Gönül Dağı'nın yıldızından tasalandıracak gelişme! Destekçileri öğrenir öğrenmez hüsrana uğradı

TRT1'in öve öve bitirilemeyen projesi Gönül Dağı oyuncusundan izleyenlerin moralini bozacak gelişme duyuruldu. Oyunculuk kariyerine Gönül Dağı dizisinde devam ederek hızlı yükseliş kaydeden Eser Eyüboğlu, Covid-19'a yakalandı. Korona Virüsü salgını bulaşması sonucu acilen karantinaya giren Gönül Dağı oyuncusu Eser Eyüboğlu'nun durumu takipçilerini üzdü.

ABONE OL
GİRİŞ 05.04.2021 12:56 GÜNCELLEME 05.04.2021 12:56 MEDYA
Gönül Dağı'nın yıldızından tasalandıracak gelişme! Destekçileri öğrenir öğrenmez hüsrana uğradı
Gönül Dağı'nın yıldızından tasalandıracak gelişme! Destekçileri öğrenir öğrenmez hüsrana uğradı

TRT1'in esaslı yapımı Gönül Dağı'na renk katan oyuncusu Eser Eyüboğlu'dan izleyici kitlesini kaygıya sevk edecek haber aktarıldı. Hem duygu yoğunluğu yaşatan konusu hem de oyuncuların hayran bırakan performansıyla izleyenleri apayrı bir dizi tecrübesi sunan Gönül Dağı'nda Covid-19 paniği yaşandı.

Bir Zamanlar Kıbrıs 2.bölüm fragmanı: İçleri sızım sızım sızlatan sahne! Yüreği kasıp kavurdu

Gönül Dağı'nda üstlendiği Selami karakteriyle çok kısa bir zaman dilimi içerisinde izleyenlerin dikkatini üstünde toplayan Eser Eyüboğlu'nun yaptırmış olduğu Korona Virüsü test sonuçları pozitif çıktı.

Bir Zamanlar Çukurova 91.bölüm fragmanı Savaşın fitili ateşlendi! İçindeki yangın korlaşıyor...

TRT1'in yıllar geçse de akıllardan hiç çıkmayacak Gönül Dağı projesinin yıldızı Eser Eyüboğlu sağlık durumuyla sevenlerini bir hayli korkuttu. Çekimlerde Eskişehir'de gerçekleştirilen Gönül Dağı dizisinin oyuncusu Covid-19 geçirdiğini öğrenir öğrenmez burada kaldığı otelde karantina süreci içerisine girdi.

Kuruluş Osman 53.bölüm fragmanı! Umulmadık ölüm: Senaryosu biten ismi dizide göremeyeceksiniz

Geçtiğimiz aylarda Ege ve Can isimlerini koyduğu ikiz bebeklerini kucağına alıp babalık coşkusunu iliklerine kadar hisseden Eser Eyüboğlu'nun setlerden bir süre ayrı kalacak olması hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Ramo'da moralleri bozacak gelişme: Beklenmedik final! Yayın serüvenine artık nokta koyulacak

YORUMLAR 3
  • Zeyza 2 yıl önce Şikayet Et
    Adeta bidaha beni göremiyeceksiniz dercesine gitti...
    Cevapla
  • ahn bkdk 2 yıl önce Şikayet Et
    adeta hemen gelecem dercesine
    Cevapla
  • se.e. 2 yıl önce Şikayet Et
    adeta sensiz geçen bir iki bölüm olacak dercesine. Allah evlatlarına bağışlasın. küçük bebeleri öpüp koklayamamak çok üzücü. olsa da şükrdeceğiz Allah beterinden saklasın.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR