Masumlar Apartmanı 27.bölüm fragmanı: Gidişatı etkileyecek transfer! Bambaşka dönem başlatacak

Masumlar Apartmanı 26.son bölümde; Babasının cenazesinin, annesinin yanına gömüldüğünü gören İnci'nin kan beynine sıçrar. Esra ile Esat'ın samimiyetine şahit olan Gülben'in kötü anıları depreşir. Naci'nin birdenbire vedası Safiye'nin kabuk bağlayan yarasını tekrardan kanatır. Naci'yi durdurmak için tren garına giderken Masumlar Apartmanı 27.bölüm fragmanı geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.03.2021 11:03 GÜNCELLEME 22.03.2021 12:51 MEDYA
Masumlar Apartmanı 27.bölüm fragmanı: Gidişatı etkileyecek transfer! Bambaşka dönem başlatacak
Masumlar Apartmanı 27.bölüm fragmanı: Gidişatı etkileyecek transfer! Bambaşka dönem başlatacak

Masumlar Apartmanı 27.bölüm fragmanı beklenirken son bölümde ipin ucunu kaçıran İnci, ölen babasının mezarına saldırır. Babasına karşı öfkesini kusan İnci, radyoda dinleyicinin anlattıklarıyla küpler biner. Son bölümde Gülben, Esat'ın beklenmedik hediyesiyle karşılaşınca istemeden de olsa düş alemine dalıp gitmiştir. Masumlar Apartmanı'nda Han'ın konuşmalarının etkisiyle Naci'nin alıp başını gittiğini öğrenen Safiye hesap sormaya kalktı. Naci'nin gidişini engellemek isteyen Safiye, İnci'nin desteğiyle tren garına gitme cesaretini gösterdi. Esra-Esat'ın diyaloglarını tesadüf eseri duyan Gülben için ciddi krizin patlak verdiği Masumlar Apartmanı 27.bölüm fragmanı geldi.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 57.bölüm fragmanı Kaçma-Kovalamaca & Kıran kırana rekabetin alarmı çaldı!

 

Gönül Dağı 22.bölüm fragmanı: Birlikteliklerine müsaade edecek mi? Evlilik iznini alabildi mi?

MASUMLAR APARTMANI 27.BÖLÜM FRAGMANINDA SÜRPRİZ TRANSFER!

İlk bölümüyle 15 Eylül 2020 tarihinde TRT1 ekranlarında dizi severlerin huzuruna geçen, yönetmenliğinde Çağrı Lostuvalı'nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı romanından uyarlanarak hayata geçirilen OGM Medya imzalı Masumlar Apartmanı 27.bölüm fragmanı aktarıldı. Yeni bölüm fragmanında ünlü oyuncu Seda Akman'ın ekibe katılması izleyenleri sevindirdi. 

MASUMLAR APARTMANI'NDA ÜZÜCÜ SAHNE! BÜYÜK KRİZ KAPIDA...

Teşkilat 3.bölüm fragmanı: Şahlanıyorlar! Sürekli türeyen kalleşlerin esamesini okutmayacak

MASUMLAR APARTMANI 27.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Çoşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel, Gizem Katmer gibi isimlerin bulunduğu Masumlar Apartmanı 27.bölümüyle 23 Mart Salı tarihinde saat 20:00'da TRT1 kanalında heyecan ve gerilimin bir an dahi eksik olmayacağı sahneleriyle hayranlarını ağırlayacak.

Kırmızı Oda 29.bölüm fragmanı Karanlıklardan aydınlığa çıkardı! Ümit ışığını böyle yakıyor...

YORUMLAR 4
  • Army 3 yıl önce Şikayet Et
    Büyük bir heyecanla yeni bölümü bekliyorum:),
    Cevapla
  • Hümeyra 3 yıl önce Şikayet Et
    Kız gülben
    Cevapla
  • Halid bin Velid 3 yıl önce Şikayet Et
    Naci gitmiyor tren den iniyor Safiye ye sağlık sorunları anlatmak için İnci den destek alır Safiye de doktora gitmek için İnciden destek alır Han bu durumdan haberi olmadan Han da
    Cevapla
  • Sebnem 3 yıl önce Şikayet Et
    Olacakları tahmin edebiliyorum kafayı yememek için bu 27 bölüme bakmayı düşünmüyorum. O akşam televizyonu fişten kapatacağım. İncı birazcık aklın kaldıysa kaç.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR