Kuruluş Osman 41.bölüm 2.fragmanı: Canına susayanların kökünü kurutacak plan! Üstlerine çöküyor

Kuruluş Osman 40.son bölümün arkasından verilen yeni bölüm fragmanında; Targun Hatun'un tuzağına düşen Bala Hatun'un ansızın zehirlenmesi Osman'ı kaygıya sevk etti. Kuruluş Osman 41.bölüm fragmanında çevirdiği dümenlere her defasında bir yenisini ekleyen Targun Hatun hakkında kafesli çadıra kapatılması kararı alındı. Osman, arkasından dönen oyunlara pabuç bırakmayıp zafere ulaşırken Kuruluş Osman son bölüm detayları!

ABONE OL
GİRİŞ 06.01.2021 21:58 GÜNCELLEME 06.01.2021 21:58 MEDYA
Kuruluş Osman 41.bölüm 2.fragmanı: Canına susayanların kökünü kurutacak plan! Üstlerine çöküyor
Kuruluş Osman 41.bölüm 2.fragmanı: Canına susayanların kökünü kurutacak plan! Üstlerine çöküyor

Kuruluş Osman 41.bölüm fragmanında; Osman, Kayı beyi olarak üstüne düşen vazifeyi hakkıyla yerine getirip kuracağı yeni devlet düzeninde barışı ve huzuru halkına tesis etmek adına stratejik bir yaklaşım geliştirdi. Kuruluş Osman son bölümün üzerine paylaşılan yeni bölüm fragmanında, Planlarına göre cihan devleti anlayışıyla hareket edecek olan Osman, Türk hakanlığının tekrardan doğabilmesi adına çaba göstereceğini açıkça ilan etti.

MasterChef Türkiye’nin ustasından dikkat çeken itiraf: Şampiyon isme dair öyle bir konuştu ki!

Sihirli Annem, yenilikleriyle ortalığı birbirine kattı: Tepki mesajlarıyla medyayı çalkaladı!

 

Kuruluş Osman son bölümde öne çıkan ayrıntılar arasında Savcı, beylik mücadelesinde beklediği sonuçları elde edemeyerek hezimete uğrarken, Ertuğrul Gazi'nin vefatıyla beraber yeni dönemde kayıların başına geçen Osman'ın hasımları giderek artış göstermeye başladı. Bizans kuvvetlerinde görev alan bir kişinin bambaşka bir kimliğe bürünerek Osman bey'i komplolarının kurbanı etmek ve içeriden gizlice istihbari akışı sağlamak üzere kolları sıvarken, Kuruluş Osman 41.bölüm fragmanında sınırları aşan Targun Hatun'un yaptıklarının faturası bu kez kendisine pahalıya mal oldu.

Arıza'nın efsanesinden korkutan haber! Başına gelen talihsiz olay sevenlerini telaşa sürükledi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyenlerin moralini bozacak haber! Ağızları açık bırakan karar

KURULUŞ OSMAN 41.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

Senaristliğini Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın üstlendiği, genel yönetmenlik koltuğunda Metin Günay'ın oturduğu gerek zengin oyuncu kadrosuyla gerekse çarpıcı olay örgüsü ve başarılı prodüksiyonuyla heyecan ve gerilim fırtınası estirip reyting rekoruna imza atan Kuruluş Osman 41.bölüm fragmanı duyuruldu.

KURULUŞ OSMAN 41.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenlik koltuğunda Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz'ın oturduğu, Diriliş Ertuğrul yapımı sayesinde yakından tanıınarak adından söz ettiren ve ulusal çapta hatrı sayılır başarılar kaydeden Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığında yer aldığı, Bozdağ Film farkıyla ekrana gelen Kuruluş Osman 41.bölümüyle 6 Ocak Çarşamba tarihinde saat 20:00'da akıllara kazınacak etkileyici sahneleriyle televizyon ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kuruluş Osman son bölümde; Kayı Obası'nın yeni beyini seçmek üzere kurulacak toya hazırlanırken, Dündar Bey bazı beyleri altınla kandırıp tarafına çeker. Osman, amcasının oyununu bozmayı başarıp Bey seçilirken, bu gelişme uç bölgesinde büyük coşkuyla karşılanır. Osman Bey'in, Bey olması üzerine köşeye sıkıştığını düşünen Nikola, sürpriz bir destekle yeniden güç kazanır. Dündar Bey, Toy'da yaşadığı hayal kırıklığının ardından yeni çareler ararken; Savcı Bey kendisini desteklediğini sandığı amcasının oyunu karşısında öfkelidir.

Kuruluş Osman son bölümde; Müslüman olmaya karar veren Targun Hatun ise Osman Bey'i elde edebilmek için yeni bir plan kurar. Beylik emanetlerini teslim alan Osman Bey'in ilk icraatı ne olacak? Osman Bey, Dündar Bey'in oyununu nasıl bozacak? Dündar Bey, beylik sevdasından vazgeçecek mi? Savcı Bey, yaşadığı hayal kırıklığının ardından nasıl bir hamle yapacak? Nikola, Osman Bey'in Kayıların başına geçmesine nasıl karşılık verecek? Targun Hatun, Osman Bey'e duygularına gem vurabilecek mi? Flatyos, Kayı Obası'ndan kaçabilecek mi?

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Ozsan 3 yıl önce Şikayet Et
    Kaldırılmasını isteyen arkadaş herhalde eşini aldatma sahneleri göremeyince rahatsız oldu galiba. Şimdiye kadar çekilen en iyi Türk dizileri. Daha ne olsun. Diğer dizilerde kim kimin koynunda belli değil.
    Cevapla
  • OSMANLI 3 yıl önce Şikayet Et
    zikir sahnesine yorum yapan arkadaşlar daha önc zikirlere katıldumı hiç bilmiyorum lakin şeyh edebali hazretleri yani ahiler TÜRK milletine has bir hak tarikattır ve yapıln zikir ve şkli doğrudur bunun bir çok örneği vardır araştırmadan tasavvufun ne olduğunu bilmeden yorum yapmayın
    Cevapla
  • Kizilelma 3 yıl önce Şikayet Et
    Harika
    Cevapla
  • Selçuklu 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya kardeşim bıktık bu diziden bir an evvel kalksın yayından.tarihten soğuttu nuz bizi
    Cevapla
  • Aaaaaaaaa 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen dedin diyemi diziyi kapatacaklar
    Cevapla
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Hala boş hemde bomboş bir dizi. Emmiii emmiii başka bir şey yok.
    Cevapla
  • Ece 3 yıl önce Şikayet Et
    Elinde kumanda var izleme ozaman rahatsız oluyorsan
    Cevapla
  • Zeynep 72 tarih 3 yıl önce Şikayet Et
    Lakin emmi emmi diyor sunuzda tarihte de emmisi karşı Osman a ayrıca Osman emmisinin kellesini aldı alplerinine tekfurun elini opturdu diye amcası Dündar i öldürmüştür. Burda tek sıkıntı savcı bey Osman beye destek vermiştir lakin dizide öyle göstermiyor o da senarist ve yapımcının hayal gücü saygı duyulmalı kesinlikle ben ce çok iyi dizi
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    güldürdün :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR