Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da hayrete düşüren feci olay: İnanılması güç fakat acı gerçek!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi projesinin setinde görevini icra eden 3 kadın, çekimlerin gerçekleştirilmesi için yer aldıkları otel odasında akıllara durgunluk veren hadiseye maruz kaldı. Yan odada kalan diğer şahıslar, uygun olmayan vaziyette Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yapımının kadın çalışanlarının odasına girmeye uğraşarak hem fiziki hem de sözlü saldırıya kalkıştı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.12.2020 23:44 GÜNCELLEME 01.12.2020 23:45 MEDYA
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da hayrete düşüren feci olay: İnanılması güç fakat acı gerçek!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da hayrete düşüren feci olay: İnanılması güç fakat acı gerçek!

ATV kanalında her Salı akşamı yayına giren uzun soluklu dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz setinde mesleğini yürüten üç kadın, kaldıkları otel odasında tüyler ürperten bir saldırı girişimiyle karşı karşıya kaldılar. Kostüm görevlisi 3 kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yapımının Maltepe'deki çekimleri öncesinde otele yerleşmelerinin ardından yan odada kalan kişilerin yürekleri ağza getiren saldırısına maruz kaldılar.

 

MasterChef Türkiye Uğur Yılmaz Deniz'in başı derde girdi: Krizden yakasını kurtaramadı! Olay...

 

TV100'de aktarılan habere doğrultusunda, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın çekimlerinin yapıldığı mekanın üstündeki otelde, kostüm ve hazırlık için tutulan odada görevini icra eden üç kadın personele saldırı uygulandı. Uyuşturucu madde kullandıklarını itiraf eden saldırgan şahıslar, hakaret ve küfür ederek oda kapısını kırmaya çalışıp fiziki şiddet teşebbüsünde bulundular.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 174.bölüm fragmanı: ''Yanında olmam, hatta karşısında olurum!''

SALDIRIYA UĞRAYAN 3 KADIN SOLUĞU KARAKOLDA ALDI!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz setinde kostüm görevlisi 3 kadın bir taraftan odanın kapısını tutmaya çalışırken diğer taraftan ise aşağıda çalışan arkadaşlarından yardım talep etti. Gelen yardımla kurtarılan 3 personel kadın, tanıklar eşliğinde soluğu karakolda alarak saldırganlardan şikayetçi oldular.

SALDIRIYI YAPAN ŞAHISLAR SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI!

Meydana gelen olaya ilişkin soruşturma başlatan Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri söz konusu şüphelileri gözaltına alırken yapılan incelemelere göre; saldırganlardan ikisinin uyuşturucu üretimi, satışı, reşit olmayan kıza cinsel istismar gibi suçlardan sabıkalı olduğunun bilgisine ulaşıldı ve şüphelilerin adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Esesli 3 yıl önce Şikayet Et
    Dizilerdeki eşkıyalar la bütünleşip azgın karakterler ortaya çıktı çoğaldı da nedense ortalığı düzeltecek sükunet verecek insanlar türemiyor hatta yok .milletin kimyası bozuldu assın kessin yaksın namus merhamet kısacası iman anlayışı kalmamış yazık
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Hızır Reis nerdeymis İlyas nerde Alparslan nerde kurşuna dizelerdi hepsini yoksa sadece dizimi
    Cevapla
  • Mert hakkı 3 yıl önce Şikayet Et
    Kadınları medya ve internet yarı çıplak gezen, bir meta olarak gösteriyor, bu görüşle büyüyen çocuklar da kadınlara musallat oluyor, feministler istediğini giyme, istediğinle gezme hakkı yerine kadınların objelikten kurtulmasına karşı savaşmalı!
    Cevapla
  • Kırsehirli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar sabıka kaydı olan bir insan hala sokaktaysa bu ülkede adaletten kimse bahsetmesin. Hakimlerin hepsinin görevden alınması lazım.
    Cevapla
  • Armağan 3 yıl önce Şikayet Et
    onların içeride olmasını sağlayacak yasayı çıkarmayanları ne yapacağız..
    Cevapla
  • erci 3 yıl önce Şikayet Et
    suç makinesi olup olmamanın bir önemi yok isterseniz 10 kişiyi öldürün her mahkeme ayrı karar veriyor.yani serbestte kalablilir 3 ay da yatabilir.kanunlarda belli bir madde yok yani kafasına göre takılıyor herkes.uyuşturucu üreten şahıs dışarıda ama mesala kullullanıcı olan deniz seki 4 sene yattı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR