Kuruluş Osman 46.bölüm fragmanı: 'Gürül gürül çağlayan nehirlere döndürecek!' Buharlaşmadan...

Kuruluş Osman 45.son bölümde; Gözünü hırs, nefret ve intikam bürüyen Targun, Nikola'dan aldığı emre itaat ederek Bala'nın kellesini koparmak üzere kumpas üstüne kumpas kurdu. Kuruluş Osman son bölümde; Dost kazığı atan İdris, Bamsi'yi can evinden vurarak ağır yara almasına sebebiyet verirken, Bamsi'nin cesurluğunu ve yiğitliğini konuşturup Nikola'ya meydan okuması gururlandırdı. Kuruluş Osman 46.bölüm fragmanı çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.02.2021 12:20 GÜNCELLEME 13.02.2021 12:20 MEDYA
Kuruluş Osman 46.bölüm fragmanı: 'Gürül gürül çağlayan nehirlere döndürecek!' Buharlaşmadan...
Kuruluş Osman 46.bölüm fragmanı: 'Gürül gürül çağlayan nehirlere döndürecek!' Buharlaşmadan...

Kuruluş Osman son bölümde; Arkasından çevrilen dümenlerin bizzat bilincinde olan Osman, kalleşlerin zaafından faydalanıp avucunun içine almak ve en savunmasız anlarında kıskıvrak yakalayıp kapana kıstırmak üzere tüm imkanları zorladı. Kuruluş Osman 46.son bölümde; Nikola, Targun'un sözüne sadık olup olmadığına anlamak için ondan Bala'nın canına kastetmesini şart koşarken, sunulan talebi büyük zevkle yerine getirmeye razı olan Targun ise düşman gördüklerinin burnundan fitil fitil getirmek ve faturasını en ağır şekilde ödetmek üzere kolları sıvar.

Masumlar Apartmanı 22.bölüm fragmanı Korkulu düşleri gerçeğe mi dönüştü? Acı iliklerine işliyor

Uyanış Büyük Selçuklu 21.bölüm fragmanı Zihnini bulandırıyor! Tepki toplayacak işlere bulaşıyor

Bala'nın yolunu keserek arkasına aldığı destek güçleriyle birlikte ortadan kaldırma girişiminde bulunan Targun, Bala'nın kahramanca direnişi karşısında hain emelleri suya düşerken, Nikola ise türlü oyun ve hilelere başvurarak peşine düştüğü Bamsi'yi köşeye sıkıştırıp beraberinde Osman'ı da ayağına getirmesinin ardından Kuruluş Osman 46.bölüm fragmanı bekleniyor. Osman'ın babasının bıraktığı emanet belgelerinin izini süren Nikola, obada katliam yaşanacağı ve söz konusu belgelerin ele geçirileceğini söylerken, en acımasızından öc almak arzusu taşıyan Targun ise obaya baskın girişiminde bulunup Bala başta olmak üzere tüm kadınları ölümle burun buruna getirmesinin akabinde Kuruluş Osman 46.bölüm fragmanı duyuruldu.

Kırmızı Oda'da ''alışılagelmişin ötesinde'' dedirten transfer: Kurtlar Vadisi'nin ustası geldi!

Bir Zamanlar Çukurova 83.bölüm 2.fragmanı: Malına mülküne konacak! Yuvasını yerle bir edeceksin

KURULUŞ OSMAN 46.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı öncesi yayınlanan son bölümde; Haddini bilmeyen Nikola, Osman'dan diz çöküp yalvarmasını isterken, Osman ve Bamsi ise ''Zafer, pusatını imanla bileyenlerindir!'' deyip birbirlerinden aldıkları güçle omuz omuza vererek aman vermeden Nikola'ya karşı koyması geceye damga vurdu.

Olay örgüsünü Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın yazdığı, genel yönetmenliğinde Metin Günay'ın yer aldığı, gerek zengin oyuncu kadrosu gerekse etkileyici olay örgüsü ve başarılı prodüksiyonu ile heyecan ve gerilim tufanı estirerek her hafta birincilik tahtını hiçbir rakibine kaptırmayan Kuruluş Osman 46.bölüm fragmanı ekrana geldi.

Gönül Dağı 16.bölüm fragmanı Hafızasından tatsız anıları silebilecek mi: Ağzından ne dökülecek?

KURULUŞ OSMAN 46.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Diriliş Ertuğrul yapımıyla hem ülkemizde hem de dünyanın çeşitli ülkelerinde nam salan Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğinde de Ahmet Yılmaz ve Fethi Bayram ikilisinin bulunduğu Bozdağ Film farkıyla kaliteli ve iddialı sahneler çıkaran Kuruluş Osman 46.bölümüyle 17 Şubat Çarşamba tarihinde saat 20:00'da akıllardan silinmeyecek sahneleriyle dizi severlerin huzuruna geçecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz niçin yayından kalktı? Üzücü haber geldi: Dönüş tarihi AÇIKLANDI!

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Yarali kalp 3 yıl önce Şikayet Et
    Hekese merhaba arkadaşlar ben Kurulus osman dizisini severek izliyorum dizinin senaryosu beni hayran birakiyor her gun bir öncekinden daha güzel oluyor kurulus osman dizinde ben osman beyin yanina sadece bala hatunu yakisdiriyorum ondan baskasini yakistiramiyorum
    Cevapla
  • MERDAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Ve sercancim yaptigin yorumuda hic beyenmedim türkün tarihiyle alay eder gibi yorum yapmışsın
    Cevapla
  • Azra 3 yıl önce Şikayet Et
    Dizi baya güzel olmuş . DEVAM
    Cevapla
  • şanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    dizi hayinlerle dolu ihanet çok fazla bu bölüm pisigolojimizi bozdu bir plan yok taktik yok diğer obalar toplanmalı islam birliğinin hiç içratını görmedik CÜNEYT BEYİN GURUBU DİYELİM
    Cevapla
  • kayı boylu 3 yıl önce Şikayet Et
    1 dizi yazarı çizeri ve oyuncuları kuruluş osmana hiç uygun değiller ÖRNEK osman beyi oynayan kişiye o rolün elbisesi çok çok bol geliyor 2 yazar ve yönetmeni o ecdat tarihimizi hiçmi hiç okumamışlar bu yazanlar çizenler oynayanlar .... ben o tarihle ilgili 4 ayrı kitap okudum hiç birinde ecdadımız osman bey ve alpleri dizide seyrettiğimiz gibi haçlı kefereleri karşısında zor ve aciz duruma düşmemiştir neden hep haçlı keferelerinin planını düzgün ama osmanlının kini kötü gösteriyorlar genelde ecdadımız osmanlıyı mağlup ve zayıf gösteriyorlar onun için derimki o tarihi tahmini ve yanlı değil aslı ne ise öyle yazın oynatın yoksa sizlerdemi haçlı sevicilerisiniz.
    Cevapla
  • Merdan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu yorumunuzu hic beyenmedim sevgili kurulus osman izleyicisi benje kurulus osman setindeki her bir arkadasimiz isini severek yapiyo osman beyede giydigi her kiyafet yakisiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR