Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen'de efsane döndü! Sihirli Annem'le nostalji rüzgarı esecek

Büyükten küçüğe geniş yelpazede izleyici kitlesine sahip Sihirli Annem dizi projesi, yeni bölümleriyle Acun Ilıcalı'nın dijital platformunda yayına girecek. Televizyon sektöründe olduğu gibi internet dünyasında da projelerini hayata geçirmeyi planlayan Acun Ilıcalı, Sihirli Annem dizisini de bünyesine katmaya hazırlanıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 09.11.2020 10:19 GÜNCELLEME 09.11.2020 10:19 MEDYA
Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen'de efsane döndü! Sihirli Annem'le nostalji rüzgarı esecek
Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen'de efsane döndü! Sihirli Annem'le nostalji rüzgarı esecek

Televizyon ekranlarında dizi severleri ağırladığı yayın hayatı süresince yüksek izlenme oranlarıyla göze çarpan ve her yaştan kitlenin ilgisini çeken sahneleriyle uzun bir zaman macerasına devam eden Sihirli Annem dizisiyle ilgili müjdeli haber geldi. Geçtiğimiz haftalarda Exxen adı altında yepyeni bir dijital platform oluşturduğunun gelişmesini aktaran ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, tekrar bölümleri dahi halen izlenmeye devam eden Sihirli Annem dizisini yeni bölümleriyle yayına almaya hazırlanıyor.

 

Şu an için itinayla sürdürülen hazırlık aşamasında olan Exxen platformuna Sihirli Annem dizi projesini de dahil etmeye hazırlanan Acun Ilıcalı'nın hamlesi seyircisini şimdiden heyecanlandırırken, yeni bölümlerinde rol üstlenecek oyuncuların seçim süreci de başladı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, yıllar sonra tekrardan ekrana dönüş yapacak olan Sihirli Annem yapımı için 2 oyuncu isimle anlaşma gerçekleştirildi. Süreç Film imzasıyla Acun Ilıcalı'nın Exxen platformunda ekrana taşınacak Sihirli Annem dizisinin yönetmenlik koltuğunda Başak Soysal oturacak. Gamze Özer’in hikayesini kaleme alacağı Sihirli Annem projesinin toplamda 10’ar bölümden 2 sezon şeklinde çekiminin yapıldığı bilgisi gün yüzüne çıktı. Öte yandan daha önce usta oyuncu Nevra Serezli’nin oynadığı Dudu karakterini bu kez Nergis Kumsabar devralacağı öğrenildi.

 

Kurtlar Vadisi'nin devi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yapımında mı kameralar karşısına geçecek?

YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • Türkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Çocukların balkondan uçmaya kalkmasına, ölümlere sebep olan dizi. Çok çok faydalıydı ya yine geliyor, zarar verici ne varsa eksik bırakmayın AMAN.
    Cevapla
  • boş yapma 3 yıl önce Şikayet Et
    Millet çıldırmış 11 yaşındayım çokta sevdiğim bir diziydi ablamda şuan 25 yaşında halada çok severek izliyor seven var sevmeyen var boşuna final yapsın demenize gerek yok size sormadılar yayın yapıp yapmayacaklarını :d
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Dizide babayı köpek yapan ,Yıllarca aileyi dinamitleyen dizi . Aileyi bitir,babaya saygıyı Bitir, ahlaksızlıgı yay amaç bu ..
    Cevapla
  • Xyz 3 yıl önce Şikayet Et
    Sihirli anam
    Cevapla
  • tunctunc 3 yıl önce Şikayet Et
    ilk bülümde final yap hatiran kalsin..dandik cacik bir dizi..TÜRK HALKINA MILLETINE UYGUN BIR DIZI DEGIL..
    Cevapla
  • Ebru 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence çok güzel bir diziydi.keşke eski bölümlerinde verilseydi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR