MasterChef Türkiye'de umutları tüketen veda! Final koltuğuna oturur deniliyordu: Gidişi üzdü...

MasterChef Türkiye'de büyük final için resmen geri sayım başlatılırken bu haftaki kritik oyunun hemen arkasından yolculuğunun sonuna gelen yarışmacı isim kararlaştırıldı. MasterChef Türkiye'de bu sezon şampiyonun kim olacağı merak ve heyecan içerisinde beklenirken, geldiği ilk günden beri arkadaşları kadar tecrübesi olmamasına rağmen emek gösteren Sefa Okyay Kılıç yarışmadan elendi. MasterChef Türkiye'de neler oldu?

ABONE OL
GİRİŞ 14.12.2020 12:47 GÜNCELLEME 14.12.2020 16:49 MEDYA
MasterChef Türkiye'de umutları tüketen veda! Final koltuğuna oturur deniliyordu: Gidişi üzdü...
MasterChef Türkiye'de umutları tüketen veda! Final koltuğuna oturur deniliyordu: Gidişi üzdü...

MasterChef Türkiye zoru başararak ekip arkadaşları kadar aşçılık deneyimi bulunmamasına rağmen yine de başarmak adına her şeyini ortaya koyan Sefa Okyay Kılıç programa veda etti. MasterChef Türkiye'den elenen Sefa Okyay Kılıç'a dair değerlendirmelerde bulunan Somer Sivrioğlu, ''Sefa ben seni bu kadar iyi yetiştiren ailene teşekkür etmek istiyorum. Çünkü, burada çok güzel bir duruş sergiledin. Sonuçtan bağımsız olarak o kadar pırıl pırıl, o kadar güzel yarıştın ki kimsenin kalbini kırmadın.

 

Masterchef Türkiye finaline dair ortalığı ayağa kaldıran iddia: Acun Ilıcalı ilke imza atacak!

MASTERCHEF TÜRKİYE JÜRİSİ SOMER SİVRİOĞLU: ''BU İYİ BİR ŞEF OLMAKTAN DA ÇOK ÖNEMLİ!''

MasterChef Türkiye'de kimseyle kavga etmedin, zaman zaman hakkın yendi ve sesini çıkarmadın. Takımlara son alındın, olabilir dedin. Birisi son alınacak, bu ben olabilirim dedin. Hepsinden bazen çok çalıştın, daha çok performans verdin. Çok temiz bir adamsın, bu iyi bir şey olmaktan da çok önemli. MasterChef Türkiye'de birinci olmaktan da önemli. Çünkü, iyi bir yemek pişirebilirsin ama iyi bir insan olmak çok daha büyük bir erdem. Sen hepimize bunu kanıtladın, bir şefin bir ağabeyin olarak çok zevk aldım seninle burada yarışmaktan. Çok teşekkür etmek istiyorum.'' şeklinde ifadelere yer verdi. 

 

MasterChef Türkiye'de final yüzü göremeyecek: Yarışmayı bırakırken içinde tuttuklarını boşalttı

Kırmızı Oda'yla bağlantısını koparınca Akrep dizisine giden Evrim Alasya'nın son hali şaşırttı!

MEHMET YALÇINKAYA: ''SENİ HEP UYARDIĞIM ŞEY BUGÜN DE TEZAHÜR ETTİ!''

MasterChef Türkiye jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya'da veda eden Sefa Okyay Kılıç'la ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşarak, ''Aslında sen buranın yalnız kurtusun. Bu yalnız kurt başarılı oldu, geldiği nokta 6.cılık. Bu tür yarışmalarda samimi arkadaşlıklar, dostluklar etkilenmiyor desek yalan olur. Ama beni seni hep uyardığım şey bugün de tazahür etti, son anlar. Keşke şu patates püresine ayıracağın zamanın beş dakikasını ete ayırsaydın. Sen orada patates püresiyle uğraşırken et uçtu gitti, sen o rengi yakalamak için etin her yerini kestin.

Masumlar Apartmanı 14.bölüm fragmanı: Han'ı ters köşeye yatırıyor! Söyledikleriyle ezber bozdu

Mucize Doktor 42.bölüm fragmanı: Kafa kurcalayan sahne! Neden böyle yaptığına anlam veremediler

''SANA FIRÇALAR ATTIĞIMIZ DÖNEMDE BİLE ÖNÜNE BAKIP YUTKUNDUN''

Sırf amacın o pembeliği yakalamaktı, keşke o patatese ayıracağın on beş dakikanın beş dakikasını ayırsan... Yetmedi, sosa da zaman ayırmadın. Bunların hepsini bir kenara bırakıyorum. Az önce şefimin söylediğine yüzde yüz katılıyorum. Senin iyi bir kalbin var, kindar değilsin. Ve bu işte yürürsün, ben de seni yetiştiren ailene buradan selamlarımı iletiyorum. İyi bir çocuk yetiştirmişler, çok büyük sana fırçalar attığımız dönemde bile önüne bakıp yutkundun. Ama belli ki çok iyi bir ailen var ve bu aile seni iyi yetiştirmiş.'' sözlerini kaydetti. 

Uyanış Büyük Selçuklu 12.bölüm fragmanı: ''Gündüzlerine korku, gecelerine kabus olmaya yemin!''

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 44.bölüm fragmanı: Milyonların beklediği sahne verildi! İzlemeyen kalmadı

MASTERCHEF TÜRKİYE'DEN ELENEN SEFA: ''BAŞIM DAİMA DİK, ONLARIN YÜZÜNÜ KARA ÇIKARMAM''

MasterChef Türkiye'den ayrılan Sefa Okyay Kılıç ise duygusal veda konuşması gerçekleştirerek, ''Telefonla konuştuğumuz zaman bile sürekli diyordu ki annem sağ olsun, ''Aman sesini çıkarma oğlum, aman laf getirme bize. Öyle de oldu, ben ne anneme ne babama aileme herhangi bir laf getirmedim Allah'a şükür. İnşallah, bundan sonra da böyle olur. Başım daima dik, onların yüzünü kara çıkarmam inşallah. MasterChef Türkiye'ye gelmeden önce sürekli aşçılık kariyeri olan bir insan değildim.

Kuruluş Osman 38.bölüm fragmanı Katı yürekliliğin alasını yaptı! Lafını işiten burnundan soludu

Acun Ilıcalı, Exxen için akıllara durgunluk veren ödeme! O miktarı öğrenenlerin nutku tutuldu

''İÇİMDEKİ AŞK VE BİLEĞİMİN KUVVETİYLE YEDEKLERDEN GELDİM''

Aşçılığı yapıyordum ama aileme destek olmak için kendi işimize de yoğunlaşmamız gerekiyordu. Farklı sektörlerde de çalıştım, farklı yerlerde de oldum. Ama içimdeki yemek aşkı hiçbir zaman bitmedi. MasterChef Türkiye'de arkadaşlarımdan belki pratik olarak çok düşük bir seviyedeydim. Ama buraya geldiğimde içimdeki aşk ve bileğimin kuvvetiyle yedeklerden geldim. Sonra onlara yetiştim, sonra bazılarını geçtim ve bu noktaya geldim. Bundan sonra burada kalan arkadaşların da gözüm arkada değil. Hepsi beşinci de olsa birinci de olsa MasterChef Türkiye'de benim gözümde şampiyon. Yolları açık olsun.'' sözleriyle herkesin takdirini topladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR