Survivor Türkiye'de peş peşe zafer kazanan Turabi Çamkıran'dan keyifleri kaçıracak haber!

TV8 ekranlarının uzun soluklu yarışma programı Survivor Türkiye'de toplamda 2 defa şampiyonluk kupasını kaldıran Turabi Çamkıran'dan kötü haber geldi. Survivor Türkiye'de çekildiği fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden yayınlayan Turabi Çamkıran yaptırmış olduğu Korona Virüsü test sonucunun pozitif çıktığını belirterek, gerçekten çok acı çektiğinin özellikle altını çizdi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.12.2020 08:26 GÜNCELLEME 18.12.2020 08:26 MEDYA
Survivor Türkiye'de peş peşe zafer kazanan Turabi Çamkıran'dan keyifleri kaçıracak haber!
Survivor Türkiye'de peş peşe zafer kazanan Turabi Çamkıran'dan keyifleri kaçıracak haber!

Survivor Türkiye oyun parkurlarında sergilediği başarılı performansla akıllardan çıkmayan yarışmacı Turabi Çamkıran'dan peş peşe hayal kırıklığını uğratan haber geldi. Şimdilerde Acun Ilıcalı'nın 2021 yılında faaliyet gösterecek Exxen adlı dijital platformundaki Survivor Cup yarışması için hazırlıklarını sürdüren Turabi Çamkıran, Covid-19 salgınına yakalandığı haberini sosyal mecra aracılığıyla takipçilerine duyurdu.

MasterChef Türkiye'de usta şefi öfkeden deli eden hadise! Eleştiri oklarını birer birer sapladı

Korona Virüsü hastalığı için tedavi sürecine başlamak durumunda kalan Turabi Çamkıran, bu yüzden Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor Cup'a da katılamayacağını vurgulayarak herkesin bu dönemde çok dikkat etmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

 

 

Diriliş Ertuğrul'la efsaneleşen Engin Altan Düzyatan'dan müjdeli haber! Yeni projesi sevindirdi

Öte yandan çarpıcı bir açıklamada bulunan eski Survivor Türkiye yarışmacısı Turabi Çamkıran, geçekten çok acı çektiğini de dile getirerek şu an için sağlık durumunun nasıl olduğuna ilişkin sevenlerine bilgilendirmede bulunmayı da ihmal etmedi.

Mucize Doktor 42.bölüm fragmanı: İsyan ettiren sahne! Söylediklerini duyunca ağır topa tuttular

Aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabı aracılığıyla gerçekleştirdiği gönderide Korona Virüsü hastalığı için tedavi görmeye başlayacağının haberini veren Turabi Çamkıran şu ifadeleri kullandı:

"Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki son yapılan covid testim pozitif çıktı. Daha önce gideceğimi söylediğim yarışmaya maalesef gidemiyorum. Şimdi tedavi sürecim başladı umarım tez zamanda iyileşir tekrar sağlığıma kavuşurum. Gerçekten çok acı çekiyorum. Lütfen herkes çok dikkat etsin"

YORUMLAR 30 TÜMÜ
  • özyurtsever 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah Turabıye hıdayet versin bos ısleri bıraksın Allah a yonelsın ölüm var bu sorvıvorda namaz kılıyorlarmı yarın hesap var Ramazanda sörvıvor ızledık oruć tutmuyorlar bu yarısmayı yapanda buyık vebal altında bunun hesabını kım verecek kadınlar çok açık bunlar haram seyler Bu yarısmayı yapanlar duzenleyenler vebal altında
    Cevapla
  • cetin 3 yıl önce Şikayet Et
    egosu tavan yapmış kendini beyenmiş soytarın takendisi
    Cevapla
  • Barış 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir de korona olduğunu bildiğin halde insanların arasında dolaşmasaydın iyiydi...
    Cevapla
  • Ilahe 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun turabi Allah şifa versin inşallah
    Cevapla
  • Suat 3 yıl önce Şikayet Et
    Binlerce kişi oluyor , hepsine şifa dilerim, boş yapmayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR