Masumlar Apartmanı 22.bölüm fragmanı: ''Saldırıya mı uğradı?' Düşündürücü ve korkutucu sözler!

Masumlar Apartmanı 21.son bölümde; Önyargılarını ve kaygılarını bir kenara bırakarak dışarı ayak basan Safiye, hayatın güzelliklerinin farkına varıp eşi benzeri bulunmayan mutluluk yaşadı. Masumlar Apartmanı son bölümde; Yapamayacağını düşündüğü engellerin üstesinden gelen Safiye, buluşma günü gelip çattığında Naci'nin hastalığın etkisiyle yere yığıldığından habersizdir. Masumlar Apartmanı 22.bölüm fragmanı çıktı mı?

ABONE OL
GİRİŞ 16.02.2021 09:42 GÜNCELLEME 16.02.2021 10:11 MEDYA
Masumlar Apartmanı 22.bölüm fragmanı: ''Saldırıya mı uğradı?' Düşündürücü ve korkutucu sözler!
Masumlar Apartmanı 22.bölüm fragmanı: ''Saldırıya mı uğradı?' Düşündürücü ve korkutucu sözler!

Masumlar Apartmanı son bölümde; Safiye'nin beynini inceden inceye işleyen endişelerinin yersiz olduğunu ispatlamak ve kuruntularının kölesi olmaktan büsbütün kurtarabilmek için Naci, hastalıkla boğuştuğu günlerde elinden geleni ardına koymadı. Masumlar Apartmanı 21.son bölümde; Naci, hiçbir şeyin üstüne kara bulut gibi çöken hayal aleminin anlattığı gibi olmadığını ve yaşamın getirdiği ne zorluk varsa hepsini aşabilecek güce sahip olduğu düşüncesini Safiye'nin aklına kazımaya başladı.

Uyanış Büyük Selçuklu 22.bölüm fragmanı: 'Ciğeri sökülüyor!' Büyük feryadı yeri göğü inletiyor

 

TRT1'in meşhur dizisinden kötü haber! Tövbeler Olsun için flaş hamle: Ekran ömrü bitirilecek...

Dışarı ayak basacağı esnada her ne kadar karşısında sözünden çıkamadığı annesinin hayali belirse de çok geçmeden küçüklük hayali yanına gelerek kendisine başarabileceği konusunda cesaret tohumları serpmesinin ardından Masumlar Apartmanı 22.bölüm fragmanı bekleniyor. Senelerce hapsolduğu evden ilk defa Naci ile beraber uzaklaşan Safiye, dışarıdaki hayatın ne denli anlamlı olduğunu ve ruhunu iyileştirdiğinin farkına vararak kendisini hiç olmadığı kadar iyi hissederken, insan hem istediği hem vazgeçmediği sürece değişimin daima mümkün olabileceğine bizzat şahit olmasının akabinde Masumlar Apartmanı 22.bölüm fragmanı ekrana geldi mi?

Kırmızı Oda 25.bölüm fragmanı ''Bıçak kemiğe dayanıyor!'' Ağır darbeyi püskürtebilecek mi?

MASUMLAR APARTMANI 22.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

İlk bölümüyle 15 Eylül 2020 tarihinde TRT1 ekranlarında dizi severlerin huzuruna geçen, yönetmenliğinde Çağrı Lostuvalı'nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı romanından uyarlanarak hayata geçirilen OGM Medya imzalı Masumlar Apartmanı 22.bölüm fragmanı yayıncı kuruluş tarafından duyuruldu...

MASUMLAR APARTMANI DİZİSİNDE KAHREDEN OLAY!

Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı öncesi yayına giren son bölümde; Altından kalkamayacağını zannettiği engelleri teker teker yok edebilmek için korkularıyla yüzleşmeye izin veren Safiye, yeni kıyafetlerini giyip hazırlıklarını tamamlayarak evin kapısının önünde Naci'yi beklemeye koyulmuştur.

Bir Zamanlar Çukurova 83.bölüm fragmanı Ağırlığını konuşturup nokta atışı yapıyor! Hedefi vurdu

Masumlar Apartmanı 22.bölüm fragmanı sabırsızlıkla beklenirken final sahnesinde, Sesi soluğu çıkmayan Naci'nin zamanında gelmemesi Safiye'yi bir hayli tedirgin ederken o esnada geçirdiği hastalık yüzünden ölümüne sayılı günler kalan Naci'nin kendi evinde ansızın yere yığılması akıllara ''Naci ölecek mi, diziden ayrılacak mı?'' sorusunu getirdi. Naci'nin yaşayıp yaşamayacağı şimdilik belirsizliğini korurken, onun artık çok az bir zamanı kaldığını öğrenen ve bu nedenle Safiye'nin dünyasının başına yıkılmaması için Han'ın Naci'ye terk edip gitmesi yönünde tehdit savurması dikkatleri çekmişti.

TRT1'den keyiflendiren dizi: Bir Zamanlar Kıbrıs'la tarihin kapılarını ardına kadar aralayacak

MASUMLAR APARTMANI 22.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Çoşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel, Gizem Katmer gibi isimlerin bulunduğu Masumlar Apartmanı 22.bölümüyle 16 Şubat Salı tarihinde saat 20:00'da TRT1 kanalında heyecan ve gerilimin bir an dahi eksik olmayacağı sahneleriyle hayranlarını ağırlayacak.

YORUMLAR 1
  • reyyan 3 yıl önce Şikayet Et
    masumlar apartmani gercekdende cok guzel ve etkileyci bi film ondaki safiye cok guzel ve basarili rol ama o sadece kirilmakdan ve gerceklerden korkuyor ben inaniyorum korkularini yenecek
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR