Acun Ilıcalı, Exxen için akıllara durgunluk veren ödeme! O miktarı öğrenenlerin nutku tutuldu

Seyircinin yöneldiği mecraların televizyonla sınırlı kalmayıp çeşitlilik göstermesiyle beraber Acun Ilıcalı dijital dünyada içerik üreticiliğine başlayıp Exxen'i kurmasının ardından gündeme oturacak açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı, davet edildiği YouTube programında 2021'de yayın hayatına başlayacak Exxen için ne kadar ödeme yaptığını açıklaması üzerine servet değerindeki rakamı duyanlar neye uğradığını şaşırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.12.2020 11:10 GÜNCELLEME 10.12.2020 11:10 MEDYA
Acun Ilıcalı, Exxen için akıllara durgunluk veren ödeme! O miktarı öğrenenlerin nutku tutuldu
Acun Ilıcalı, Exxen için akıllara durgunluk veren ödeme! O miktarı öğrenenlerin nutku tutuldu

Acun Ilıcalı, Şelale Kadak'ın YouTube platformunda sunuculuğunu üstlendiği ''Doğruluk mu Cesaret mi?'' isimli programda konuk olarak ağırlanarak izleyicilerle buluşturacağı Exxen'e ilişkin daha önce önce duyulmamış açıklamalara imza attı. Acun Ilıcalı, yayın sırasında Exxen'in fiyat politikasından da söz ederek yıllık 900 milyon TL ödeme yaptığını belirtti. Aynı zamanda farklı projelerin yer alacağı Exxen platformundan yararlanmak isteyenlere özel reklamlı ve reklamsız olmak üzere toplamda iki seçenek sunacağını ve reklamlı olanın çok daha uygun fiyatlı olacağını ifade etti.

 

Diriliş Ertuğrul'dan Survivor Türkiye'ye ses getiren transfer! Sosyal medya bu haberi konuşuyor

Girişimcilik yönü ağır basarak mesleki kariyerinde birbirinden çeşitli çalışmaları uygulamaya alan Acun Ilıcalı, her ne kadar talihsiz dönemlerden geçmiş olsa da şimdiye kadar hayalini kurduğu her şeyin gerçekleştiğinin özellikle altını çizdi. 

 

İbo Show 5.bölüm konukları! İbo Show'da gülmekten kırıp geçiren diyalog: Kahkaha havada uçtu

En büyük hayali Exxen'i oluşturan Acun Ilıcalı, Amerika Birleşik Devletleri'nde yayına gireceğini ve oraya özel projeler yaptığını anlatarak Amerika'da bulunan rakipleriyle mücadele içine girmek istediğini söyledi. Diğer taraftan şimdilerde kendisine rakip olarak gösterilen Netflix'le aynı kulvarda olmadıklarını vurgulayan Acun Ilıcalı, iddialı bir açıklamada bulunarak başarı açısından müşteri sayısında onu geçeceğini düşündüğünü ifade etti. 

Uyanış Büyük Selçuklu 12.bölüm fragmanı? Ağızları bir karış açık bırakan sahne! Hayret ettirdi

Exxen ile ilgili hedeflerinin neler olduğuna değinen ve nasıl bir strateji yüreteceğine dair konuşma yapan Acun Ilıcalı, ''Yurt dışında da bu sefer Netflix orada local olmuş oluyor. Local production olayında onlar çok daha avantajlı. Biz de orada tabii ki büyük oyuncu olmayacağız ama bir kartopu gibi büyüyerek Kuzey Amerika'dan başlayıp Güney Amerika'ya inip, o aşağıdan Asya'ya doğru geçmeyi planlıyorum.'' şeklinde ifadelere yer verdi.

MasterChef Türkiye öyküsüne son verildi! Artık TV8'de olmayacak: Vedası ortalığı ayağa kaldırdı

"Kızım Sihirli nefes almadan Sihirli Annem'i izleyince ben de yeniden çekme kararı aldım"

Exxen için çeşitli programlar çekmeye hazırlanan Acun Ilıcalı, dizi olarak da yıllarca adından söz ettiren Sihirli Annem'i çektirmeye başladı. Yepyeni bir kadroyla dizinin çekimlerinin başladığını söyleyen Ilıcalı, "Melisa ile kahvaltıdaydık baktım Sihirli Annem'i seyrediyor. Sihirli Annem eski ama çok başarılı bir dizi. Baktım Melisa nefes almadan seyrediyor. Ben de madem bu kadar seviyor yenisini yapayım bari dedim. Sonra hemen yapımcımızı aradım o da duyarlılık gösterdi ve şimdi çekimdeler" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 56 TÜMÜ
  • Ahmet Kahraman 3 yıl önce Şikayet Et
    Acun bir proje milletimizi zehirliyor boş boş program yapıyor. Masterchef teki M harfinin tersten yazılışı ALLAH LAFZI İle aynı ve o harfi yere işlemiş çiğniyorlar. BİR AN ÖNCE BU OLAYIN ÇÖZÜLMESİ GEREKLİ. ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN HERŞEYE KADİRSİN.
    Cevapla
  • düşünen türk 3 yıl önce Şikayet Et
    boş insan bi git ya nerden de denk getiriyorsun yalaka insan
    Cevapla
  • Selmani 3 yıl önce Şikayet Et
    Acun...sırf reklam ve yandaşlik ugruna her depremin ardindan milyonlar topluyosum hayirseverlik yapiyorsun ya..birde reklsm yapmadan şu sma hastasi çocuklarimiz icin bir tek şey yapsan sadece sen yapsan kurtulucak o binlerce çocuk farkindamisin bilmiyorum...
    Cevapla
  • Omer 3 yıl önce Şikayet Et
    Acunu severim.ama yanindakiler yuzunden artik izlemiyorum.ozellikle hakan hatip oglu ve ayrica kizi sihirli annemi izliyor diye yenisini yapiyim.demekte acun.efendi allah biranda sirtinin ustune vurur anlayamassin
    Cevapla
  • Zekienes arık 3 yıl önce Şikayet Et
    Acun bey bana bi 50 milyar para gönder abi ya yada ayağımızı yerden kesecek araba gönder son nefesimi verinceye kadar sana dua ederim varya asgari ücretle kira ve garnimizi anca doyuruyoruz
    Cevapla
  • Alper 3 yıl önce Şikayet Et
    Aç karnını anca doyuruyosun ama araba istiyosun nasıl oluyo bu iş
    Cevapla
  • Zekienesin arkadasi 3 yıl önce Şikayet Et
    Dilenciliginde böylesi
    Cevapla
  • Vedat KARATAŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünya böyle, kiminin ekmeği bayat, kiminin pırlantası ufak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR