Uyanış Büyük Selçuklu 13.bölüm 2.fragmanı: ''Gaflete sabrım tükenmiştir'' Şefkat merhamet yok!

TRT1 kanalında ekran yolculuğunda yürümeye başladığı ilk tarihten itibaren dizi tutkunlarının pür dikkat takip ettiği Uyanış Büyük Selçuklu 12.son bölüm yayına girdi. Heyacanın dur durak bilmeyerek TRT1 ekranına taşınan her bölümünün soluk soluğa izlendiği Uyanış Büyük Selçuklu 13.bölüm fragmanı paylaşıldı mı? Sürpriz gelişmelerin meydana geldiği Uyanış Büyük Selçuklu 14 Aralık Pazartesi tarihli son bölüm detayları!

ABONE OL
GİRİŞ 21.12.2020 17:02 GÜNCELLEME 21.12.2020 17:06 MEDYA
Uyanış Büyük Selçuklu 13.bölüm 2.fragmanı: ''Gaflete sabrım tükenmiştir'' Şefkat merhamet yok!
Uyanış Büyük Selçuklu 13.bölüm 2.fragmanı: ''Gaflete sabrım tükenmiştir'' Şefkat merhamet yok!

Hafızalardan silinmeyecek sahneleriyle tarihin tozlu raflarını aralayan Uyanış Büyük Selçuklu son bölümün arkasından yayına giren ön izlemede, çıkan fikir uyuşmazlığı sebebiyle karşı karşıya gelen Tapar ve Sencer'in yumruklarını konuşturması gerilimi tepe noktasına çıkardı. Uyanış Büyük Selçuklu 13.bölüm fragmanı öncesinde dizinin sıkı takipçilerine sunulan ön izlemede, hakkı gözetmek adına Tapar'ın emirleri dışında hareket eden Sencer'in ''Öldürmesi kolaydır ama, ben kurtarmayı seçerim. Ve karşıma kim gelirse de hakkını savunurum!'' şeklindeki sözleri olayların fitili ateşledi.

Kuruluş Osman'da yılın transferi gerçekleşti! Ünlü oyuncunun gelişiyle yer yerinden oynayacak

 

Gelecek haftaya dair önemli ipuçlarını içerisinde barındıracak Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanı için sorgumalar hız kazandırılmaya başlanırken ön izlemede gördüğü muamele karşısında sabrının sınırı taşan Tapar, ''Bu işi teke tek çözeceğiz!'' diyerek yangına körükle gitmeye başladı. Yaptıklarıyla sultanına layık olmadığını düşünen Tapar'ın ''Madem hepimizin babasıdır, o vakit sen de babamıza ihanet eden bir evlatsın.'' sözlerini sarf ederek Sencer'le aralarında arbede yaşanmasının ardından Uyanış Büyük Selçuklu 13.bölüm fragmanı yayında mı? İşte, son bölüm hakkında merak edilen ayrıntılı bilgiler...

Acun Ilıcalı'nın dizisi Sihirli Annem, tepkilerin odağına yerleşti! İsyan bayrakları kaldırıldı

TV8'de ağlatan ayrılık! MasterChef Türkiye'den giden ismin itirafını duyunca çok şaşıracaksınız

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 13.BÖLÜM FRAGMANI EKRANA GELDİ!

Yönetmenlik koltuğunda Emre Konuk'un oturduğu, senaristliğini Serdar Özonalan üstlendiği Akli Film imzalı tarih ve kurgu türündeki televizyon dizi projesi Uyanış Büyük Selçuklu 13.bölüm fragmanı yayına girdi.

MasterChef Türkiye'de umutları tüketen veda! Final koltuğuna oturur deniliyordu: Gidişi üzdü...

Kırmızı Oda'yla bağlantısını koparınca Akrep dizisine giden Evrim Alasya'nın son hali şaşırttı!

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU'DA DAMGA VURAN GÖRÜNTÜLER!

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 13.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Gürkan Uygun​, Buğra Gülsoy, Ekin Koç, İker Kızmaz, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu, Cemal Toktaş, Sevda Erginci, Murat Garipağaoğlu, Mehmet Özgür, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Erdem Akakçe, Nik Xhelilaj ve Osman Sonant gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin bulunduğu Uyanış Büyük Selçuklu 13.bölümüyle 21 Aralık Pazartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1 kanalında yayınlanacak.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sencer ve Arslantaş’ın akıbeti ne olacaktır? Anne ve kardeşine duyduğu özlem en büyük zaafı olan Arslantaş, annesine kavuşabilecek midir? Onun bu zaafından yararlanacak olan Batıniler, Arslantaş’ı nasıl bir oyunun içine çekeceklerdir?

Arslantaş’ın Sencer’i vurduğu haberini alan Terken, Nizamülmülk’ün gücünü kırmak adına hususi yiğitlik müessesini Melikşah’ın gözünden düşürmek için harekete girişir. Nizamülmülk, oğulları mesabesinde gördüğü hususi yiğitlerini nasıl müdafaa edecektir?

Diğer taraftan Elçin Melikşah yakınlaşmasıyla kıskançlık krizine giren Terken, Elçin’e tokat atmıştı. Yediği tokadın intikamını almak isteyen Elçin, Seferiye’nin hastalanmasının Terken’in tezgâhladığı bir oyun olduğunu anlamıştı. Bu oyunu ortaya çıkarabilmek için ne yapacaktır? Terken, kurduğu oyunun ortaya çıkmasına ve Elçin’in kendisinden intikam almasına mani olmayı başarabilecek midir?

Tüm bunlar oluyorken Melikşah ile yakınlaştığını düşünen Elçin’i nasıl bir sürpriz beklemektedir? Öte yandan Hasan Sabbah’ın tüm Selçuklu Devleti’ni etkileyecek şeytanî planı ne olacaktır? Sencer, Hasan Sabbah’a engel olmayı başarabilecek midir?

YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • bayırbucak 3 yıl önce Şikayet Et
    tipik turk dizi senaryo kıtlığı trvması hemen taparla senceri kapıştırıp hafta kurtarılır.
    Cevapla
  • iyidere 3 yıl önce Şikayet Et
    bu dizide kılınç darbesi ile havada 5 takla atıyor düşmanlar bunun nasıl olduğunu anlayamadım haçlılar ve hainler çok mu pamuk şeker yemişler..
    Cevapla
  • Yozgatlı Ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Hasan sabbahin secuklu devletini akil oyunlariyla adeta makaraya sariyor. Hep galip gelen nerdeyse sabbah. Meliksah. Nizamülmülk aciz sencer aciz asker aciz. Tek guclu sabbah
    Cevapla
  • Cebrail 3 yıl önce Şikayet Et
    Başlarda iyiydi ama şimdilerde 12 bölüm oldu hala Hasan sabbag başrolde oynuyor birde toplantılara Sultan'ın karisida katılıyor ve hesap soruyor Cook saçma madem yaptınız lütfen tarihe uygun yapın koca selcukluyu yerken ve sabbag la bitirceniz
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Kuruluş bunun çeyreği bile olamaz bence ismi değişmeli Saçmalayiş Osman olmali hiçbir ciddi sahnesi yok resmen cocuk kandırıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR