyim: İkiniz de hiçbir yere gidemezsiniz bu kafayla. Sefa sana özellikle söylüyorum! Seni ne arkadaşlıkların kurtarır ne dostlukların kurtarır, seni yaptığın yemek kurtarır. Böyle hatalar bitirir seni...'' diyerek elenmekten kurtulan diğer yarışmacı isimlere sitem etti. 

MasterChef Türkiye jürisi Mehmet Yalçınkaya, Duygu Acarsoy için; Yetenekli bir yarışmacısın, gönül isterdi ki MasterChef'te bizimle uzun süre olasın. Bu güne kadar burada birlikte çalıştık, bize herhangi bir saygısızlık etmedin. Bundan sonraki hayatında başarılar dileriz'' sözlerine yer vererek veda etti.

MasterChef Türkiye'de son kez konuşan Duygu Acarsoy, ''Bir karar vermek zorundaydım. 35 yaşındayım ve hayatımı en iyi şekilde idame ettirmek istiyorum. Yolum buraya kadarmış, inanın içim acıyarak gidiyorum. Çok samimi söylüyorum, buradan güle oynaya çıkmayacağım. Her birinize sabrınız için, emeğiniz için binlerce kere teşekkür ediyorum. İnanılmaz minnettarım.'' ifadeleriyle stüdyoya veda etti.

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • adem 3 yıl önce Şikayet Et
    yakında en iyi nasıl uyku uyulur yarışması çıkarsa şaşırmayın.boş işler genel müdürlüğü
    Cevapla
  • Trabzonsporlu 3 yıl önce Şikayet Et
    acunun hiçbir programını izlemeyin
    Cevapla
  • halil 3 yıl önce Şikayet Et
    seyreden olmasa tiyatro olmaz.
    Cevapla
  • sibel 3 yıl önce Şikayet Et
    ben gözlerinden korkuyorum duygunun
    Cevapla
  • Rebelboy1903 3 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi madem kurgu, otun v.s niye izliyorsunuz ve nereden biliyorsunuz be kardeşim :)
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 3 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR