Mucize Doktor 55.bölüm fragmanı: Ferman, doktorluk mesleğini yapamayacak mı? Korkutucu tablo!

Mucize Doktor 54.son bölümde; Nazlı, maruz kaldığı saldırının etkisinden uzun bir süre çıkamaz. Ali, Nazlı'nın yaşadığı talihsizliği duyar duymaz eli ayağına dolaşır. Hastalığı yüzünden saldırganlaşan Aysel, asansörde Ali-Nazlı'ya bıçak çeker. Vuslat'ın arkadaşı ölümcül rahatsızlıkla boğuşurken Mucize Doktor 55.bölüm fragmanı geldi mi?

ABONE OL
GİRİŞ 25.03.2021 10:16 GÜNCELLEME 25.03.2021 10:16 MEDYA
Mucize Doktor 55.bölüm fragmanı: Ferman, doktorluk mesleğini yapamayacak mı? Korkutucu tablo!
Mucize Doktor 55.bölüm fragmanı: Ferman, doktorluk mesleğini yapamayacak mı? Korkutucu tablo!

Mucize Doktor 55.bölüm fragmanı aratılırken, öğrendikleri karşısında umutları tükenen Ezo-Vuslat arasında gerilim tırmanır. Ali, Otizmli olduğu için annesinin kendisi ile arkadaşlık etmesini istemediğini Ezo'ya itiraf eder. Vuslat'ın tehditkar sözlerine boyun eğmeyen Ali, Nazlı'dan aldığı destekle güçlü duruş sergiler. Son bölümde, Şiddet eğilimli bir hastanın Nazlı'nın hayatı için tehdit unsuru oluşturması herkesi korkutur. Mucize Doktor'da Nazlı, canını kast etmeye çalışan Aysel'i kullandığı teknikle durdurmayı başarır. Vuslat, arkadaşını ölümden döndürebilmek için imkanları zorlasa da acı gerçeğin önüne geçemez. Ezo'nun psikolojik rahatsızlığını öğrenen Nazlı, Ali'yle buzları eritirken Mucize Doktor 55.bölüm fragmanı geldi mi?

Teşkilat 4.bölüm fragmanı girildi mi? TRT1'in esaslı projesi Teşkilat'ta yer yerinden oynayacak

 

Acun Ilıcalı'dan yılın transferi! TRT1'in eskimeyen dizisi Leyla ile Mecnun'u Exxen'e getirecek

MUCİZE DOKTOR 55.BÖLÜM FRAGMANI DUYURULDU!

Oyuncu kadrosunu; Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Ezgi Asaroğlu ve Merve Bulut gibi isimlerin oluşturduğu Mucize Doktor 55.bölüm fragmanı aktarıldı.

MUCİZE DOKTOR DİZİSİNDE ŞAŞIRTICI GELİŞME! İZLEYENLER BEKLEMİYORDU...

Masumlar Apartmanı 27.bölüm fragmanı Ritmi bozuluyor! Akışı farklı yöne çekecek olaylar zinciri

MUCİZE DOKTOR 55.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yönetmenlik koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu, senaristliğini Onur Koralp ve Pınar Bulut ikilisinin üstlendiği, yapımcılığında ise Faruk Bayhan’ın bulunduğu MF Yapım imzasıyla Fox TV ekranlarında her Perşembe akşamı sürprizlerle dolu sahnelere imza atan Mucize Doktor 55.bölümüyle 26 Mart Perşembe tarihinde saat 20:00'da seyircisini sürprizlerin bir an dahi eksik olmadığı sahneleriyle karşılayacak.

Kırmızı Oda 29.bölüm fragmanı: ''İyiliğin de, kötülüğün de tohumunu atıyor!'' Vurucu gerçek...