Masumlar Apartmanı'dan endişeleri giderecek rahatlatan açıklama! Gümbür gümbür geliyor...

Hali hazırda kendi gününde ve saatinde yayına girmesi beklenen Masumlar Apartmanı dizisine ilişkin tutkunlarının hoşuna gitmeyecek haber geldi. Reytinglerde tahtını kimselere kaptırmayan Masumlar Apartmanı dizisinin yayın akışı içerisinde her zamanki yerini almaması akıllara ilk olarak Bu hafta neden yok? sorusunu getirdi. Masumlar Apartmanı'nın yayın tarihine dair alınan sürpriz karar nedir ve yeni bölümü ne zaman?

ABONE OL
GİRİŞ 07.01.2021 13:23 GÜNCELLEME 07.01.2021 13:23 MEDYA
Masumlar Apartmanı'dan endişeleri giderecek rahatlatan açıklama! Gümbür gümbür geliyor...
Masumlar Apartmanı'dan endişeleri giderecek rahatlatan açıklama! Gümbür gümbür geliyor...

Yeni bölüm fragmanları milyonlarca kullanıcıya ulaşarak trende giren videolar listesine yerleşen Masumlar Apartmanı dizisinin TRT1 Yayın Akışı bölümünde bulunmaması üzerine 'Bu hafta neden yok?' sorgusuna ağırlık verilmeye başlandı. Sürprizlerin bir an dahi eksik olmadığı sahneleriyle her hafta sosyal medyayı meşgul eden Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümünün ileri bir tarihe ertelenmesi yayın tarihini iple çeken seyircisinin yüzünü güldürmedi. 

Kuruluş Osman 42.bölüm fragmanı girildi mi? Kuruluş Osman'da ortalığı ayağa kaldıran olay sahne

MasterChef Türkiye’nin ustasından dikkat çeken itiraf: Şampiyon isme dair öyle bir konuştu ki!

 

MASUMLAR APARTMANI NEDEN YOK? YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Yılbaşı tatilinin araya girmesinden ötürü bu hafta başlamayacak dizi projeleri arasında yüksek izlenme rakamlarıyla göze çarpan Masumlar Apartmanı da eklendi. Beklenmedik kararla bu hafta TRT1 ekranına gelmeyecek Masumlar Apartmanı dizisinin hangi tarihte yeni bölümünün yayına gireceği netlik kazandı. Sürükleyici hikayesiyle seyircisine eşi benzeri bulunmayan bir dizi tecrübesi sunan Masumlar Apartmanı yalnızca 1 (bir) haftalığına mola verdikten hemen sonra ekran serüvenini hız kesmeden sürdürecek. Bu da demek oluyor ki tatil arasını çok kısa tutarak yeni bölümüyle 12 Ocak Salı tarihinde TRT 1 kanalında hayranlarıyla yeniden buluşmaya hazırlanıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyenlerin moralini bozacak haber! Ağızları açık bırakan karar

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Masumlar Apartmanı son bölümde; Safiye kalbindeki kor gibi büyüyen özlemini dindirme imkanı elde ederken, gelişiyle hayatının yeniden merkezine yerleşen Naci'yle olan diyalogları hafızalarda kalıcı bir iz bıraktı. Masumlar Apartmanı 16.son bölümde; Geçmişteki korku ve acı dolu hatıraların gölgesinden sıyrılmayı başaran Safiye, içindeki çocuğun sesini yükselterek duygularının peşinden gitmeye yeşil ışık yaktı. Naci'nin dönüşünü gördüğü ilk anlardan itibaren ağzı kulaklarına varan Safiye'nin geçirdiği değişim başta Gülben olmak üzere herkesi şaşkına sürüklerken, Naci'yle apartmanda görüşme ayarlayarak hasret giderdi.

MasterChef Türkiye şampiyonuna rekor sayıda peş peşe mesaj! Övgülerle dolup taştı...

Kırmızı Oda 19.bölüm fragmanı aktarıldı mı? Hiç istenmedik ayrılık: Gider gitmez isyan ettiler!

Aradan seneler geçmiş olsa da gönlündeki izlerini halen silip atamadığı ve ilk günkü heyecanla bağlı olduğu Naci'yle karşı karşıya gelen Safiye'nin duygu yüklü sahnelerinin gündemde yankı uyandırdı. Final bölümünde de apartmanın terasına çıkan Safiye'nin, Han'ın hazırladığı saklı mekanı keşfetmesinin ve Han & İnci'nin evlilik fotoğraflarıyla yüzleşmesi ortalığı birbirine karıştırdı.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    Apartamanin birinde masumlar yasiyor zalimler gelip hergun bunlara tecavuz ediyor.
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    yapmayin be zaten karantinadayiz canimiz sıkılıyor arkadaslar sazan gibi atlamayin Kurani Kerim de okuyorum namazımı da kılıyorum dizimide izliyorum
    Cevapla
  • izmitli 3 yıl önce Şikayet Et
    boş işler bunlar izliceme kuran okumayı tercih ediyorum bilmeyende öğrensin ama izlemeyin vakti boşa harcamayın
    Cevapla
  • AŞIYA HAYIR 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah kabul etsin bizede dua et
    Cevapla
  • toarek 3 yıl önce Şikayet Et
    Eyvah! Aldandık. Şu hayat-ı dünyeviyeyi sabit zannettik. O zan sebebiyle bütün bütün zâyi ettik. Evet, şu güzerân-ı hayat, bir uykudur; bir rüyâ gibi geçti. Şu temelsiz ömür dahi, bir rüzgâr gibi uçar gider.
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim kuranını da oku tvni de izle, yani tek doğru senmişsin gibi cümle kurmuşsun
    Cevapla
  • Bahadir 3 yıl önce Şikayet Et
    Millet vallahi şaşırmış dizilerle hayat geçiyor. Açın da az kitap okuyun. Bunlar malayani işler ümmet kırılıyor millet dizi derdinde. Olsa ne olur olmasa ne olur.
    Cevapla
  • cengiz 3 yıl önce Şikayet Et
    tamam
    Cevapla
  • Bahadir 3 yıl önce Şikayet Et
    @efe Doğru evde tv si bile olmayan ben ve nice samimi kardeşimiz var hepimiz sürünüyororuz öylemi. Allah şuur versin.
    Cevapla
  • efe 3 yıl önce Şikayet Et
    milletin keyfi eğlencesi hiç olmasın hep sürünsün
    Cevapla
  • Düşünceli 3 yıl önce Şikayet Et
    sevgili kitapsever arkadaş masumlar apartmanı da madalyonun içi adlı kitabın ekrana dökülmüş hali
    Cevapla
  • seda 3 yıl önce Şikayet Et
    bende şaşırıyorum çok şükür akşam hiç dizi alışkanlığım yok onun yerine siyer okuyorum dinler tarihini araştırıyorum tarih okuyorum herkese tavsiye ediyorum .dinimizi bu dizilerle mi çocuklarımıza anlatacağız yada savunacağız diye kendime kızdım ve çok şükür başardım darısı herkese...
    Cevapla
  • suna 3 yıl önce Şikayet Et
    HANGİ TATİL ARASI? sanki bilmiyoruz her yılbaşı bir günlük tatil her ne hikmetse bir haftayı buluyor film sektöründe. bir yerlere gitmeden durulamıyor. Artık sıradan insanlar bile tatil yapmadan duramıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR