Kuruluş Osman resmen bir ilke imza attı! Dizi tarihine geçti: Tebrikler peş peşe dizildi

Her geçen gün başarı düzeyinde ciddi gelişim kat eden Kuruluş Osman, sadece ülkemizle sınırlı kalmayıp dünyanın çeşitli ülkelerinde rağbet gören bir proje olma özelliği gösteriyor. Birbirinden iddialı sahneleriyle izleyici kitlesinin ekranın başından bir an dahi ayrılmaksızın takip ettiği Kuruluş Osman, Afrika'da yer alan Tunus bölgesinde yayın serüvenine başlangıç yapmaya hazırlanıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 10.03.2021 23:01 GÜNCELLEME 12.03.2021 10:39 MEDYA
Kuruluş Osman resmen bir ilke imza attı! Dizi tarihine geçti: Tebrikler peş peşe dizildi
Kuruluş Osman resmen bir ilke imza attı! Dizi tarihine geçti: Tebrikler peş peşe dizildi

Sıkı bir çalışma temposunda ilerleyerek emeklerinin karşılığını her hafta aralıksız görmeye devam eden Kuruluş Osman dizisi geniş coğrafyada yaşayan milletlerin de ilgi odağı haline gelmeye başladı. Ülkemizde göz dolduran performansının yanı sıra şimdiye dek dünyanın çeşitli ülkesine satılan Kuruluş Osman dizisi, yayına girdiği ülkelerde yakaladığı reyting oranlarıyla başarısını taçlandırıyor. 

Kuruluş Osman 50.bölüm fragmanı: Kurtlar sofrası kuruluyor! Etrafını çepeçevre kuşatacak

Gerek uluslararası televizyonlar gerekse uluslararası platformlar sayesinde birbirinden farklı toplumların da büyük bir keyifle takip ettiği yapımlar arasına yerleşen Kuruluş Osman, yayına girdiği ülke sayısını da gün geçtikçe genişletmeye başladı.

Masumlar Apartmanı 26.bölüm fragmanı Skandal zinciri kuruluyor! Yaptığıyla ipin ucunu kaçırıyor

Namını sınır ötesine taşıyan Kuruluş Osman dizisinin, bu sefer de Afrika ülkesinde bulunan Tunus'ta yayın macerasına giriş yapacağının bilgisine ulaşıldı.

Tunus’un en önemli kanalı Nessma TV’de seyircisinin karşısına geçmeye hazırlanan Kuruluş Osman dizisi, Ramazan ayı itibariyle ekrandaki yerini alarak hafızalarda kalıcı bir iz bırakan dakikalar yaşatacak.

Tunus’ta gerçekleştireceği yayın ile birlikte toplamda 32 ülkede izleyenleri ağırlayacak olan Kuruluş Osman dizisi, Youtube platformu aracılığıyla paylaşılan bölümlerinden elde ettiği tıklanma sayılarıyla rakiplerini imrendirecek rekora koşuyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 186.bölüm fragmanı Ölümü gösterip sıtmaya razı etti! Canına okudu

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • KARTAL 3 yıl önce Şikayet Et
    Çooooooook severek izliyorum
    Cevapla
  • Yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Artık sıkmaya başladı hızlanması gerek yada final yapın milletin aklıyla oynamayın
    Cevapla
  • Cezmi 3 yıl önce Şikayet Et
    Uyduruk ve izleyicinin aklıyla dalga geçen basit ve tutarsız sahne ve senaryoyla mı. Dalga geçmeyin. İzleyiciyi aptal yerine koymaktan vaz geçsinler önce
    Cevapla
  • İsmail 3 yıl önce Şikayet Et
    İyice saçmaladılar
    Cevapla
  • Şaduman tozduman 3 yıl önce Şikayet Et
    Senaryo ve oyuncular evlere şenlik. Ertugrul'un yamacından geçemez, zaten onun rüzgarıyla ekmek yiyor. Güldür güldür'ün yeni bölümü ile çakışsa final bile yapabilir
    Cevapla
  • Herne 68 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu cocuk sov cu ertugrul saglamdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR