Kırmızı Oda 15.bölüm fragmanı: Kriz dağ gibi büyüyor! Taşıyamadığı yükün altından kalkacak mı?

Kırmızı Oda son bölümde; Gün geçtikçe gerçek dünyadan uzaklaşmaya başlayıp var olmayan kişilerle konuşmaya başlayan Boncuk'un öyküsü herkesi derinden etkiledi. Kırmızı Oda 14.son bölümde; Eşinin ruhsal durumunun daha da kötüye gittiğini görünce son çare olarak soluğu psikiyatr kliniğinde alırken, Ermişler ile konuşup gülüşen Boncuk'un sahneleri sosyal medyanın gündemine oturdu. Kırmızı Oda 15.bölüm fragmanı geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.12.2020 10:49 GÜNCELLEME 11.12.2020 10:49 MEDYA
Kırmızı Oda 15.bölüm fragmanı: Kriz dağ gibi büyüyor! Taşıyamadığı yükün altından kalkacak mı?
Kırmızı Oda 15.bölüm fragmanı: Kriz dağ gibi büyüyor! Taşıyamadığı yükün altından kalkacak mı?

Kırmızı Oda 14.son bölümde; Bir fabrikada mesleğini icra eden eşi Rıza ile beraber Hollanda'da yaşayan, evinde tek başına vakit geçirdiği günlerden birinde ansızın gerçek olmayan kişiler görmeye başlayan Boncuk'un geçirdiği psikolojik kökenli rahatsızlık ağızları açık bıraktı. Kırmızı Oda son bölümde; Eşinin gidişatının hiç iyiye gitmediğine ve kimi zaman Boncuk'un gördüğü halüsinasyonların etkisiyle sinir krizi geçirdiğine bizzat şahit olan Rıza, psikolojik tedavi görerek bir an önce onu bu dertten kurtarmak için doktor hanımın kapısını çaldı.

 

Kuruluş Osman 38.bölüm fragmanı Çileden çıkaran olay! Kaşla göz arasında sağ gösterip sol vurdu

Mucize Doktor 42.bölüm fragmanı: Tepki çeken olay! Dediklerini duyanlar bu kadar da olmaz dedi

 

İlk etapta konuşup konuşmamak konusunda birtakım tereddütleri olan, ancak gerçek zannettiği Ermişlerin onayını alınca kendini anlatmaya başlayan Boncuk, kimsenin kendisini dinlemediği ve inanmadığından dem vururken doktorun anlayışlı ve hoşgörülü yaklaşımı sayesinde rahatlayarak içini dökmesinin ardından Kırmızı Oda 15.bölüm fragmanı bekleniyor. Boncuk, yalnızlığına yoldaş olan Ermişlerin sıklıkla ziyaret ederek sohbetler ettiğini ve kendisini başka bir kocaya vermek istediklerini iddia ederken, doktor hanımın bu hikayenin arkasında kocaman bir acıyı sakladığının ve o gülümsemesinin aslında sadece oyundan ibaret olduğunun teşhisini koymasının akabinde Kırmızı Oda 15.bölüm fragmanı yayında!

Acun Ilıcalı'nın yaşam savaşını kaybeden dostu Levent Bozkurt aslında kimdir? Tüm bilinmeyenler

KIRMIZI ODA 15.BÖLÜM FRAGMANI EKRANDA!

Olay örgüsü Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından oluşturulan, yönetmeliğini ise Cem Karcı'nın üstlendiği OGM Pictures imzasıyla her Cuma akşamı unutulmayacak sahneleriyle TV8 ekranına taşınan Kırmızı Oda 5.bölüm fragmanı dizi tutkunlarının karşısına geçti...

KIRMIZI ODA'DA SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURAN SAHNE!

KIRMIZI ODA 15.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Salih Bademci, Hande Doğandemir, Melisa Sözen, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan ve Evrim Alasya  gibi isimlerin yer aldığı Kırmızı Oda 15.bölümüyle 11 Aralık Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 kanalında seyircisini ağırlamaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Cemile Kara 3 yıl önce Şikayet Et
    Boncuk'un eşi Rıza değil, Sadık'tır. Rıza, Selvi'nin mendebur kocasıdır. Nokta.
    Cevapla
  • Deniz 3 yıl önce Şikayet Et
    Dizi tutmadı beklediğinizi bulamadınız kabul edin, dozunu ayarlayıp, bir yerlere gönderme, dindarları sorunlu göstermeyi bırakıp, trt1 gibi seviyeli, tutarlı kaliteli yeni film yapın. En başında kırmızı oda ismi bile hata (başka şeyler çağrıştırır gibi) psikologların ortamları odaları, yeşil veya mavi ferah renk olur. Keşke trt1 yapımı olsaydı kaliteli olurdu, izlemeye değerdi. Boğdu baydı 3 bölümden sonra izlenmiyor. Sahte yorumlar da bir yere kadar.
    Cevapla
  • Münevver 3 yıl önce Şikayet Et
    Sanırım siz begenmediniz ama dizi çok iyi biz izliyoruz meraklada bekliyoruz psikologa gitmeye gerek yok iyi bir terapi
    Cevapla
  • Ali'ye 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen kendi adına konuş meyve veren ağaç devamlı taşlanırmış biz çok seviyoruz ve de severek izliyoruz dizimizi karalayama yacaksınız çamur atamıyacaksınız elinizden ne geliyorsa onu yapın ama başaramayacaksınız dizimizi ekranlardan kaldırmaya gücünüz yetmeyecek anladınız mı hadi naş naş hiçç boş yapmayın
    Cevapla
  • İnci 3 yıl önce Şikayet Et
    Dindarları sorunlu göstermiyor, dizideki Boncuk karekteri dindar yetiştirilmiş olmalı ki ruhen sıkıştığı zaman ermişleri görüyor ona sığınıyor. Kırmızı renk aktifleştiren, çözen, sıcak bir renktir.
    Cevapla
  • Sebo 3 yıl önce Şikayet Et
    Muge anlı da kileri kırmızı odaya konu alsalardı daha reyting alırlardı. Ermışlerımızden elınızı çekin. Yıllarca din adamlarımızı hep guvensız yalancı tacizci tecavuzcu gosterıldı yeşılçam filmlerinde.
    Cevapla
  • Aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ortalık çok çalkalandı mı?
    Cevapla
  • ufuk 3 yıl önce Şikayet Et
    Milleti delirtmek için yapıyorlar bunları bırakın şu ülkenin yakasını Allah cezanızı versin.
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    herkesin psikolojisi çok sağlam gibi daha da bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR