MasterChef Türkiye Uğur Yılmaz Deniz'den çok konuşulacak yeni açıklama! Bu sefer neler dedi?

Önceki senelerde düştüğü gafletin faturası pahalıya patlayan MasterChef Türkiye yarışmacısı Uğur Yılmaz Deniz, diskalifiye kararının açıklanmasının akabinde yaşadığı utanç ve pişmanlık duygusuyla beraber TV8 ekibi ve ekran başındakilerden özür diledi. Yaptığı anlışın bedelini çok ağır şekilde ödeyerek hem geniş kesim tarafından linç yağmuruna tutulan hem MasterChef Türkiye hayatı biten yarışmacı ağlayarak veda etti.

ABONE OL
GİRİŞ 01.12.2020 00:05 GÜNCELLEME 01.12.2020 00:05 MEDYA
MasterChef Türkiye Uğur Yılmaz Deniz'den çok konuşulacak yeni açıklama! Bu sefer neler dedi?
MasterChef Türkiye Uğur Yılmaz Deniz'den çok konuşulacak yeni açıklama! Bu sefer neler dedi?

Yıllar evvel küfür ve hakaret içerikli gönderilerinin su üstüne çıkmasıyla sonucunda gerek Acun Ilıcalı ve TV8 ekibinin gerekse kamuoyunun sert tepkisini üzerine çekerek yarışmadaki serüveni sonlandırılan MasterChef Türkiye yarışmacısı Uğur Yılmaz Deniz, bir kez daha sosyal medyanın gündemine oturdu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın görevlilerine inanılmaz şok: Yürekleri ağza getiren skandal!

MasterChef Türkiye'de yarışmasında performans düşüklüğü ya da eksik veya hatalı bir tabaktan ötürü değil de geçmiş dönemdeki skandal tweetleri yüzünden elendiği için duyduğu üzüntüyü paylaşmayı ihmal etmeyen Uğur Yılmaz Deniz, gözyaşlarını kontrol etmekte güçlük çekti.

MasterChef Türkiye'den elenen Uğur Yılmaz Deniz'e linç bombardımanı! Böyle olacağı umulmazdı...

 

MasterChef Türkiye'den elenen Uğur Yılmaz Deniz işin iç yüzünü aydınlatma ihtiyacı hissederek, söz konusu tweetleri yayınladığı dönemde birtakım ailevi sorunları olduğunun özellikle altını çizen Uğur Yılmaz Deniz, bu sebeple saldırgan bir tutum sergilediğini belirterek yıllar içerisinde olgunluğa ulaştığını file getirdi. 

Acun Ilıcalı, MasterChef Türkiye'den sildiği ismi cezalandıracak! Yazdığını yanına bırakmayacak

Her ne kadar uzun bir yol katetmiş olsa da kabul edilemez hatası nedeniyle cezalandırılıp MasterChef Türkiye programıyla tamamen bağlantısı koparılan Uğur Yılmaz Deniz'in acıklı konuşmalarını duyan yarışmacı arkadaşları kendisiyle beraber gözyaşları tutamayarak üzüntüsüne ortak oldu. 

MasterChef Türkiye yarışmacısının olaylı hareketi unutulmadı! Sular durulmuyor: Ortam gerildi..

Geçmişinin bu şekilde gün yüzüne çıkmasından ve ailesinin yanına gitmekten utandığını vurgulayan Uğur Yılmaz Deniz, insanların tanımış olduğu Uğur'un kesinlikle kendisi olmadığını dile getirip hayatının en zor anlarını yaşarken, Somer Sivrioğlu da zamanın her şeyin ilacı olduğunu ve bunların da unutulacağını söyleyerek teselli etti.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DEN ELENEN UĞUR YILMAZ DENİZ'DEN KAMUOYU AÇIKLAMASI GELDİ!

MasterChef Türkiye'de 29 Kasım Pazar tarihinde TV8 kanalında yayına giren son bölümünün arkasından Twitter ve Instagram hesapları aracılığıyla kamuoyu açıklaması gerçekleştiren Uğur Yılmaz Deniz, şu sözlere yer verdi: "Yemek yapmak yemek sunmak çocukluğumun hayaliydi. Hayallerimin peşinden giderken yolum hep yemeğe ve mutfağa çıktı. Bu masalsı zenginliğin içinde bir yandan hayallerinizin peşinden koşarken bir yandan da büyürsünüz. 

MASTERCHEF TÜRKİYE'DEN VEDA EDEN UĞUR YILMAZ DENİZ: ''GALİBA BOLCA HATA YAPARSINIZ AYNI BENİM GİBİ''

Ergenlik ve delikanlılık arasında bocalar durursunuz. Ve galiba bolca hata yaparsınız aynı benim gibi.Bizim jenerasyonumuzun hayatının bir parçası haline gelen sosyal medya işte bu ve buna benzer hatalar için bir başka zemin haline geliverir. Sosyal medyada gündeme gelen eski ve neredeyse çocukluk dönemlerimin bazı paylaşımları benim Masterchef hikayemin sonunu getirdi."

''BAĞIŞLAMAK BÜYÜKLÜKTÜR: ÇOCUKLUĞUMA VE GENÇLİĞİME VERİN...''

Hedefim Masterchef'te final oynamaktı ve bunu çok istiyordum. Bu hedef ve isteğime rağmen bugün artık kaybettiğim Masterchef finali ve şampiyonluk ihtimali değil sosyal medyada yaptığım hata ve mahcubiyetime üzülüyorum. TV8 ailesine kendilerinden çok şey öğrendiğim şeflerime yarışmacı arkadaşlarıma ve yaptığım iyi ve kötü tabaklarımda bile beni destekleyen tüm sevenlerime içten ve derin bir özür borçluyum. Yazdıklarımla kimi nerede ve ne zaman üzdüysem özür diliyor ve özrümün kabulünü rica ediyorum. Bağışlamak büyüklüktür çocukluğuma ve gençliğime verin."

YORUMLAR 68 TÜMÜ
  • Hatice 3 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdülillah böyle programlarin bir bölümünü dahi izlemedim. İnsanı insanlıktan çıkardılar ..hayvan da yapamadılar ..aciz , mutsuz, haysiyetsiz edip bundan para kazandılar ..ahirette davacıyım
    Cevapla
  • Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet yanlış yapmış herkes kendi ayıbının, hatasının hammalıdır. Ya acun bu kadar rezil programların içinde ki yanlışlarını sahiplenirmisin yada geçmiş ayıplarını? Birisi acuna büyüklük yapsın ve desin ki acun ahiret var ALLAH var cehennem var, aklını başına topla herşey para değil acun desin, yada ben diyorum. Çık ve özür dile anne babadan sana abi ögüdüm olsun acun
    Cevapla
  • Leyla 3 yıl önce Şikayet Et
    Acun ilicali ve bu durumu kınayan herkes hic hata yapmadımı acaba. Acun yaptığın doğru değil, kişiyi ekran önünde seksenuc milyon önünde utandırmak.nedir. Hepimizin başına her sey gelebilir. Mutevaziligi elden bırakmamak gerektiğine inanıyorum.
    Cevapla
  • Asabi 3 yıl önce Şikayet Et
    Uğur'un yapmış olduğu paylaşımlar savunucularına gelsin.
    Cevapla
  • sevket yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Onun yaptığı yanlışı değil yapılan yanlışa itiraz.Senin uğur'dan ne farkın kaldı ?
    Cevapla
  • sevket yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Acun madem o hoş olmayan paylaşımları Şov yapacağı yerde "Uğur efendi yıllar önce böyle bir paylaşımlarda bulunmuşsun bunlar bizim ahlaki değerlerimize uymaz bu paylaşımları sayfandan sil " diyemez miydi? onun derdi para sayesinde elde ettiği gücü göstermek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR