Kuruluş Osman 30.bölüm 2.fragmanı: ''Öyle bir ordu olacak ki, tüm cihana nizamı getirecek!''

Kuruluş Osman 30.bölüm fragmanında; Osman, düşmanlar tarafından hedef alınan kişinin yalnızca kendisi olmadığının özellikle altını çizmekle beraber Kayıların da tuzağa düşürülmeye çalışıldığının sinyallerini verdi. Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında yeni bir ordu kurma planını açıklayan Aya Nikola, Kudüs'ün kapılarına tekrardan gitme hedefini gerçekleştirmek üzere kolları sıvadı. Kuruluş Osman 29.son bölüm özeti...

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2020 09:57 GÜNCELLEME 21.10.2020 14:26 MEDYA
Kuruluş Osman 30.bölüm 2.fragmanı: ''Öyle bir ordu olacak ki, tüm cihana nizamı getirecek!''
Kuruluş Osman 30.bölüm 2.fragmanı: ''Öyle bir ordu olacak ki, tüm cihana nizamı getirecek!''

Televizyon ekranlarının reyting rekortmeni dizi projesi Kuruluş Osman 29.bölüm fragmanında; Kurulan kumpasın altından kalkabilmek amacıyla kendini amansız geçen bir savaşın tam ortasında bulan Osman, hızlıca atağa kalkıp düşmanlarına tuzağın alasını kurarak eylemlerini geri püskürttü. Kuruluş Osman son bölümde; Babası Ertuğrul Gazi'ye karşı duyduğu özlemi en yoğun duygularla yaşayan Osman, pes etmek nedir bilmeyip mücadelesini anlı şanlı bir şekilde sürdürmek üzere Kayı obasından bir süreliğine ayrılmak durumunda kalırken, hiçbir fırsatı kaçırmayan Nikola ve Flatyos ikilisi de obaya gelerek bu kez uç bölgede emellerini gerçekleştirebilmek için çalışmalara koyuldu. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 169.bölüm fragmanı? Şoke eden karar! Faturası pahalıya patladı...

Masumlar Apartmanı 7.bölüm fragmanı ekranda mı? Son bölüm adeta deprem etkisi meydana getirdi!

 

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında; Savcı'nın, ''Babamın boynunu büktük emmi! Bu işi temizlemeden babamın karşısına çıkamam!'' diyerek sarf ettiği sözleri göze çarpan ayrıntılar arasındaki yerini alırken, Hazal Hatun'un ''Erlerinize sahip çıkın, bir de kardeş kavgasıyla uğraşmayalım'' şeklindeki çıkışı gelecek haftaki bölümün gidişatını gözler önüne serecek tüyolar içerisinde bulunuyor. Kuruluş Osman 29.son bölümün ardından yayına giren sahnede Ertuğrul Gazi, oğulları olmak üzere Alplerini karşısına alıp Alp başlığının sahibinin hangi isim olarak seçtiğine yönelik tarihi bir açıklamada bulunurken, köşeye sıkışıp kaçacak başka bir deliği kalmayan Cerkutay'ın, ''Osman, münkerlerini öldürüp, oğlun Mönke'yi kaçırdı!'' itirafı olayların fitilini ateşledi.

KURULUŞ OSMAN 30.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

Genel yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği, senaryosunu da Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı, zengin oyuncu kadrosu, çarpıcı olay örgüsü ve göz dolduran prodüksiyonuyla her hafta heyecan ve gerilim fırtınası estirip reyting rekoruna imza atan Kuruluş Osman 30.bölüm fragmanı ekrana geldi.

KURULUŞ OSMAN 30.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenlik koltuğunda Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz'ın oturduğu, Diriliş Ertuğrul yapımı sayesinde yakından tanıınarak adından söz ettiren ve ulusal çapta hatrı sayılır başarılar kaydeden Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığında yer aldığı, Bozdağ Film farkıyla ekrana gelen Kuruluş Osman 30.bölümüyle 21 Ekim Çarşamba tarihinde saat 20:00'da akıllara kazınacak etkileyici sahneleriyle televizyon ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Funda 3 yıl önce Şikayet Et
    Filmi tekrar ekranlarda görmek istiyoruz en yakın zamanda başlanan bklyoruz böyle tutulan filmleri neden izliyicileri uzak brkyorsunuz
    Cevapla
  • mus 3 yıl önce Şikayet Et
    severek osmanıda selçukluyuda izliyoruz tarihimizi öğretiyolar gelecek nesiller
    Cevapla
  • Emircan 3 yıl önce Şikayet Et
    cüneyt arkin vede tamer yigit rolleri olmamis
    Cevapla
  • öneri 3 yıl önce Şikayet Et
    bu sezon kadın dövme sahnesi olmaz inşallah bir de daha az hakaret olursa daha iyi olur
    Cevapla
  • Adem 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben seyretmeyi bıraktım. Atv işi bitirdi. Hem çekim kalitesi hem yeni baş rol oyuncusu diziden uzaklaşmama sebep oldu. Şimdi Selçukluya bakıyorum.
    Cevapla
  • ibo 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben de ben de ... Aynen katılıyorum.
    Cevapla
  • afy03n sucuğu 3 yıl önce Şikayet Et
    uyanışa harika. on numara diyaloglar ve gün görmemiş laflar var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR