Diriliş Ertuğrul dizisinden Survivor Türkiye'ye yankı uyandıran transfer! Dominik'e mi gidecek?

TRT1'de reyting rekorları kıran ve dünyanın çeşitli ülkelerinde rağbet gören Diriliş Ertuğrul dizi projesinin oyuncu kadrosunda bulunan Batuhan Karacakaya'nın Survivor Türkiye programına katılacağı ileri sürüldü. Diriliş Ertuğrul'da Engin Altan Düzyatan'la beraber aynı ekipte yer alarak Dündar rolünü üstlenen Batuhan Karacakaya'nın Survivor Türkiye takımına transfer edildiği söylentisi sosyal medyada hızla yayıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.12.2020 01:36 GÜNCELLEME 09.12.2020 01:36 MEDYA
Diriliş Ertuğrul dizisinden Survivor Türkiye'ye yankı uyandıran transfer! Dominik'e mi gidecek?
Diriliş Ertuğrul dizisinden Survivor Türkiye'ye yankı uyandıran transfer! Dominik'e mi gidecek?

Reşat Nuri Güntekin'in eserinden uyarlanarak dizi projesi haline getirilen Aşkı Memnu'daki oyunculuk performansıyla hafızalardan silinmeyen Batuhan Karacakaya'nın 2021 Survivor Türkiye yarışmacı kadrosunda kendini göstereceği iddiası ileri sürüldü. Aşkı Memnu yapımının yanı sıra Umutsuz Ev Kadınları, Bıçak Sırtı ve son olarak rol aldığı Diriliş Ertuğrul dizisiyle popülaritesini artırıp önemli ölçüde sükse yakalayan Batuhan Karacakaya'nın Dominik adasına gideceği söylentisi sosyal medyanın en fazla konuşulan konuları arasındaki yerini aldı.

Acun Ilıcalı'dan Exxen'e servet değerinde ödeme! Ne kadar para harcadığını ilk kez açıkladı...

İbo Show 5.bölüm konukları! İbo Show'da gülmekten kırıp geçiren diyalog: Kahkaha havada uçtu

 

SURVİVOR TÜRKİYE'DE YARIŞACAĞI İDDİA EDİLEN BATUHAN KARACAKAYA KİMDİR? 

TV8 kanalında 2021 sezonuyla ekran macerasına sürprizlerle dolu gelişmelerle beraber başlangıç yapacak Survivor Türkiye programına katılacağı söylenen Batuhan Karacakaya, 5 Şubat 1997 senesinde hayata gözlerini açmıştır. 

Oyunculuk alanındaki deneyimini ilk defa ''Sağır Oda'' dizisiyle elde ederek kameralar karşısına geçen Batuhan Karacakaya, burada Türkmen çocuğunu rolünü üstlenerek kendisini takip edenlerin takdirini ve beğenisini kazanmıştır. 

MasterChef Türkiye öyküsüne son verildi! Artık TV8'de olmayacak: Vedası ortalığı ayağa kaldırdı

Batuhan Karacakaya, henüz çocuk yaşta iken Sağır Oda yapmında başarılı bir iş çıkarmasıyla Bıçak Sırtı dizisinin yönetmenlik koltuğunda oturan Selim  Demirdelen'in dikkatini çekmiştir ve bu sayede birbirinden yetenekli oyuncu isimlerle Bıçak Sırtı'nda rol alma fırsatı elde etmiştir. 

Diriliş Ertuğrul'la akıllardan çıkmayan Engin Altan'ın projesi Barbaros'a şaşırılacak transfer!

"Büyük Buluşma" ve "Beşinci Boyut" gibi televizyon dizilerinde de oyunculuğunu sergileyen Batuhan Karacakaya, Kanal D'de yayınladığı dönemde izlenme rekorları kıran Aşkı Memnu isimli dizi projesinde Bülent Ziyagil rolünü oynayarak geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanmıştır. 

Uyanış Büyük Selçuklu 12.bölüm fragmanı? Ağızları bir karış açık bırakan sahne! Hayret ettirdi

İlerleyen zamanlarda Umutsuz Ev Kadınları yapımında da izleyici kitlesinin karşısına geçip "Mert" karakterini oynayan ve daha pek çok filmde boy gösteren Batuhan Karacakaya, son olarak önemli ödüllere layık görülen Diriliş Ertuğrul dizisinde "Dündar" rolüyle seyircisinden tam not almıştır.

YORUMLAR 5
  • Borazan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ada nın beyi olur buyruğumdur der gezer artık
    Cevapla
  • hakperest 3 yıl önce Şikayet Et
    kariyeri bitti demek...yazık oldu
    Cevapla
  • dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    acun medya işi biliyor.dadaş.
    Cevapla
  • Dikdurartık 3 yıl önce Şikayet Et
    Asıl acun gelsin dirilişe katılsın. Ne işi var orda.
    Cevapla
  • Aykut Alp 3 yıl önce Şikayet Et
    Nerde acunda o rol yeteneği normalde bile çok samimi biri değil
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR