Kuruluş Osman 53.bölüm fragmanı: Geri vites yok! Gazını kesmeyip dünyasını başına yıkacak...

Kuruluş Osman 52.son bölümde, Gerçekleştirilen saldırı girişiminde Abdurrahman Gazi'nin şehit düşmesi obada matem havası oluşturdu. Umur Bey, Dündar'ın hainliğini deşifre edecek ispatı Osman'la paylaşmasıyla düğümler çözüldü. Kuruluş Osman'da, Bizanslıların ettiklerini cezasız bırakmak istemeyen Osman bir an dahi vakit kaybetmeden atağa kalkar. Sıralamadaki birinciliğini koruyan Kuruluş Osman 53.bölüm fragmanı geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.04.2021 18:24 GÜNCELLEME 04.04.2021 18:24 MEDYA
Kuruluş Osman 53.bölüm fragmanı: Geri vites yok! Gazını kesmeyip dünyasını başına yıkacak...
Kuruluş Osman 53.bölüm fragmanı: Geri vites yok! Gazını kesmeyip dünyasını başına yıkacak...

Kuruluş Osman 53.bölüm fragmanı başlatılırken, bu hafta Abdurrahman Gazi'nin uğradığı saldırı sonucunda hayatını kaybetmesi obadakileri yasa boğdu. Kuruluş Osman son bölümde, Umur, Malhun'un tesadüf eseri eline geçen zihgiri Osman Bey'e ulaştırmasıyla yapbozun eksik kalan parçaları tamamlandı. Osman Bey, en başından beri aleyhinde faaliyetler yürüten ve kimi zaman zor durumda kalmasına neden olan Dündar'ın ihanetinden nihayet haberdar oldu. Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında ise Osman, cihanın öbür ucuna da kaçsa gazabından asla kurtulamayacağının özellikle altını çizer. Gündüz'ün, ''Öldüğün gün bayramımız olacak Emmi!'' şeklinde Dündar'a sert bir çıkışta bulunması gerginliğinin dozunu bir hayli yükseltti.

Mucize Doktor'da hayrete düşüren ayrılık! Diziden veda etme nedeni herkesi şaşkına uğrattı...

Kuruluş Osman 53.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Olay örgüsünü Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın yazdığı, genel yönetmenliğinde Metin Günay'ın yer aldığı, gerek zengin oyuncu kadrosu gerekse etkileyici senaryosu ve başarılı prodüksiyonu ile gerilim tufanı estirerek her hafta birincilik tahtını hiçbir rakibine kaptırmayan Kuruluş Osman 53.bölüm fragmanı yayınlandı...

Ramo projesinden keyifleri kaçıran gelişme! Show TV'deki ekran ömrü resmen tükeniyor...

Kuruluş Osman 53.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

 

Diriliş Ertuğrul yapımıyla gerek ülkemizde gerekse dünyanın çeşitli ülkelerinde nam salan Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğinde de Ahmet Yılmaz ve Fethi Bayram ikilisinin bulunduğu Bozdağ Film farkıyla kaliteli ve iddialı sahneler çıkaran Kuruluş Osman 53.bölümüyle 7 Nisan Çarşamba tarihinde saat 20:00'da akıllardan silinmeyecek sahneleriyle dizi severlerin huzuruna geçecek.

Bir Zamanlar Çukurova 90.bölüm fragmanı: Çorap söküğü gibi gidiyor! Kötü gidişat durdurulamıyor

Kuruluş Osman Son Bölümde Şok Ölüm! Herkesi Yasa Boğdu...

Can yoldaşı Abdurrahman Gazi'nin ölümünden çok etkilenen Bamsı Bey'i Cerkutay teselli etti. Cenazenin ardından mezarın başından ayrılamayan Bamsı Bey, "Ah Abdurrahman Gazi! Düğün toyunda bile dilinde şehadet vardı. Gayrı benim vaktim de gelmiştir Cerkutay! Ben de şehitler arasına karışmak isterim" deyince Cerkutay "Şehitler arasına karışınca ne olacak beyim" diye sordu.

Uyanış Büyük Selçuklu 27.bölüm fragmanı Talihini etkileyecek sırrı biliyor mu? Düşündürücü olay

Bamsı Bey bu soruyu "Peygamberimizi göreceğim. Hem gardaşlarımı, evladımı göreceğim Cerkutay! Birileri gider, birileri kalır! Bu işler böyledir" sözleriyle yanıtladı. Cerkutay "Beyim! Eskiden büyük bir adam öldüğünde onun ardından insanlar kurban edilirmiş. Ruhuna eşlik etsin diye... Sen ölürsen ben bütün düşmanlarını kurban ederim" diyerek Bamsı Bey'i teselli etmek istedi.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 58.bölüm fragmanı: Yavrusunu sağ salim kucağına alabilecek mi? Panikletti

Bamsı Bey "Biz Müslümanlar öyle yapmayız. Sadaka dağıtırız, fakirleri doyururuz. Hayır duaları, ölenin ruhuna eşlik etsin diye" deyince Cerkutay "Benim zırhımdan ve pusatımdan başka bir şeyim yoktur beyim! Onları satarım, fakirleri doyururum. Sana dua ederler" diye cevap verdi. Cerkutay'ın bu sözleri Bamsı Bey'i duygulandırdı. Cerkutay'a sarılan Bamsı Bey "Kocaman bir yüreğin var Cerkutay! Malı mülkü ne edeceksin" dedi.

YORUMLAR 1
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir yıldır Dündar ha gitti ha gidecek dedi izleyici, nihayet Osman yeni anladı gerçeği. Bakalım Hazal Hatunuda anlaması bir yıl mı sürecek. Osman Bey artık kendine gelmeli. Bu kadar saf olmamalı.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR