Uyanış Büyük Selçuklu 25.bölüm 2.fragmanı Maskesi düşüyor! Görüp görebileceği en okkalı ceza...

Uyanış Büyük Selçuklu 24.son bölümde; Tapar, yıllarca varlığını bilmesine rağmen bir kere dahi karşısına çıkıp oğlu demediği için Başulu'ya yüz çevirse de içi kan ağlar. Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde, birçok kişinin bildiği ve kendisini de yakından ilgilendiren hakikati bunca zamandır bilmediği için bir hayli içerlerken, Başulu ise kederden yataklara düşmüştür. Uyanış Büyük Selçuklu 25.bölüm fragmanı ekranda mı?

ABONE OL
GİRİŞ 15.03.2021 08:34 GÜNCELLEME 15.03.2021 08:34 MEDYA
Uyanış Büyük Selçuklu 25.bölüm 2.fragmanı Maskesi düşüyor! Görüp görebileceği en okkalı ceza...
Uyanış Büyük Selçuklu 25.bölüm 2.fragmanı Maskesi düşüyor! Görüp görebileceği en okkalı ceza...

Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde; Tapar'ı karşısına alarak işleri yoluna koymaya çalışan Sencer, Başulu'nun anlatmak istediklerinin yüreğini yakıp kavurduğunun altını çizip onu bir kez olsun gidip görmesini ve söyleyeceklerini dinlemesini ısrarla istemektedir. Uyanış Büyük Selçuklu 24.son bölümde; Başulu, Melikşah'ın hayatı ve devletin selameti için bu sırrı gizli tutmaya mecbur kaldığını dile getirse de Tapar, seneler boyunca kalbinin üşüdüğünü, annesi varken öksüz kaldığını ve yüreğinden anne sıcaklığını esirgediğini söyleyerek tepkisini manidar sözler eşliğinde gösterdi. Uyanış Büyük Selçuklu 25.bölüm fragmanında, Olup bitenlerden haberdar olunca kılık değiştirerek soluğu Başulu'nun yanında alan Hasan Sabbah'ın, ''Senin derununda öyle kasırgalar gizlidir ki, ortaya çıktığı vakit her şeyi yerle bir edebilir!'' şeklinde sözleri gelecek haftanın öne çıkan ayrıntıları arasındaki yerini alıyor.

Kardeşlerim 4.bölüm fragmanı ATV: ''Izdırabına tuz biber ekecek sözler!'' Feryat figan ediyor

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 25.BÖLÜM FRAGMANI DUYURULDU!

Yönetmenliğini Emre Konuk'un üstlendiği, olay örgüsünü Serdar Özonalan kaleme aldığı Akli Film imzalı tarih ve kurgu türündeki TRT1'in reyting rekormeni dizisi Uyanış Büyük Selçuklu 25.bölüm fragmanı aktarıldı...

Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde; Tapar'ın acılarından dert yandığını gören Sencer, ''Hangisi daha beterdir ağabey? Ben babamın kim olduğunu bile bile bir kez olsun baba diyemedim. Belki bir kez gönlümce baba desem bütün acılarım dağılacaktı. Ama diyemedim. Ya sen? Sana ağabey diyemedim. Babam sana evlat sevgisini verirken izledim uzaktan. Ben sizin kanınız değil miydim, canınızdan bir parça değil miydim? Hep uzak kaldım işte.'' diyerek hangi acının daha beter olduğunu sorguladı. 

Teşkilat 2.bölüm fragmanı Aksiyon filmlerini aratmadı! TRT1'e gelişiyle yere göğe sığdırılamadı

Uyanış Büyük Selçuklu'da Sencer'in dediklerine kayıtsız kalmayarak içinden geçen duygu ve düşünceleri açıkça paylaşan Tapar, ''O vakit gelseydin bana, ben senin kardeşinim deseydin. Lakin bu sır bizde saklı kalsın deseydin. Sakınmaz mıydım seni, kardeşim diye bağrına basmaz mıydım? Annemi kolumun kanadımın altına almaz mıydım? Sen babamdan mahrum kaldıysam, ben de annemden mahrum kaldım. Ne güzel büyütmüştür seni elleriyle, dizlerine nasıl yatırmıştır. Şefkatiyle sarıp sarmalamıştır. Ben bunlara hasret yaşadım.'' sözlerini sarf etmesi yürekleri paramparça etti. 

Kırmızı Oda 28.bölüm fragmanı? ''Soluk alışverişini hızlandıran acı!'' Ağzının tadı bozuluyor

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 25.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Zengin oyuncu kadrosunda; Gürkan Uygun​, Buğra Gülsoy, Ekin Koç, İker Kızmaz, Hatice Şendil, Cemal Toktaş, Sevda Erginci, Murat Garipağaoğlu, Mehmet Özgür, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Erdem Akakçe, Nik Xhelilaj gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin bulunduğu Uyanış Büyük Selçuklu 25.bölümüyle 15 Mart Pazartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1 kanalında tutkunlarına unutulmayacak dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor.

Gönül Dağı 20.bölüm fragmanı: Korkutucu manzara! Dünyası başına yıkılıyor: Umulmadık hadise...

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Cemal Almaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence yine kurtulacaklar. Artık arkadaşlar ile sabbah ve diğer hainlerin bu hafta nasıl kurtulacakları hususunda bahse girmeye başladık. Sanırım yapımcının oyuncu bulma problemi var.
    Cevapla
  • Takar 3 yıl önce Şikayet Et
    Beğenmeyen izlemesin. Boş yapan seyirciler belgesel izlesin
    Cevapla
  • Gulendam 3 yıl önce Şikayet Et
    Diziyi çok seviyorum. Ama hic biri Ertuğrul gibi değil.
    Cevapla
  • Vahid Çəmənli 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaxşıdır, amma tarixlə heç bir əlaqəsi yoxdur. Sadəcə, dramatik bir dizidir.
    Cevapla
  • Garip 3 yıl önce Şikayet Et
    Selçuklunun başarısı yerine batiniligi över gibi bir hali var Selçuklu aciz gösteriliyor sanki. Birde sarayda kadınların entrikaları bezdirdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR