Kanal D'nin dizisi Sadakatsiz'de olay olacak transfer! Herkes bu gelişmeye dikkat kesildi...

Henüz çiçeği burnunda bir dizi projesi olmasına rağmen kısa zaman diliminde elde ettiği başarıyla adından söz ettiren Kanal D'nin Sadakatsiz dizisine ortalığı hareketlendirecek sürpriz bir oyuncu isim daha eklendi. Caner Cindoruk & Cansu Dere ikilisini aynı çatı altında buluşturan Sadakatsiz dizisine katılan Kenan Ece kameralar karşısına geçmeye hazırlanıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 08.11.2020 23:38 GÜNCELLEME 08.11.2020 23:38 MEDYA
Kanal D'nin dizisi Sadakatsiz'de olay olacak transfer! Herkes bu gelişmeye dikkat kesildi...
Kanal D'nin dizisi Sadakatsiz'de olay olacak transfer! Herkes bu gelişmeye dikkat kesildi...

Gerçek hayatta herkesin başına gelebilecek bir konunun etrafında toplanan olay örgüsü ve kadroda yer alan oyuncu isimlerin performansları geniş bir kitle tarafından beğenilen Sadakatsiz dizi projesinde dikkat çeken transfer gerçekleştirildi. Oyunculuk kariyeri boyunca Güllerin Savaşı ve Avlu gibi dizi projelerinde marifetlerini göstererek önemli çalışmalara imza atan Kenan Ece'nin Sadakatsiz dizisine transfer edilmesi sevenlerinin yüzünü güldürdü. 

 

 

MasterChef'te büyük olay: TV8'de oyunu kaybeden takım birbirine girdi! Stüdyoda bağrış çağrış

Yönetmenlik koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'u oturduğu ve senaristliğini Dilara Pamuk & Kemal Hamamcıoğlu'nun üstlendiği MedYapım / Mednova imzasıyla Kanal D ekranlarında her Çarşamka akşamı yayına giren Sadakatsiz dizisine dahil olan Kenan Ece tüm dengeleri değiştirmeye geliyor. 

 

 

Savaşçı dizisindeki büyük gerilim Yasak Elma'ya sıçradı! Olaylar kontrolden çıktı...

Verdiği aradan sonra Sadakatsiz projesiyle anlaşarak yeniden ekrana dönüş yapacak olan Kenan Ece'nin hangi rolle izleyicisinin huzuruna geçeceği ilerleyen günlerde netlik kazanacağı açıklanırken, senaryo gereği oyuncu Cansu Dere'nin oynadığı Asya karakteri için geldiğinin bilgisine ulaşıldı.

SADAKATSİZ DİZİSİ OYUNCUSU KENAN ECE KİMDİR?

Kanal D'de ekrana taşınan Sadakatsiz dizisine transfer edilen Kenan Ece 24 Aralık 1980 senesinde hayata gözlerini açmıştır. Lise eğitimini Avusturya Lisesi'nde tamamlayan Kenan Ece; tiyatro ve ekonomi alanındaki eğitimini ise 2004 senesinde Amerika’da Davidson College’de bitirmiştir. Lisans eğitimi gördüğü yıllarda pek çok oyunda rol üstlenen Kenan Ece, üniversite mezuniyetinin başarıyla tamamladıktan sonra Gaeity School of Acting ve Irish Film Academy’de oyunculuk alanında eğitimini sürdürmüştür.

2017 senesine gelindiğinde ise tıpkı kendisi gibi oyunculuk mesleğini icra eden Canan Ergüder ile hayatını birleştiren Sadakatsiz dizisi oyuncusu Kenan Ece; oyunculuk kariyerinde Avlu, Güllerin Savaşı, Kalp Hırsızı, Krem, Ay Tutulması, Masumlar, Deli Saraylı, Son, İzmir Çetesi dizilerinde oynamıştır.

SADAKATSİZ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA HANGİ İSİMLER BULUNMAKTADIR?

-Cansu Dere (Asya)

-Caner Cindoruk (Volkan)

-Melis Sezen (Derin)

-Burak Sergen (Haluk)

-Özge Özder (Derya)

- Eren Vurdem (Mert)

-Yeliz Kuvancı (Bahar)

-Olcay Yusufoğlu (Serap)

-Nazlı Bulum (Nil)

-Gözde Seda Altuner (Gönül)

-Emir Tarık Tekin (Selçuk)

-Alp Akar (Ali)

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Konyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun size bu ahlaksızlığın reklamını yapiyorsunuz
    Cevapla
  • Ene 3 yıl önce Şikayet Et
    Parayı veren düdüğü çalar
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Işte bunlar hep paralı haber!
    Cevapla
  • baho 3 yıl önce Şikayet Et
    aferin, milletten topladığınız paraların hakkını veriyorsunuz
    Cevapla
  • ddd 3 yıl önce Şikayet Et
    isminde bile şer fışkırıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR