Akıncı 3.bölüm fragmanı: Doğru bildiği yoldan şaşmıyor! Göğüs kabartan direniş...

Akıncı 2.son bölümde; Şehitlik mertebesine erişen babasının seneler önce anlattığı hayallerini gerçekleştiren Akıncı'nın yüreklere adeta ilmek ilmek işleyen konuşmaları hüzünlendirdi. Akıncı son bölümde, Daima gurur duyduğu ve tarifi mümkün olmayan bir sevgi beslediği babasının rüyalarına dahi gelmemesinden dem veren Akıncı'nın ''Özlemedin mi?'' sorusunu yöneltmesi içleri sızlattı. Akıncı 3.bölüm fragmanı ekranda.

ABONE OL
GİRİŞ 12.01.2021 00:20 GÜNCELLEME 12.01.2021 00:20 MEDYA
Akıncı 3.bölüm fragmanı: Doğru bildiği yoldan şaşmıyor! Göğüs kabartan direniş...
Akıncı 3.bölüm fragmanı: Doğru bildiği yoldan şaşmıyor! Göğüs kabartan direniş...

Akıncı son bölümde; Alçak saldırıda şehit düşen Tahsin Aktolga isimli babasının yıllar evvel kurduğu hayali yerine getirerek soluğu mezarının başında alan Akıncı, Elektrik Elektonik Mühendisliği ve Tarih bölümünden çift anadal yapıp mezuniyetini tamamladığı müjdesini verdi. Akıncı 2.son bölümde; Dimdik ayaklarının üzerinde hayata her bakımdan hazır olup olmadığı konusundaki birtakım tereddütlerini dile getiren Akıncı'nın mezuniyet töreninde onun da yanında olmasını gerçekten çok istediğini paylaşması yürekleri burktu.

Gönül Dağı 12.bölüm fragmanı: Keder bulutları dolaşıyor! El ele verip hepsini dağıtabilecek mi?

''İsmim anons edildiğinde seninle bir göz göze gelsek fena olmazdı, ama yoktun!'' diyerek kederlenirken diğer taraftan da rüyasında onu görebilmek adına her gece dua ettiğini söyleyip yanında olmadığından yakınmasının ardından Akıncı 3.bölüm fragmanı bekleniyor. Babasının kendisi hakkında ne düşündüğünü ya da ne hissettiğini bilmediği için efkarlanan ve ne yaparsa yapsın aklındaki soru işaretlerine yanıt bulamayan Akıncı'nın ''Özlemedin mi beni?'' şeklindeki çıkışının seyircisini etkisi altına almasının akabinde Akıncı 3.bölüm fragmanı ekrana taşındı.

Son Yaz 3.bölüm fragmanı: Büyük kriz! Tehlike kapıya dayanıyor: Neye uğradığını şaşırtan karar

Arka Sokaklar 573.bölüm fragmanı: Telaşlandıran haber! Yürekleri ağza getiren üzücü sahne…

 

AKINCI 3.BÖLÜM FRAGMANI EKRANA GELDİ!

Gündüzleri tarih öğretmenliği görevini yerine getiren ve geceleri takmış olduğu maske ile asıl kimliğini saklayarak Akıncı görevini yürüten bir kahramanın yaşam öyküsünün gözler önüne serildiği Akıncı 3.bölüm fragmanı sorgulamaları artış göstermeye başladı. Yapımcılığında Mehmet Yiğit Alp'in yer aldığı ve yönetmenlik koltuğunda ise Veli Çelik'in oturduğu NTC Medya imzasıyla 1 Ocak 2021’de ekran serüvenine giriş yapan Akıncı 3.bölüm fragmanında sürprizlerin bir an dahi eksik olmadığı gelişmeler izleyicisini bekliyor.

Mucize Doktor 45.bölüm fragmanı: Şoke eden karar! Son noktayı koyarak tek kalemde silip atıyor

Gönül Dağı projesine sevindirici transfer! Usta oyuncu Gönül Dağı'yla ekrana dönüş yapıyor...

AKINCI 3.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin paylaştığı, Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Serhan Onat, Atakan Hoşgören, Ayça Erturan, Müge Boz, Berrin Arısoy, Berrak Kuş, Yılmaz Bayraktar, Ercü Turan, Deren Talu gibi başarılı ve yetenekli isimlerin bulunduğu Akıncı 3.bölümüyle 15 Ocak Cuma tarihinde saat 20:00’da ATV ekranlarında seyircisini ağırlamaya hazırlanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 80.bölüm fragmanı? Umulmadık buluşma! Aklının köşesinden dahi geçmezdi...

Masumlar Apartmanı setinden ağlatan haber! Hayata veda ettiğini işte bu sözlerle duyurdu...

YORUMLAR 3
  • Avcı37 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok saçma bir dizi... Yakında final yapar! ;-))
    Cevapla
  • tırreeekk 3 yıl önce Şikayet Et
    emin olun rafadan tayfayı izleyin ama bu filmi izlemeyin.Çokk çok saçma ki zaten izlemiyoırum bikaç fragmanını gördüm.Örümcek adam misali :D
    Cevapla
  • memo-se 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle diziler desteklenmeli, elin kahranlarının yerine kendi kahramanlarımızı oluşturmalıyız, bize ne abd nin kahramanlarından.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR