Uyanış Büyük Selçuklu 7.bölüm 2.fragmanı: Yüzlerde tebessüm bırakan gelişme! Korkulan olmadı...

Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde Sencer, sırlarını itiraf ettirmek için Behram'a kaçacak başka hiçbir delik bırakmazken, 'Canımızı alır, sırlarımızı alamazsın!' çıkışıyla karşılaşarak kendini amansız mücadelenin tam ortasında buldu. Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde; Emin adımlarla çıktığı yolda kimse pabuç bırakmayan Sencer pusuda bekleyen Yorgos'ın radarına takıldı. Uyanış Büyül Selçuklu 7.bölüm fragmanı çıktı mı?

ABONE OL
GİRİŞ 09.11.2020 10:43 GÜNCELLEME 09.11.2020 10:44 MEDYA
Uyanış Büyük Selçuklu 7.bölüm 2.fragmanı: Yüzlerde tebessüm bırakan gelişme! Korkulan olmadı...
Uyanış Büyük Selçuklu 7.bölüm 2.fragmanı: Yüzlerde tebessüm bırakan gelişme! Korkulan olmadı...

Uyanış Büyük Selçuklu 6.son bölümde; Hedeflerini tam on ikiden tutturabilmek gayesiyle canı pahasına planlarını adım adım hayata geçirmeye koyulan Sencer'in Yorgos'la giriştiği kıran kırana mücadelede ölümle burun buruna gelmesi tansiyon düzeyini yükseltti. Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde; Gözünü kan bürüyen Yorgos, pusuya yattığı noktadan Sencer'in yakın markaj altına alarak oklarıyla ansızın tehdit edici eylemlerde bulunmaya başlarken, Sencer ise hasımları tarafından bir anda etrafının çepeçevre sarılmasıyla hayati bir sınav verecektir.

 

TV8 MasterChef Türkiye'de ayrılıklara bir yenisi daha eklendi | Umulmadık veda: Kariyeri bitti!

Yorgos, intikam vaktinin gelip çattığını belirterek kardeşinin kalbine sapladığı okun bedelini canıyla ödeyeceğinin özellikle altını çizerken, hiçbir sözün altında kalmayan Sencer ise işbirliği yapıp Batınilerin tepesine çöktüklerini ve şimdi sıra kendisinde olduğunun mesajını vererek olayların fitilini ateşlemesinin ardından Uyanış Büyük Selçuklu 7.bölüm fragmanı bekleniyor. Ölümcül savaşı resmen başlatarak kılıçlarını çeken ve intikam ateşiyle dolup taşan Yorgos teke tek kapışıp ''Seni öldürmem için diz çök!'' diyerek meydan okurken, Sencer'den ''Ölürüm ama yine de diz çökmem!'' karşılığını almasıyla beraber okunu saplayıp uçurumdan aşağı atmasının Uyanış Büyük Selçuklu 7.bölüm fragmanı yayında mı?

 

Kanal D Sadakatsiz dizisine ses getiren transfer! Sevilen oyuncu olayların seyrini değiştirecek

Fox TV Savaşçı - Yasak Elma dizisinde krizin ayak sesleri yükseldi! Akla hayale gelmeyecek olay

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 7.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

Yönetmenlik koltuğunda Emre Konuk'un oturduğu, senaristliğini Serdar Özonalan üstlendiği Akli Film imzalı tarih ve kurgu türündeki televizyon dizi projesi Uyanış Büyük Selçuklu 7.bölüm fragmanı ekrana geldi.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU'DA SEYİRCİSİNİN ETKİSİNDEN ÇIKAMADIĞI SAHNE...

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU SON BÖLÜMDE KISACA NELER OLDU?

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 7.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Gürkan Uygun​, Buğra Gülsoy, Ekin Koç, İker Kızmaz, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu, Cemal Toktaş, Sevda Erginci, Murat Garipağaoğlu, Mehmet Özgür, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Erdem Akakçe, Nik Xhelilaj ve Osman Sonant gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin bulunduğu Uyanış Büyük Selçuklu 7.bölümüyle 9 Kasım Pazartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1 kanalında yayınlanacak.

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • sadi 3 yıl önce Şikayet Et
    Allahım nekadar mide amaliyatı olup yüzleri hort diye geçmiş buruşmuş çemçiklenmiş bide siyaha boyamışlar saçlarıda zenciler gibi dolamışlar insan korkuyor selçuklunun kübetlerinin dışı bile rengarekken bunlar taba kahve ve siyahı seçmiş korku filimi gibi başarısız her açıdan kaldırın bir araya nuru sıyrılmış gey oyuncuları mide amaliyatında vaz geçsinler normal zayflama gibi olmuyor
    Cevapla
  • Bilge Kağan 3 yıl önce Şikayet Et
    Abi ne istiyorsunuz tarihî kanunin yatak odasından ibaret miş gibi göstermek dahami iyi birakinda böyle dizileri izlesin çocuklarımız en azından dedelerinin ne kadar büyük kahramanlar olduğu nu bilsinler
    Cevapla
  • Musafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Tarihe uygun olup olmadığını tarihçiler daha iyi bilir ancak severek izliyorum, alanında 1 numara..
    Cevapla
  • Serdar Yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Dizinin başından beri izlemeyip iki üç sahne için yorum yapanlara aldırış etmeyin. Dizi güzel oyunculuklar da güzel. Sürükleyici. Müzikleri de güzel. eleştirilecek yerleri var tabi. Bunun bir tarih belgeseli olmadığını, dizi ile tarihi olayların anlatıldığını unutmamak ve o gözle izlemek gerekir. Bence gayet başarılı, özellikle kuruluş osmanın sıkan kurgusu bu dizide yok. (umarım da olmaz)
    Cevapla
  • Sadi 3 yıl önce Şikayet Et
    Kırk yıldır film ve dizi izlerim,uyanış, büyük selçuklu gibi mükemmel bir dizi izlemedim.Bu heyecan ve keyfi yaşattıkları için,yönetmeninden oyuncularına kadar herkese çok teşekkür ederim.
    Cevapla
  • Türkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ömer bey , film bu belgesel de değil, tarih kitabı da değil. Sizin izlediğiniz daha doğru, güzel film varsa paylaşın biz de izleyelim. Bu güne kadar Türklerin aşağılandığı, resmen sövuldüğu, Batının çirkinliklerinin kahramanlık, erdem diye yansıtıldığı filmleri gördük. Sizce onlar mı daha başarılı. Bırakın yeni nesil atalarını böyle filmlerle hakettiği şekilde bilsinler.
    Cevapla
  • Ömer ÖZCAN 3 yıl önce Şikayet Et
    40 yıldır ne izlediğini bilmiyorum ama şanlı tarihimizi, müzik ile aşk ile anlatmalarına nasıl bayıldın anlamadım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR