Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 169.bölüm fragmanı: Ateş püskürüyor! Zehir zemberek sözler...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 168.son bölümde; Ekibinin sözünü dinlemeyip yalnızca kendi istekleri doğrultusunda hareket eden Alparslan'ın yeni olaya daha karışması Çakırbeyli hanesi için bardağı taşıran son hamle oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde başı derde giren Alparslan'ın imdadına yetişen Hızır, son hatasını affetmeyerek kapı dışarı etti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 169.bölüm fragmanı yayında mı?

ABONE OL
GİRİŞ 26.10.2020 07:39 GÜNCELLEME 26.10.2020 07:39 MEDYA
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 169.bölüm fragmanı: Ateş püskürüyor! Zehir zemberek sözler...
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 169.bölüm fragmanı: Ateş püskürüyor! Zehir zemberek sözler...

ATV'nin uzun soluklu dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Alparslan'ın başkalarının düşüncelerini görmezden gelerek kendi kurduğu tehlikeli planlarını birer birer devreye geçirirken diğer taraftan kimseyi dinlemeyen İlyas'ın başına açtığı sıkıntılarla boğuşan Hızır'ı eskisinden daha çetin geçecek zamanlar beklemektedir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son 168.son bölümde; Her ne kadar düştüğü tuzak sonrası ruhunu teslim etmenin kıyasından dönen Hızır, ölümcül planın baş kahramanı olan Bahar Sincanlı'yı yanlışından ötürü bağışlamış olsa bile, intikam ateşi bir an olsun sönmeyen İlyas ise olaya sebebiyet veren kişinin derhal yaşamına son verilmesini emretmektedir.

 

Masumlar Apartmanı 7.bölüm fragmanı ekranda mı? Son bölüm adeta deprem etkisi meydana getirdi!

Öte yandan masa kurallarını aykırı bir biçimde eylemlerde bulunmaya devam eden Alparslan'ın kovulmasına rağmen dur durak nedir bilmeyerek üyelerin haberi olmaksızın Yaman'a ders niteliğinde baskın girişiminde bulunmasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 169.bölüm fragmanı bekleniyor. Hasımlarının burnundan fitil fitil getirerek bedel ödetme gayesini en ağır şekilde gerçekleştirmek için can atan Alparslan'ın düzenlediği operasyon esnasında beklenmedik bir zaman diliminde başına iş açılırken, Hızır'ın bir kez daha yardım eli uzatarak kriz büyümeden hayatını kurtarmasının akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 169.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Emirlere itaat etmeyen yeğeninin defasında risk doğuran hamlelerde bulunmasından son derece rahatsızlık duyup tahammül edemeyecek noktaya gelen Hızır'ın, şaşkına uğratan bir karar vererek evden kovmasının sahne olduğu dizi hakkında en yeni gelişmeler...

 

Çukur dizisiyle tamamen ilişiğinin kesildiği sanılmıştı! Bir döndü pir döndü: Rüzgar gibi esti

Fox TV yapımları teker teker final yapıyor! Öğretmen dizisi büyük hüsrana uğradı: Sona erecek

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 169.BÖLÜM FRAGMANI EKRANDA!

Zengin oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Yalçın Hafızoğlu ve Ozan Akbaba gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin yer aldığı ve Salı akşamı heyecan ve gerilim yüklü sahneleriyle dizi severleri ağırlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 169.bölüm fragmanı yayına girdi.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'DA ŞOKE EDEN KARAR! KOVULUYOR...

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Kaan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hızır bi öl artık şişirdin yani
    Cevapla
  • fast... 3 yıl önce Şikayet Et
    it ürür kervan yürür vesselam
    Cevapla
  • Ayışığı 3 yıl önce Şikayet Et
    Ölüler yorum yapar lakin işiten olmaz !!!
    Cevapla
  • ali kemal küçük 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu saçmalıkları izleyen saçma sapan insanlarsınız.
    Cevapla
  • Sikici 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne izliyonn pepeyimi
    Cevapla
  • Ceka 3 yıl önce Şikayet Et
    Seni incidenin adı nedir? Səni də evdən qovublar ?)
    Cevapla
  • Ender 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen kimsin sen niye izliyon saçma adam seeni
    Cevapla
  • osmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Yeni bir oyunnn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR