Gönül Dağı projesine sevindirici transfer! Usta oyuncu Gönül Dağı'yla ekrana dönüş yapıyor...

TRT1'in kısa bir zaman diliminde hızlı ilerleme kaydeden dizi projesi Gönül Dağı transfer gelişmesiyle tutkunlarının ilgi odağı haline geldi. Mesleki kariyeri boyunca kaliteli ve iddialı yapımlarda oyunculuk performansını gösterme fırsatı elde eden Ruhi Sarı, Gönül Dağı hanesine eklendi. Olay örgüsüne dinamizm katacak karakteriyle ekipteki yerini alan Ruhi Sarı bu kez Gönül Dağı dizisiyle kameralar karşısına geçecek.

ABONE OL
GİRİŞ 08.01.2021 10:49 GÜNCELLEME 09.01.2021 18:08 MEDYA
Gönül Dağı projesine sevindirici transfer! Usta oyuncu Gönül Dağı'yla ekrana dönüş yapıyor...
Gönül Dağı projesine sevindirici transfer! Usta oyuncu Gönül Dağı'yla ekrana dönüş yapıyor...

Türk dizi tarihine ismini kazıyarak göz dolduran ivme yakalayan Gönül Dağı dizisi, uzun süre boyunca etkisi altında bırakan sahneleriyle olduğu kadar bünyesine kattığı yepyeni karakterlerle de medya gündeminden düşmüyor. Tamamen kendisine özgü bir anlayış çervesinde kişileri, olayları ve durumları gözler önüne seren Gönül Dağı hanesine adını yazdıran Ruhi Sarı, farklı bir soluk kazandırmaya hazırlanıyor. Bilhassa sosyal medya platformunda öve öve bitirilemeyen ve yıllar geçse de akıllardan silinmeyecek öyküsüyle dizi severlerin takdirini toplayan Gönül Dağı dizisine transfer edilen Ruhi Sarı kimdir?

 

Son Yaz 3.bölüm fragmanı: Büyük kriz! Tehlike kapıya dayanıyor: Neye uğradığını şaşırtan karar

Akıncı 3.bölüm fragmanı: Can evinden vuruldu! Akıncı'nın hassas tarafından kıskıvrak yakaladı

 

Çekimleri Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde gerçekleştirilen Gönül Dağı dizisindeki kilit rolüyle olayların farklı bir noktaya evrilmesinde önemli payı olacak Ruhi Sarı, Zahide’nin eski eşi Fikret karakteriyle seyircisine unutulmaz dakikalar yaşatacak.

Arka Sokaklar 573.bölüm fragmanı: Korkutucu haber! Acı gelişmeyle yüreği yangın yerine dönüyor

GÖNÜL DAĞI'NA TRANSFER EDİLEN RUHİ SARI KİMDİR?

Geçtiğimiz günlerde final yaparak ekranlara veda eden Öğretmen dizi projesinde Ziya ve reyting rekorları kıran Kırmızı Oda'da Sefer karakterini üstlenen Ruhi Sarı, oyunculuk hayatında aynı zamanda Tutunamayanlar,  Ramo, Söz gibi yapımlarda da yeteneğini sergilemiştir.

Gönül Dağı kadrosuna dahil olan usta oyuncu, 18 Mayıs 1972 senesinde Trabzon'da hayata gözlerini açmıştır ve lisans eğitimini ise Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde tamamlayarak mezun olmuştur.

Arıza'nın beğenilen isminden hayal kırıklığına uğratan haber! Tedaviye başlayınca ayrı kalacak

Oyunculuk alanındaki tecrübesini ilk defa 1997 senesinde yayına giren Zilyoner dizisisiyle kazanan Ruhi Sarı diğer taraftan da pek çok tiyatro oyununda sahneye çıkarak seyircisini ağırlamıştır.

17 Eylül 2004 tarihinde sanat yönetmeni olan Natali Yeres'le nikah masasına oturarak hayatını birleştiren Gönül Dağı dizisinin yeni oyuncusu Arte Gün isminde bir erkek çocuğa sahiptir. 

MasterChef Türkiye’de şu ana kadar kimsenin bilmediği olay! İtirafı duyanlar hayrete düşüyor...

1.71 metre boyu ve 63 kilo olan Ruhi Sarı, Yılan Hikayesi dizisiyle geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanmıştır. 2000 tarihinde TRT ekranlarında büyük bir beğeniyle takip edilen Yedi Numara isimli dizide Satılmış Ballıoğlu karakterini oynayarak seyircisinin sempatisini toplamıştır.

Uyanış Büyük Selçuklu 16.bölüm fragmanı: Nifak tohumu ekenleri doğduğuna bin pişman edecek!

Aynı yıl Çağan Irmak'ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Şaşıfelek Çıkmazı dizisinde rol üstlenen Gönül Dağı dizisi oyuncusu Ruhi Sarı, 2001'de Yeditepe İstanbul, 2002'de Yarım Elma, 2003'te Sultan Makamı, 2004'te Haziran Gecesi, Ruhun Duymaz ve Saçsaça Başbaşa, 2005'te Hırsız Polis, Alanya Almanya ve AB'nin Yolları Taştan, 2006'da ise Ezo Gelin dizi projelerinin oyuncu kadrosunda yer almıştır.

YORUMLAR 1
  • Trabzon uşağı 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşaAllah Zahidenin kocası olarak diziye girmez....
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR