Uyanış Büyük Selçuklu 11.bölüm fragmanı: Kördüğümler birer birer çözülecek mi? Yol ayrımında...

Uyanış Büyük Selçuklu 10.son bölümde; Sencer hem kendisini ölümün kıyısına sürükleyen hem de Turna'nın hayatını tehlikeye sokarak güç durumda bırakan Yorgos'tan öcünü almak üzere kolları sıvadı. Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde Kutsal Emanetlerin Kuvel'e götürüldüğünü öğrenmesiyle birlikte harekete geçen Sencer kaleye giriş yaparak kurtarma operasyonu gerçekleştirdi. Uyanış Büyük Selçuklu 11.bölüm fragmanı çıktı mı?

ABONE OL
GİRİŞ 07.12.2020 20:12 GÜNCELLEME 07.12.2020 20:12 MEDYA
Uyanış Büyük Selçuklu 11.bölüm fragmanı: Kördüğümler birer birer çözülecek mi? Yol ayrımında...
Uyanış Büyük Selçuklu 11.bölüm fragmanı: Kördüğümler birer birer çözülecek mi? Yol ayrımında...

Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde; Nizamülmülk, Hasan Sabbah'ın hareket alanını kısıtlayıcı eylemlerde bulunup zor duruma sokmak için elinden geleni ardına koymayıp bilinmeyenleri açığa çıkarmaya koyulmuştur. Uyanış Büyük Selçuklu 10.son bölümde; Nizamülmülk devletin esenliği ve kurtuluşu için gizli tuttuğu bilgiyi Terken’den koruyabilmek üzere kılı kırk yararken, Terken ise bir an dahi zaman kaybetmeyip dengeleri değiştirecek sırrın izini sürmeye başlayarak soluğu Başulu'nun mezarı ve sürgün günlerinde saklandığı evde almıştır. Diğer taraftan Elçin ise Büyük Selçuklu ve Anadolu obaları arasındaki büyük karışıklığın fitilini ateşleyip ortalığı birbirine katan Kasım’ın casusu ele geçirerek saraya getirmesinin ardından Uyanış Büyük Selçuklu 11.bölüm fragmanı bekleniyor. Kutsal Emanetleri kurtarmak hedefiyle canını dişine takıp kendisini bekleyen türlü tehlikelere göğüs geren Sencer için çember giderek daralırken, Andreas'ın zafer naraları atmasına pabuç bırakmayarak Kutsal Emanetleri kurtarmayı başarmasının akabinde Uyanış Büyük Selçuklu 11.bölüm fragmanı yayında mı?

 

 

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 11.BÖLÜM FRAGMANI EKRANA GELDİ!

Yönetmenlik koltuğunda Emre Konuk'un oturduğu, senaristliğini Serdar Özonalan üstlendiği Akli Film imzalı tarih ve kurgu türündeki televizyon dizi projesi Uyanış Büyük Selçuklu 11.bölüm fragmanı yayına girdi.

 

 

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 11.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Gürkan Uygun​, Buğra Gülsoy, Ekin Koç, İker Kızmaz, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu, Cemal Toktaş, Sevda Erginci, Murat Garipağaoğlu, Mehmet Özgür, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Erdem Akakçe, Nik Xhelilaj ve Osman Sonant gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin bulunduğu Uyanış Büyük Selçuklu 11.bölümüyle 7 Aralık Pazartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1 kanalında yayınlanacak.

YORUMLAR 29 TÜMÜ
  • arzu türkeli 3 yıl önce Şikayet Et
    bırakın aha şuraya yazıyor bu kadar hain olurmu bir filmde hikaye izlenme her hafta düşer çukura döner. millet biraz türkün hainleri temizlemesi ve biraz gurur ister ortalıkhain dolu ve selçukluyu hainler yönetiyor.
    Cevapla
  • Kemal 3 yıl önce Şikayet Et
    TRT nin en güzel dizilerinden bir tanesi,gururla severek izliyoruz ancak savaş sahnelerinde abartılı taklalar oldukça fazla ve savaş sırasında-sonrasında el yüz üst baş tertemiz kir-kan hiç biri yok biraz gerçeklik lütfen.....
    Cevapla
  • Ahde Vefa 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle mükemmel bir dizi ömrü hayatımda hiç seyretmedim, yönetmeninden, oyuncularına,emeği geçen herkesin yüreğine sağlık,pazartesi günlerini iple çekiyorum.
    Cevapla
  • Kazım aytekin 3 yıl önce Şikayet Et
    TRT'nin şu ana kadar yaptığı dizilerin içinde yüzakı diyebilirim. Yapım oyuncuların yerinde seçimi, kostümlerin kalitesi mekânlar ve savaş ve kavga sahnelerinin yabancı filmlerini aratmadığını söylersem abartmış olmam. Sineme filmi kalitesinde dizi film izliyoruz. Emeği geçenleri ve Trtyi kutluyorum.
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Hainler her zaman olmuş bu dizi fakat gerçekte de hasan sabbah ve muhteris kadın terken hatun vardı ayrıca oyunculuklar on numara Melikşah da nizamulmulk de favorim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR