Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan hayrete düşüren hamle: Bu haberi duyunca çok şaşıracaksınız!

Her hafta yüksek reyting oranlarıyla göze çarpan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, beklenmedik karara imza attı. Geniş yelpazede izleyici kitlesi bulunan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayın hayatına 2 haftalığına ara vererek ekranlardan uzak kalacak.

ABONE OL
GİRİŞ 24.12.2020 13:08 GÜNCELLEME 25.12.2020 00:13 MEDYA
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan hayrete düşüren hamle: Bu haberi duyunca çok şaşıracaksınız!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan hayrete düşüren hamle: Bu haberi duyunca çok şaşıracaksınız!

Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin belirli bir süreliğine ekran macerası yarıda kesilecek. Oyuncu transferleriyle kadrosunu zenginleştirmesinin yanı sıra ayrılıklarla da medya gündeminden düşmeyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2 (iki) haftalığına dizi severlerinden ayrı kalacak.

Bilindiği üzere televizyon ekranlarında yayın yolculuğunu sürdüren çeşitli kanallar 2021 Ocak ayında zarar etmeyi göze alıp dizi projelerine ara vermeye yönelik karar değişikliğine gitmişti. Toplamda altı sezon boyunca büyük bir beğeniyle takip edilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi senaryosunda yenilik yapmaya hazırlanırken sevenlerinin keyfini kaçıracak bir karar aldı.

Kuruluş Osman 40.bölüm fragmanında sitem ettiren karar! Kuruluş Osman'da yüreği paramparça oldu

 

 29 Aralık 2020 tarihinden itibaren tatile çıkacak ve 8 Ocak 2021'de çekimlere tekrardan kaldığı yerden devam edecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 5 Ocak ve 12 Ocak 2021'de yeni bölümleri ATV ekranına taşınmayacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178.bölüm fragmanı? Acı ölüm! Ruhunu teslim etti: Fişi çekiliyor

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Masa üyelerinin yaptıkları oylama sonucunda çoğunluğun seçimine göre aleyhinde karar çıkan Alpaslan, davasının yakasını bırakmayarak ihanetin cezasını en ağır şekilde kesmeye ant içer. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177.son bölümde; Nokta vuruşu yaparak hedeflerini tam on ikiden tutturmak isteyen Alpaslan’ın güvendiği dağlara kar yağsa da bu süreçte Hızır Çakırbeyli üzerine titrediği yeğeninden desteğini esirgemez. Tipi, Alpaslan’ı dezavantajlı konuma düşmesini sağlayan Rafet radarına alırken tercihinin bedelini misliyle ödetecek hamlede bulunup ölümcül saldırı operasyonu yürütürken, kıskıvrak yakaladığı Rafet’i etkisiz hale getirdi. Alpaslan, Hızır ve İlyas ile güçlerini birleştirip yeniden ortaklık kurarak Avni’yi köşeye sıkıştırmaları üzerine Korkmazlar’ın işbirlikçisi olduğunu açıklarken, esasında kimin için görev aldığını söyleyecekken kim olduğu belli olmayan nişancı tarafından canına kıyıldı. 

YORUMLAR 2
  • gakkoş 3 yıl önce Şikayet Et
    Ekip karantinaya alınmıştır muhtemelen.
    Cevapla
  • DERMİŞİM 3 yıl önce Şikayet Et
    senaryo sıkıntısı yaşıyorlar dizi aynı eksen üzerinde dönüp dolaşıyor. hele yine içlerindeki hain senaryosu tam bir fiyasko çünkü sadece kendi façalılar ve çakırbeyliler kaldı diğerleri zaten düşmanları şimdi behzatmı tipimi ilyasmı yoksa haşmetmi haa diyeceksin tufan adam zaten diğer sezonlarda oğlu öldü yapmadı da şimdimi yani sıkıntılı bir senaryoya doğru gidiyor insanlar yemez
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR