Diriliş Ertuğrul'un unutulmazı Engin Altan film çekecek! Futbol dünyasının efsanesini anlatıyor

Bir yandan başrolünü üstleneceği Barbaros dizisinin hazırlıklarına devam eden Engin Altan Düzyatan, diğer yandan da belgesel filmi projesinin yönetmenlik koltuğunda oturuyor. Diriliş Ertuğrul'dan sonra dünyanın çeşitli ülkelerinden hayran kitlesi elde eden Engin Altan Düzyatan, yeni filminde futbol camiasının tanınmış ismi Mustafa Denizli'nin yaşam hikayesini anlatacak.

ABONE OL
GİRİŞ 25.12.2020 12:15 GÜNCELLEME 25.12.2020 16:03 MEDYA
Diriliş Ertuğrul'un unutulmazı Engin Altan film çekecek! Futbol dünyasının efsanesini anlatıyor
Diriliş Ertuğrul'un unutulmazı Engin Altan film çekecek! Futbol dünyasının efsanesini anlatıyor

Diriliş Ertuğrul'la beraber geniş bir coğrafyanın yakından tanıdığı ve performansıyla takdirini kazandığı bir isim halin gelen Engin Altan Düzyatan, belgesel film projesini seyircisiyle buluşturmaya hazırlanıyor. TRT1 kanalıyla tekrardan anlaşarak yakın bir zaman içinde yayın serüvenine atılacak Barbaros dizisinin oyuncu kadrosuna transfer edilen Engin Altan Düzyatan, yeni filmi için sıkı bir tempoda çalışıyor. 

 

TV8'de MasterChef Türkiye'nin ilk finalisti netlik kazandı: Yıldız isim final koltuğuna oturdu!

Diriliş Ertuğrul yapımıyla Türkleri olduğu kadar yabancıları da etkisi altına almayı başaran Engin Altan Düzyatan, kuruculuğunda bulunduğu şirkette belgesel projeleri de hazırlıyor. Sayılı günler sonra TRT1 kanalında dizi tutkunlarını ağırlayacak Barbaros dizisinin çekimleri hız kesmeden devam ederken, ortağı Cavit Çetin Güner'le yepyeni belgesel sunacak.

 

Acun Ilıcalı sürprizine bir yenisini daha ekledi! Survivor Türkiye ne zaman: Konsepti netleşti!

Daha önce TRT Belgesel için Afrika ülkesinde çekimler gerçekleştiren Diriliş Ertuğrul'un vazgeçilmez ismi Engin Altan Düzyatan, bu sefer de futbol camiasında tanınırlık kazanan Mustafa Denizli'nin hayat öyküsünü yeni belgeselinde konu olarak işleyecek.

Diriliş Ertuğrul'dan sonra oyunculuk kariyerinde yeni bir tarihi yapımla daha adını yazdıran Engin Altan Düzyatan, spor alanında önemli çalışmalara imza atan Mustafa Denizli'nin gençlik dönemini oynayacak oyuncu arayışına geçti. Çekimleri Şubat ayında gerçekleştirilecek olan belgesel filmi projesinin bir dijital platformda yayına girmesi tahmin ediliyor.

YORUMLAR 3
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray in Galatasaray oldugu dönemler, 1988 basarisi ve Mustafa Denizli. 1996 dan sonra Galatasaray oldu Salatasaray
    Cevapla
  • recep- 3 yıl önce Şikayet Et
    Başarılar kardeşim sen gerçekten güzide ustalardan birisi oldun yolun açık olsun her şey gönlünce olsun
    Cevapla
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Kendini ayağa düşürme başka kişimi kalmadı
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR