Mucize Doktor 50.bölüm 2.fragmanı ''Ateş, düştüğü yeri yakar!'' Ağlamaktan gözünde yaş kalmıyor

Mucize Doktor 49.son bölümde canını hiçe sayarak tıpkı oğluymuş gibi üzerine titrediği Ali'nin önünde siper olan Adil, sıkılan merminin kurbanı oldu. Mucize Doktor son bölümde hassasiyetle ve itinayla gerçekleştirilen tüm cerrahi müdahelelerin sonuçsuz kalması üzerine Adil hayata tutunamayarak ruhunu teslim etti. Tarifi mümkün olmayan acıyla Ali'nin yüreği yangın yerine dönerken Mucize Doktor 50.bölüm fragmanı çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.02.2021 08:27 GÜNCELLEME 18.02.2021 08:27 MEDYA
Mucize Doktor 50.bölüm 2.fragmanı ''Ateş, düştüğü yeri yakar!'' Ağlamaktan gözünde yaş kalmıyor
Mucize Doktor 50.bölüm 2.fragmanı ''Ateş, düştüğü yeri yakar!'' Ağlamaktan gözünde yaş kalmıyor

Mucize Doktor son bölümde; Kendisini koruma altına almaya çalışan Adil'in aldığı kurşun darbesinin etkisiyle yere yığıldığına şahit olan Ali, korkunç manzara karşısında beyninden vurulmuşa dönmüştür. Mucize Doktor 49.son bölümde hiç vakit kaybetmeden alelacele ameliyat masasına yatırılan Adil, tüm imkanların zorlanmasına rağmen kurtarılabilecek durumda değildir; ancak Ali onu hayata döndüremeyeceğini kabul etmek istememektedir.

Masumlar Apartmanı 23.bölüm fragmanı 'Kırk yıl düşünse aklına gelmezdi!' Hayretten donakalıyor

 

Uyanış Büyük Selçuklu 22.bölüm fragmanı: 'Ciğeri sökülüyor!' Büyük feryadı yeri göğü inletiyor

Yaşam savaşını kazanamayarak son nefesini veren Adil'in elinden kayıp gittiği gerçeğiyle acı bir şekilde yüzleşen ve bundan böyle koca bir eksikle hayatta kalmaya devam etmek zorunda olan Ali'nin kalbinde fırtınalar kopmasının ardından Mucize Doktor 50.bölüm fragmanı bekleniyor. Adil'i kurtaramamasının faturasını yalnızca kendisine kesen ve ne yaparsa yapsın bir türlü işleri yoluna sokamamasından ötürü içi içini kemiren Ali, tüm sevdiklerinin toprakta olmasından duyduğu üzüntüyü mezarının başında anlatmasının sahne olduğu Mucize Doktor 50.bölüm fragmanı başladı.

Kuruluş Osman'da şaşkına çeviren sürpriz! ATV'nin yeni transferini duyunca hayrete düşeceksiniz

MUCİZE DOKTOR 50.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

Mucize Doktor yeni bölüm fragmanında; İçinde Ali olmadan asla bir hayat düşünemeyen ve onun ne denli kıymetli olduğunun bir kez daha farkına varan Nazlı, gözyaşlarına hakim olamayıp ''Ben Ali'siz yaşayamam!'' diyerek haykırdığı sahne izleyici kitlesini bir hayli duygulandırdı. Oyuncu kadrosunu; Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Ezgi Asaroğlu ve Merve Bulut gibi isimlerin oluşturduğu Mucize Doktor 50.bölüm fragmanında Ali'ye uzanan gizemli el heyecan katsayısını yükseltti.

MUCİZE DOKTOR 50.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yönetmenlik koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu, senaristliğini Onur Koralp ve Pınar Bulut ikilisinin üstlendiği, yapımcılığında ise Faruk Bayhan’ın bulunduğu MF Yapım imzasıyla Fox TV ekranlarında her Perşembe akşamı sürprizlerle dolu sahnelere imza atan Mucize Doktor 50.bölümüyle 18 Şubat Perşembe tarihinde saat 20:00'da seyircisini sürprizlerin bir an dahi eksik olmadığı saheneleriyle karşılayacak.

Kırmızı Oda'da görülmemiş transfer! Kurtlar Vadisi oyuncusu hislerinizin tercümanlığını yapacak