Fox TV'de kriz dağ gibi büyüyor! Peş peşe kötü yorum alan dizisinin ekran hayatına son verecek

Fox TV, reyting oranlarında umdukları seviyeye gelemeyen ve rağbet görmeyen projelerinin ömrünü bitirme kararı alırken Çocukluk dizisi de final kervanına katıldı. Tepki toplayan sahneleriyle medya gündemine gelen ve yapılan eleştirilerin sayısı giderek artınca RTÜK (Radyo ve Televizyon Üst Kurulu) radarına takılan Çocukluk dizisi yayından kaldırılacak.

ABONE OL
GİRİŞ 25.12.2020 18:51 GÜNCELLEME 25.12.2020 18:51 MEDYA
Fox TV'de kriz dağ gibi büyüyor! Peş peşe kötü yorum alan dizisinin ekran hayatına son verecek
Fox TV'de kriz dağ gibi büyüyor! Peş peşe kötü yorum alan dizisinin ekran hayatına son verecek

Fox TV'de finale giden dizi projelerinin arasına çok geçmeden bir yenisi daha eklendi. İzlenmelerde yeterli düzeye ulaşamadıklarını gören Fox TV, Çocukluk dizisinin de yayın macerasına noktayı koyacak. Bilindiği gibi, ilk etapta Kimsesizler adıyla ekran serüvenine merhaba demeye hazırlanırken ani bir kararla isminin Çocukluk olarak değiştirilmesi gündeme oturmuştu.

Öte yandan Fox TV ekranına gelmeden önce yayına alınan tanıtım fragmanlarıyla tepkinin odağına yerleşen Çocukluk dizisi, çocukların psikolojisini de bozabileceği imajını vermişti.

 

Her ne kadar Çocukluk dizisinde aile kavramının ehemmiyeti, yetimhanede yetişen  çocuklarla kurulan bağ ve iletişim gözler önüne serilse de ilerleyen bölümlerde aşk hikayesinin de konu olarak işlenmesi seyircinin isyan etmesine sebebiyet verdi.

Kırmızı Oda'yla bağlantısını koparınca Akrep dizisine giden Evrim Alasya'nın son hali şaşırttı!

Ayşegül (Burcu Özberk) ve Mahir (Erdal Beşikçioğlu) karakteri arasında meydana gelen yakınlıktan bir hayli rahatsızlık duyan seyirciler sosyal medya platformu aracılığıyla kötü yorumlarda bulunmaya başladılar.

İlk bölümlerde reytingleri fena gitmeyen Çocukluk dizisinde aşk sahnelerine de yer verilince seyirci kaybına neden olması beraberinde izlenmelerde düşüş yaşanmasıyla Fox TV final kararı aldı.

İzleyenler tarafından büyük bir senaryo hatası yapıldığı ve güzel giden projeyi berbat ettikleri düşünülen Çocukluk dizisi, 2 bölüm sonra yani 11.bölümü ile Fox TV ekranında final bölümü ile veda etmeye hazırlanıyor.

YORUMLAR 71 TÜMÜ
  • Sanane 3 yıl önce Şikayet Et
    Nolur fox tivi kapanmasın
    Cevapla
  • Ozlem 3 yıl önce Şikayet Et
    Kaldırılması büyük saçmalıktı. Işlerine geldiği gibi. Nerede aşk yok ki???
    Cevapla
  • Beyza 3 yıl önce Şikayet Et
    Hercai Yasak elma gibi berbat ve anlamsız diziler hala yayınlanmaya devam ediyor. Ama bu tür güzel diziler bitiyor. Yazık gercekten çok yazık Demek ki insanımız entrika,dram,aldatma ve saçma saçma konak dizilerini seviyor. Ama bu zor zamanlarda insanların gülmek komedi dizileri izlemesi lazım
    Cevapla
  • Hediye 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben cocukluk dizisini begeniyor ve toplumsal bir yaraya parmak bastigini dusunuyorum. Bitirilmesi son derece anlamsiz. Sacma sapan diziler, tekrar tekrar ciklet gibi uzatilan konular, hep birbirinin kuyusunu kazan hasta ruhlar. Onlari iptal edin.
    Cevapla
  • Hakan Kiper 3 yıl önce Şikayet Et
    Toplumsal bir yaraya parmak basan bu dizinin kaldırılması çok üzücü. Maalesef Aldatmayı, gayrimeşru ilişkilerin normallestirilmeye çalışıldığı izlenimin veren aşk ve şehvet içerikli diziler rağbet görüyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR