ATV'nin final yapacak dizisinde Korona virüs şoku! 18 kişide Korona virüs tespit edildi!

Maria ile Mustafa dizi setinden Korona virüs şoku! Dizinin başrol oyuncusu Tamer Levent ve kurgu yönetmeninin de aralarında olduğu 18 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığı duyuruldu.

ABONE OL
GİRİŞ 17.12.2020 10:16 GÜNCELLEME 17.12.2020 10:43 MEDYA
ATV'nin final yapacak dizisinde Korona virüs şoku! 18 kişide Korona virüs tespit edildi!
ATV'nin final yapacak dizisinde Korona virüs şoku! 18 kişide Korona virüs tespit edildi!

ATV ekranların hayranları ile buluşan Maria ile Mustafa dizi setinde Korona virüs şoku yaşandı. Reyting rakamları ile kanalın yüzünüz güldürmeyen dizide başrol dahil toplamda 18 kişinin Korona virüs testinin pozitif çıktığı duyuruldu.

 

 

MARİA İLE MUSTAFA DİZİSİ 17. BÖLÜMDE FİNAL YAPACAK!

Çekimleri Kapadokya'da yapılan ve 17. bölümde final yapacak olan Maria ile Mustafa dizisinin başrol oyuncusu Tamer Levent ve kurgu yönetmeninin de aralarında olduğu 18 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıkması ile birlikte karantina altına alındığı bildirildi.

 

 

MARİA İLE MUSTAFA OYUNCULARI

Marila ile Mustafa dizisi oyuncuları arasında Jessica May, Hilmi Cem İntepe ve Tamer Levent, Atalan, Ezgi Çelik, Haki Biçici, Zeynep Gülmez, Hülya Gülşen, Tuğba Tutuğ gibi isimler bulunuyor.

Dizide Mustafa karakterine Hilmi Cem İntepe, Maria karakterine Jessica May, Kudret karakterine Tamer Levent hayat veriyor.

MARİA İLE MUSTAFA DİZİSİ KONUSU

Kolombiya'dan Türkiye'ye gelen Maria ile Ürgüp'ün tanınmış ailesinin veliahdı olan Mustafa'nın aşk hikâyesini konu alan dizi, bu aşk içinde üst seviyede bir gerilimi, imkânsızlığı ve yaşadıkları büyük zorlukları ekranlara taşıyacak.

Kolombiyalı bir anne ve Kapadokya’lı bir babanın kızı olan Maria Yıldırım, yıllar sonra doğduğu büyülü topraklara geri döner. Bu yolculuk sırasında yörenin en büyük ailelerinden biri olan Candemir Ailesi’nden Mustafa Candemir’le tanışır. Biri kaderinde ne yazılıysa onu, diğeri ise kendi kaderini kendi yazmaya inanan bu iki genç kısa sürede birbirlerine deliler gibi aşık olurlar. Maria, henüz küçük bir kızken terk ettiği Güzel Atlar Diyarı’nde hayatının aşkını bulduğunu düşünür. Ama onu çok büyük bir sürpriz beklemektedir. Mustafa Candemir, göründüğü kadar özgür bir adam değildir.

YORUMLAR 3
  • ezgi 3 yıl önce Şikayet Et
    bitmesine çok üzüldüm çok güzel diziydi
    Cevapla
  • Paol 3 yıl önce Şikayet Et
    Saçma sapan bir dizi bu rezilliği TV ekranına taşıyanlara yazıklar olsun başka kanalda olsa RTÜK ceza keserdi
    Cevapla
  • Garip 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen.. Bir ATV dizisi daha final yaptı, sevindik mi? EVET! Allah, cümle hastalara hayırlı acil şifalar nasib eylesin.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR