MasterChef Türkiye'de finale kadar gideceği zannediliyordu! Hayalleri suya düştü: Buruk veda...

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği MasterChef Türkiye'de her haftanın sonuna gelindiğinde stüdyoda gerçekleştirilen eleme oyununda yarışmaya veda eden isim kesinliğe kavuştu. Sunum tabağında yeterli ölçüde başarı sağlayamayıp ekip arkadaşlarına nazaran alt kademede performans sergileyen Tanya Kilitkayalı elenen yarışmacı olarak açıklandı. İşte 1 Kasım Pazar tarihli MasterChef Türkiye elemesinde yaşanan olaylar

ABONE OL
GİRİŞ 04.11.2020 00:10 GÜNCELLEME 05.11.2020 16:27 MEDYA
MasterChef Türkiye'de finale kadar gideceği zannediliyordu! Hayalleri suya düştü: Buruk veda...
MasterChef Türkiye'de finale kadar gideceği zannediliyordu! Hayalleri suya düştü: Buruk veda...

MasterChef Türkiye yarışmasından veda etmekten kıl payı kurtulan Uğur Yılmaz Deniz ve bu hafta elenen isim Tanya Kilitkayalı hakkında TV8 stüdyosunda açıklamalarda bulunan Somer Sivrioğlu; ''Eğer Tanya tabağını tuttursa sen giderdin. Çünkü, bu yemekte Mantar Duxxelles çok önemliydi. Ve senin miktarında bir sıkıntı vardı, aksine Tanya içindeki malzemeleri doğru kullanmasına rağmen dışı tutmadı ve bu yemekte bir prezentasyon yemeği... Zaten başından söyledik, bir hata yemeği. Buradaki en büyük hata da saksının tutmaması olurdu, o da MasterChef Türkiye yarışmacısı Tanya'nın başına geldi.

Fox TV'nin Savaşçı & Yasak Elma dizisinde damga vuran büyük kriz: Böylesi daha önce görülmedi!

MASTERCHEF JÜRİSİ SOMER SİVRİOĞLU: ''ÇEKİRGE BİR SIÇRADI, İKİ SIÇRADI...''

Ve tesadüftür ki, 3 haftadır son 2'ye kalıp başkalarının hataları yüzünden kurtaran Tanya, bu hafta da çekirge bir sıçradı iki sıçradı maalesef o hatayı bu gece sen yaptın. Zaten kimse hata yapmasa MasterChef olmaz, bundan dolayı da bu gece de elenen sen oluyorsun.'' şeklinde ifadelere yer vererek değerlendirmelerde bulundu.

Kanal D'nin Sadakatsiz dizisine sevindiren transfer! Başarılı oyuncu ekrana dönme kararı aldı

 

MasterChef Türkiye jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya'da söz alarak; ''İlk geldiğin andan itibaren MasterChef Türkiye'de melek kalbini gördük. Açık söyleyeyim, daha geç veda edeceğini düşündüğüm yarışmacıydın. Beşlerde, altılarda... Ama çok uyarmamıza rağmen bir türlü toparlayamadın. Nedenini bilmiyorum, çok yetenekli bir yarışmacı olmana rağmen maaledef MasterChef Türkiye rüyası burada senin için sona erdi. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 170.bölüm fragmanı: Efsane komplo! Sınırlarının ötesine geçiyor

MEHMET YALÇINKAYA: ''SENİ MELEK KALBİNLE HATIRLAYACAĞIZ...''

Ama biz seni tatlı şivenle hatırlayacağız, melek kalbinle hatırlayacağız. Aynı zamanda bir öğretim üyesisin, bu mesleğe olan aşkını bilerek hatırlayacağız. Ben senin bu meslekte ilerleyeceğini düşünüyorum. İyi motive olduğun sürece, kalbinin güzelliği ve motivasyonun hiç bozulmasın. Sana başarılar diliyorum.'' sözlerini kaydedip elenen yarışmacıya dair duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Masumlar Apartmanı 8.bölüm fragmanı: Gizem dolu konuşma! Büyük kozunu oynamaya hazırlanıyor...

Uyanış Büyük Selçuklu 6.bölüm fragmanı ''Kalbine sapladığın okun bedelini canınla ödeyeceksin''

MasterChef Türkiye'den elenen Tanya Kilitkayalı ise; ''Aslında gerçekten rüyam yarıda kaldı. Bu kadar erken eleneceğimi ben de düşünmezdim. Ama burası gerçekten MasterChef, insanlar o kadar çok yorum yapar ki bakmamaya çalışırım. Okumamaya, görmemeye çalışırım ama mesela siz dersiniz herkes bir şeyler söyler ama ben öyle bakmadan yapamıyorum maalesef. 

MASTERCHEF'TEN ELENEN TANYA: ''BİRİ BENİ SEVMEYİNCE ÇOK ÜZÜLÜYORUM!''

Ve biri beni sevmeyince ben çok üzülüyorum. Çünkü ben derim ki, ona hiçbir şey yapmadım niçin beni sevmez ki moduna girerim. O yüzden motivasyonum çok düştü. Yoksa başka gerçekten hiçbir sebep yok. Son 2-3 haftadır farkındayım bir düşüş var, sonra tırmanmaya çalıştım ama her hafta Allah'a şükür potaya girdim, yapacak hiçbir şey yoktu. Birçok insan destekledi beni, özellikle Kıbrıs'ta çok isteyen vardı daha da ilerlememi. Ama buraya kadar gelebildim... Kesinlikle buraya geldiğim için iyi ki böyle bir şey yapmışım, iyi ki beni cesaretlendirmişler. Buraya gelmek için belli fedakarlıklar yaptım gerçekten ama kesinlikle bunun meyvesini topladığımı düşünüyorum. Sizleri tanıdım, bütün ekip, arkadaşlar... Gerçekten çok güzel maceraydı benim için. Burada yarışmak, koşmak, savaşmak gerçekten çok güzeldi.'' diyerek TV8 stüdyosunda veda konuşması gerçekleştirdi.

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Türkmenistan 3 yıl önce Şikayet Et
    Tanyanin gitmesine üzüldüm ve kimsenin adam kolladığinida kesinlikle sanmıyorum
    Cevapla
  • Türkmenistan 3 yıl önce Şikayet Et
    Tanyanin gitmesine üzüldüm ve kimsenin adam kolladığinida kesinlikle sanmıyorum
    Cevapla
  • Ayfer 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimin elenecegini 9nceden burda ifşa edelince tadı tuzu kalmadı yarışmanın tanyanın elenecegi üç dört gün önce belliydi acun bununefen önleyemiyor
    Cevapla
  • Capon 3 yıl önce Şikayet Et
    İfşa olayının reyting arttırmak için özel yapıldığına eminim.
    Cevapla
  • burak 3 yıl önce Şikayet Et
    corona ya uymuyorlar diye haber yapılması lazım ceza kesilmesi lazım. bu programın da kapatılması lazım. sarılıyorlar ediyorlar keyfe bak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR