Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179.bölüm fragmanı: Kabak başında patlıyor! Enkazın tesirinde...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olma 178.son bölümde; Üstün fedakarlık örneği sergileyen Hızır, Tipi'nin cinayete kurban gitmemesi adına kurşunun hedefi olmayı göze aldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Tipi'ye infaz emrinin uygulanmaması için kendi canından vazgeçen Hızır'ın kararını duyan Alpaslan inanmakta güçlük çekerek beyninden vurulmuşa döndü. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179.bölüm fragmanı girildi mi?

ABONE OL
GİRİŞ 12.01.2021 00:04 GÜNCELLEME 12.01.2021 00:04 MEDYA
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179.bölüm fragmanı: Kabak başında patlıyor! Enkazın tesirinde...
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179.bölüm fragmanı: Kabak başında patlıyor! Enkazın tesirinde...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; İhanetin dayanılmaz yükünü sırtlayamayan Tipi’nin gaflete kapılarak Rafet’ten hıncını çıkarması başına fena halde iş açmasına ortam hazırladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178.son bölümde; Kurallara aykırı davranan Alpaslan’ın çıkardığı krizi kendisi için fırsata dönüştüren Yaman, Rafet’in hatasından da nemalanmak için adım atarak avantajı tekrardan elinde tutmak istedi. 

Uyanış Büyük Selçuklu 16.bölüm fragmanı: Beklenmeyen karar! Duyanlar kulaklarına inanamadı...

MasterChef Türkiye şampiyonu Serhat Doğramacı aslında kim? MasterChef birincilik ödülü kazanan!

 

Hedef tahtasına yerleştirilen Tipi’nin bu olaydan sağ salim çıkabilmesi adına elinden geleni ardına koymayan Hızır, diğer taraftan da içeride kendilerine hainlik eden kişinin kimliğini açığa çıkarmak için Ceylan’la birlikte operasyon yapmalarının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179.bölüm fragmanı bekleniyor. Masada üyeler arasında gerçekleştirilen oylama sonuca kavuşarak Alpaslan için alınan ölüm emri şimdi de Tipi için de çıkarken, Alpaslan da canını almak üzere silahını Tipi’yi doğrultmasıyla beraber aniden Hızır’ın olay mahalline gelmesiyle işlerin arapsaçına dönmesinin akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179.bölüm fragmanı yayına girdi mi?

Akıncı 2.bölüm fragmanı: Yapbozun eksik kalan parçaları tamamlanıyor! Akıncı'da gizem deşiliyor

Kırmızı Oda 19.bölüm fragmanı aktarıdı mı? Kırmızı Oda'da keyifleri kaçıran umulmadık ayrılık!

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'DA MİLYONLARI EKRANA KİLİTLEYEN SAHNE!

Hızır Çakırbeyli’nin şaşkına uğratan açıklamalarda bulunup "Masanın 14. kuralına göre, masada liderlik etmiş bir kişi, masanın üyelerinden biri için hayatını ortaya koyabilir. İlyas Tipi için yapman gerekeni bana yapacaksın" şeklinde ifadelere yer vererek topun altına girmesi gecenin en fazla konuşulan sahneleri arasındaki yerini aldı.

Kırmızı Oda'ya şoke eden rakip! Beklenmedik bir dizi geldi: Diriliş Ertuğrul efsanesi de olacak

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 179.BÖLÜM FRAGMANI EKRANDA MI?

Zengin oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Yalçın Hafızoğlu ve Ozan Akbaba gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin yer aldığı ve Salı akşamı heyecan ve gerilim yüklü sahneleriyle dizi severleri ağırlamaya devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179.bölüm fragmanı şu an için henüz yayına girmedi. Fakat yayıncı kuruluş tarafından duyurulur duyurulmaz içeriğimizde sizlerle anında paylaşılacaktır. En yeni gelişmeleri öğrenmek istiyorsanız bizi takipte kalmaya devam edin...

Kuruluş Osman'da mutluluk veren transfer! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da kasırga koparmıştı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; İhaneti kaldıramayan Tipi’nin Rafet’i boğması masadaki dengeleri yeniden bozar. Alpaslan’ın infazında çoğunluğu yakalayan Yaman Korkmaz, aynı çoğunluğu masa kurallarına uymayan Tipi’nin infazında yakalamak ister. Tipi’yi öldürmek için İlyas Çakırbeyli'den masayı toplamasını talep eder. Yaman Korkmaz, bir yandan da Babası Hamdi Korkmaz’la birlikte Hızır ve Alpaslan Çakırbeyli’nin ölmesi için de plan yapar. Hızır Çakırbeyli ise dostu Tipi’nin hayatını kurtarmak için mücadele eder. Hızır Çakırbeyli’nin yaptığı planda en büyük sorun ise hayatını kurtarmaya çalıştığı dostu Tipi’dir. Gönül’üne kavuşmak için sabırsızlanan Tipi, Hızır Çakırbeyli’nin işini zora sokar. Çakırbeyli ailesinin yanı sıra Façalı ailesinde de ortalık durulmaz.

Yeni bölüm fragmanı iple çekilirken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Emine Façalı, masada kardeşi Tip’nin infazında eller kalkmaması için Haşmet ve Behzat Façalı’yı sıkıştırır. Hızır Çakırbeyli, Tipi’nin hayatını kurtarmaya çalışırken bir yandan da içlerindeki haini bulmak için plan yapar. Okların Bahar’ı göstermesinden rahatsız olan Hızır Çakırbeyli’nin yine de içine kurt düşer. Haini ortaya çıkarmak için Ceylan Çakırbeyli ile birlikte plan yapan, Hızır Çakırbeyli, adım adım haine yaklaşır. Çakırbeyli ailesi ve dostları ise en büyük darbeyi her sırlarını bilen ve her zaman yanlarında olan Avukat Ebru’dan alacaklardır. Ceylan Çakırbeyli, çantasındaki silahını sırdaşı Ebru’ya mı yoksa eşini elinden alan Bahar’a mı doğrultacağına henüz karar vermemiştir. 

YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • Ilyas 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu hafta yok edho
    Cevapla
  • Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Hamdi baba olmesin Dizide çok tutuluyor
    Cevapla
  • Ferit 3 yıl önce Şikayet Et
    Hamdi Baba ve seko olmesin dizide cok tutuluyor
    Cevapla
  • HASAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence Doğan baba da olsa güzel olur
    Cevapla
  • Mustafa aktas 3 yıl önce Şikayet Et
    Istanbul gaziantep kac km 120 tl 800 km kastamoonu kan km 120 tl 450 km
    Cevapla
  • Seyfi çırak 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir ara gençler polat alemdar manyağı oldu,şimdide hızır manyağı oldu,yokmu şöyle toplumu eğitecek bir dizi yazacak bir senarist.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR