Kurtlar Vadisi bu seneye imzasını atmaya geliyor! Yeni bölümleriyle yer yerinden oynayacak

Televizyon dünyasında gelmiş geçmiş en fazla izleyici kitlesine ulaşan dizi projelerinden Kurtlar Vadisi, ekran macerasına tekrardan atılacak. Çok uzun zaman önce final yapmış olmasına rağmen günümüzde bile izlenmeye tam gaz devam eden Kurtlar Vadisi'nin hem yayın tarihi hem de hangi kanalda başlangıç yapacağı netlik kazandı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.01.2021 08:25 GÜNCELLEME 06.01.2021 14:22 MEDYA
Kurtlar Vadisi bu seneye imzasını atmaya geliyor! Yeni bölümleriyle yer yerinden oynayacak
Kurtlar Vadisi bu seneye imzasını atmaya geliyor! Yeni bölümleriyle yer yerinden oynayacak

Üstünden uzun bir müddet geçmiş olsa dahi şu anki dönemde dahi tazeliğini yitirmeyip yankılarını son sürat hissettiren Kurtlar Vadisi'nden keyifleri yerine getirecek haber geldi. Yayın faaliyetlerini yürüttüğü süre zarfında reyting savaşında elde ettiği galibiyetlerle başarısını taçlandıran Kurtlar Vadisi'yle senelerin özlemi sonunda bitiyor.

Sihirli Annem, yenilikleriyle ortalığı birbirine kattı: Tepki mesajlarıyla medyayı çalkaladı!

Arıza dizisi oyuncusundan kötü haber! Seti panik sardı: Çekimler için acil iptal kararı alındı

 

Eski sahnelerinin bile popülaritesini kaybetmeyerek hatrı sayılır bir kitle tarafından takip edildiği ve oyuncularının gerek karakterlerinin gerekse performanslarının akıllardan çıkmadığı Kurtlar Vadisi'nin ekrana dönüş tarihi kesinliğe kavuştu.

Oynadığı ''Polat Alemdar'' karakteriyle bütünlük kazanarak milyonların gönlünde taht kuran usta isim Necati Şaşmaz'la fırtınalar estiren Kurtlar Vadisi'nin ne zaman başlayacağı sorusu akılları bir hayli kurcalıyorken yeni bölüm ayrıntıları yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

Kırmızı Oda 19.bölüm fragmanı aktarıdı mı? Kırmızı Oda'da keyifleri kaçıran umulmadık ayrılık!

2021 KURTLAR VADİSİ YAYIN TARİHİ & KANALI BELLİ OLDU!

Kurtlar Vadisi Kaos ismiyle Show TV kanalındaki ekran yolculuğunda yeniden aralık vermeden yürüyecek olan Kurtlar Vadisi'nin döneceğini duyan tutkunları sosyal medya platformunda övgü dolu sözler eşliğinde coşkusunu paylaşan yorumlar gerçekleştirdi.

Tüm bunların yanı sıra 2021 senesinin Şubat ayında etkisi altında bırakacak sahneleri ve sürprizlerle dolu gelişmeleriyle seyircisinin karşısına geçeceği müjdesi paylaşılan Kurtlar Vadisi Kaos adlı dizi projesinin fragmanının da ilerleyen zamanlarda yayıncı kuruluş tarafından duyurulması bekleniyor.

YORUMLAR 72 TÜMÜ
  • Nurlan 3 yıl önce Şikayet Et
    Her kese iyi geceler
    Cevapla
  • Nurlan 3 yıl önce Şikayet Et
    Perşenbe akşamı olucak?
    Cevapla
  • adsız sofi 3 yıl önce Şikayet Et
    efsane geri dönüyor.heyecanla bekliyces.
    Cevapla
  • yusuf2727 3 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel kurtlar vadisini özledik bir baktıgım oy du şimdi kuruluş osman la ayni saat e koymazlar inşallah iyi haber çok özledim haberin doğruluğu nu görecegiz
    Cevapla
  • 0628 3 yıl önce Şikayet Et
    Memati olmazsa kesinlikle tutulmaz. Şahsen ben seyretmem.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR