Bir Zamanlar Kıbrıs 2.bölüm fragmanı: Ciğeri parçalayan sahne! Kelimeleri boğazında düğümlendi

TRT1'in büyük yankı uyandıran projesi Bir Zamanlar Kıbrıs 1.bölümüyle dizi tutkunlarını etkisi altında bırakmayı başardı. Kıbrıslı Türklerin hayatta kalabilmek için verdiği mücadelenin ve çektiği sıkıntıların konu olarak işlendiği Bir Zamanlar Kıbrıs ilk bölümüyle tam not aldı. 1974 öncesi dönemde yaşanan gelişmelere ışık tutan ve şimdiden ilginin odağına yerleşen Bir Zamanlar Kıbrıs 2.bölüm fragmanı yayına girdi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.04.2021 18:28 GÜNCELLEME 04.04.2021 18:28 MEDYA
Bir Zamanlar Kıbrıs 2.bölüm fragmanı: Ciğeri parçalayan sahne! Kelimeleri boğazında düğümlendi
Bir Zamanlar Kıbrıs 2.bölüm fragmanı: Ciğeri parçalayan sahne! Kelimeleri boğazında düğümlendi

TRT1 ailesine katılarak yayın yolculuğunda yürümeye başlayan yepyeni dizi projesi Bir Zamanlar Kıbrıs 1.bölümünde duygular sel olup aktı. Birbirinden etkileyici sahnelere ağırlık verilen Bir Zamanlar Kıbrıs ilk bölümü, oyuncuların yüksek performansları ve güçlü olay örgüsüyle medya gündeminde ilk sıralara girdi. Bir Zamanlar Yunan-Rum tarafından Kıbrıslı Türklere gerçekleştirilen saldırı girişiminde kameralara yansıyan görüntüler dizi severlerin hafızasında kalıcı bir iz bırakacak nitelik taşıdı. TRT1'deki ekran macerasına sıkı bir başlangıç yapan ve kayda değer izlenme oranlarıyla göze çarpan Bir Zamanlar Kıbrıs 2.bölüm fragmanı geldi.

Bir Zamanlar Çukurova 91.bölüm fragmanı Savaşın fitili ateşlendi! İçindeki yangın korlaşıyor...

Bir Zamanlar Kıbrıs 2.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yapımcılığında Erol Avcı’nın yer aldığı, senaristliğinde Başar Başaran ve Emre Özdür’ün bulunduğu, yönetmenlik koltuğunda ise Hakan İnan’ın oturduğu TMC Film imzasıyla ekrana gelen Bir Zamanlar Kıbrıs 2.bölüm fragmanı yayına girdi.

Gönül Dağı'nın revaçta isminden üzüntüye uğratan haber! Başına gelen olay herkesi telaşlandırdı

Bir Zamanlar Kıbrıs 2.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Oyuncu kadrosunu; Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural, Gülper Özdemir, Pelin Karahan, Devrim Saltoğlu, Tayanç Ayaydın, Hasan Küçüktekin, Miray Akay, Nebil Sayın gibi isimlerin oluşturduğu Bir Zamanlar Kıbrıs 2.bölümüyle 8 Nisan Perşembe tarihinde saat 20:00'da sürprizlerin bir an bile eksik olmadığı sahneleriyle TRT1'de seyircileri ağırlayacak.

Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisinin Konusu Nedir?

1963 yılında adanın pastoral coğrafyasında neşeli hayatlarını süren sakız tüccarı Dereli ailesi, Kanlı Noel olarak bilinen olayların başlaması ile diğer Türk aileler gibi saldırıya uğrar. Birbirlerinden ayrı düşen aile fertleri kasabalarından sürülüp zorunlu bir göçe başlarken ailenin başındaki Kemal Dereli kendi ailesiyle birlikte göç yolundaki binlerce Türk’ün lideri haline gelir.

Kıbrıs’ta yaşam mücadelesi sürerken Türkiye’den adaya gizli görevle yollanan Ankaralı ise Lefkoşa’da olayların seyrini değiştirir. Adada gizli kahramana dönüşen Ankaralı ve ayrı düştüğü nişanlısının hasretle ve yaşam mücadelesi ile harmanlanan aşkı da Dereli ailesinin hikayesi ile iç içe geçer.

Bir Zamanlar Kıbrıs 1.Bölümde Neler Yaşandı?

21 Aralık 1963 sabahı... Tüm Kıbrıslı Rumlar ve Kıbrıslı Türkler gibi Dereli Ailesi de o sabaha bir daha asla bir araya gelemeyeceklerini bilmeden uyandı… Yüzyıllardır Akdeniz’in ortasında toprak ne verdiyse onunla yaşayan rüzgar hangi şarkıyı söylediyse onu mırıldanan, kalpleri kime çarptıysa onun elini tutan Dereli ailesi, uyandıkları günün tarihe Kanlı Noel olarak geçeceğini bilmiyordu. O gün, sadece Kemal Dereli ve yüz binlerce Kıbrıs Türkünün değil, Kıbrıs’ta yaşayanlar da dahil devlet için gizli görevde çalışan ve “Anavatan”da, Ankara’da yaşayan yüz binlerce Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının hayatı da bir daha asla “eskisi gibi olmayacak” şekilde değişti.

YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • Yorumcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet kural. Adamsın. Kardeş payından buyana adamın omurilik soğanısın
    Cevapla
  • FANİ YOLCU 3 yıl önce Şikayet Et
    Ekonun,Beylikdüzüne diktiği katilin heykelini yıkıcak yürekli halkımızı görmek istiyoruz...
    Cevapla
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Yürek derken onlarda yürek sadece vücutda işlevini yerini getiriyor okadar
    Cevapla
  • zaza 3 yıl önce Şikayet Et
    kibrislilar izliyormudurlar acaba
    Cevapla
  • 60.Tokatlıyız. 3 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul'un göbeğine makaryosun heykelini diken bu adamı ,hangi vicdanla nasıl belediye başkanı yaptılar.Allah fırsat vermesin kaza ile iktidara gelseler , gerçek vatan severlerle beraber yeniden kurtuluş mücadelesine başlanır.
    Cevapla
  • YÜCEL 3 yıl önce Şikayet Et
    Tarih bilmeyen Ekrem İmamoğluna heykelini diktiği makariosun bulunduğu alanda izletmek lazım bu diziyi... Yazıklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR