Survivor Türkiye parkurunda oynayacağı söylenen Öykü Çelik kim: Acun Ilıcalı transfer etti mi?

Her yıl olduğu gibi bu yıl da TV8 kanalında yeni sezonuyla ekrana taşınacak Survivor Türkiye programının yarışmacı kadrosu kesinliğe kavuşmaya başladı. Survivor Türkiye'nin gerek yapımcılığını gerekse sunuculuğunu üstlenen Acun Ilıcalı, sıklıkla paylaşımlarda bulunduğu sosyal medya platformu vasıtasıyla hangi ismin kadroda adının geçtiğini açıklarken diğer yandan Öykü Çelik'in ekibe girdiği iddiası bomba gibi düştü.

ABONE OL
GİRİŞ 08.12.2020 09:52 GÜNCELLEME 08.12.2020 09:53 MEDYA
Survivor Türkiye parkurunda oynayacağı söylenen Öykü Çelik kim: Acun Ilıcalı transfer etti mi?
Survivor Türkiye parkurunda oynayacağı söylenen Öykü Çelik kim: Acun Ilıcalı transfer etti mi?

Uzun yıllardır televizyon ekranlarında yayın hayatına devam eden ve yakın bir zamanda TV8 kanalında 2021 sezonuyla başlangıç yapacak Survivor Türkiye yarışmacı kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Survivor Türkiye yeni sezonunun yarışmacı kadrosunda bu sene hangi isimlerin yerini alarak rekabet edeceği konusu akılları kurcalarken medya patronu Acun Ilıcalı Instagram aracılığıyla ilk yarışmacıyı takipçilerine duyurdu. Mesleki kariyerinde pek çok hatrı sayılır dizi projesi ve sinema filmi yapımlarında kamera karşısına geçerek başarılı çalışmalara imza atan Cemal Hünal'ı 2021 Survivor Türkiye'nin yarışmacısı olarak ilan ederken Öykü Çelik'in de kadroya girdiği iddiası ileri sürüldü.

Diriliş Ertuğrul kahramanı Engin Altan'ın yönetmeni şaşkına uğrattı: Barbaros'a adını yazdırdı!

MasterChef Türkiye yolculuğu bitti! Ekranda göremeyeceksiniz: Ayrılığı ortalığı fena çalkaladı

 

SURVİVOR TÜRKİYE'DE YARIŞACAĞI İDDİA EDİLEN ÖYKÜ ÇELİK KİMDİR?

Survivor Türkiye'nin yeni yarışmacısı olduğu iddiası ortaya atılan Öykü Çelik, 13 Temmuz 1987 senesinde İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Babası futbol antrenörlüğü mesleğini icra ettiğinden ve beraberinde birtakım ailevi nedenlerden ötürü 11 yıl içerisinde toplamda 9 okul değiştiren Öykü Çelik, lisans eğitimi için Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünde eğitim aldığı dönemde geçirdiği trafik kazası sonrası devamsızlık yaptığı için okulunu yarıda bırakmak mecburiyetinde kalmıştır.

Mesleki kariyerinde ilk defa Selena & Akasya Durağı dizilerinde küçük rollerle oyunculuk tecrübesi elde eden Öykü Çelik, 2011 yılına gelindiğinde başrollerini Oktay Kaynarca ve Meltem Cumbul'un paylaştığı 'Nuri' isimli dizi projesinde Reyna karakteriyle kameralar karşısına geçmiştir. 2012 tarihinde yayına giren ve senaristliğini ise Mahsun Kırmızıgül'ün üstlendiği ''Benim için Üzülme'' isimli yapımda Bahar karakteriyle oyunculuğunu sergilemiştir.

Fox TV Savaşçı dizisinin kadrosu resmen dağıldı! Teker teker döküldüler: Şoke eden ayrılık...

Sosyal mecra olan Instagram'ın Hikayeler bölümünde Cemal Hünal'ın fotoğrafını yayınlayan Acun Ilıcalı buraya, ''Issız adam, ıssız ada'' notunu bırakarak Survivor Türkiye yarışma programına katılacağının müjdesini vermiş oldu.

Masterchef Türkiye Uğur'dan sevindiren proje! İşte böyle ekrana dönüyor: Orada göreceksiniz...

SURVİVOR TÜRKİYE İLK YARIŞMACISI CEMAL HÜNAL KİMDİR?

2021 Surivor Türkiye programında kıyasıya mücadele edecek Cemal Hünal 2 Ekim 1976 senesinde İstanbul Maçka Teşvikiye’de hayata gözlerini açmıştır.

İstanbul’da Saint Benoit Fransız Lisesi‘nde 2 yıl boyunca eğitim almasının ardından ailesinin kararı ile 1993 senesinde 17 yaşında iken İskoçya’ya, Gordonstoun International Summer School’a okuması için gönderilmiştir.

MasterChef Türkiye yapımcısı Acun Ilıcalı'yı çılgına döndüren olay! İsyan bayraklarını kaldırdı

İlerleyen dönemlerde yakından ilgi duyduğu tiyatro ve sinema alanında Los Angeles Ucla Extension’da, Santa Monica Collage’da ve London Film School’da eğitim görmüştür.

Los Angeles'da yaşadığı süre zarfında senaryo analistliği yapan Survivor Türkiye yarışmacısı Cemal Hünal Amerika Birleşik Devletleri’nde pek çok kısa filmlerde rol oynama fırsatı elde etmiştir.

Beyaz perde kariyerine ilk defa 2007 yılında ''Ulak'' adlı sinema filmiyle adım atan Cemal Hünal, 2008 senesinde gösterime gören ''Issız Adam'' projesiyle tüm dikkatleri üzerinde toplayarak geniş bir kesimin beğenisini kazanmıştır.

2007 ve 2009 tarihleri arasında Antakya’da çekimleri gerçekleştirilen “Asi” dizi projesinde boy gösteren Cemal Hünal'ın Nişantaşı’nda “Zazie”adında İtalyan restoranı ve İstanbul Adalarda Sedef Adasında “Port Sedef” isminde işletmesi bulunmaktadır.

CEMAL HÜNAL'IN OYNADIĞI TİYATRO OYUNLARI

*2' si 1 Arada: Ahmet Kazanbal - Gate Sahne Sanatları 2015
*Öfke (oyun) : John Osborne - Tiyatro Arı - 2012
*Aşk Kokusu : Neil Simon - Tiyatro Şenay - 2010

CEMAL HÜNAL'IN ROL ALDIĞI DİZİLER

*Asi ( 2007-2009) - Kerim
*Kış Masalı (2009) - Ali Murat
*Adanalı (2010) - Alex
*Seni Bana Yazmışlar (2011) - Yalçın
*Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam (2012) - Murat
*Osmanlı Tokadı (2013) - Moğol
*Tatar Ramazan (dizi) (2013) - Rüstem Sinan
*Paramparça (2014) - Alper
*Rol aldığı filmler
*Kırmızı (2015) - Umut
*Günce (2013) - Cengiz
*Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda (2013) - Mert
*Kaos Örümcek Ağı (2012) - Mansur
*Ayaz (2012) - Şahin
*Romantik Komedi (2009) - (2010) - Mert
*Peşpeşe - (2010) - Bora
*Issız Adam : Çağan Irmak - (2008) - Alper
*Ulak : Çağan Irmak - (2007) - Ulak İbrahim

YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • Şakirr 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar saçma bir program:)))
    Cevapla
  • Esila 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğru saçma
    Cevapla
  • Türkische Baltacı 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzelim sahilde nasıl gider beya
    Cevapla
  • saç 3 yıl önce Şikayet Et
    yeşil deniz dizisinden tanıyorum.dizinin hitap ettiği içeriği okadar içsellemiş ki diğer karekterlerle beraber mükemmel di.oyun değil sanki yaşıyorlardı.hissettim. bu duyguları gerçekten yaşıyorlardı.yakışır öykü hanım.
    Cevapla
  • serap hanim 3 yıl önce Şikayet Et
    bos isler... bos yere 3 dakikam gitti.
    Cevapla
  • Gaziantep27 3 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş Ertuğrul da da hatiri sayilir bir rol almisti Bu detayi atlamaniz şaşırtıcı biz onu Ares olarak taniyoruz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR