TV 8 MasterChef yarışmasından kovulan Murat Özdemir'in son hali şaşırttı!

TV8 ekranlarından yayınlanan MasterChef programının ilk sezonunda yarışmacı olan Murat Özdemir, bir dönem papağanına yaptığı işkenceyle gündeme gelmişti. Uzun süredir ekranlardan uzak olan isim yeni imajıyla tekrar gündeme geldi. 2018 Aralık ayında papağanına yaptığı işkence sonrası tüm Türkiye'nin tepsiyle karşı karşıya kalan isim bu kez de yeni imajıyla oldukça fazla konuşuldu.

ABONE OL
GİRİŞ 11.05.2021 16:13 GÜNCELLEME 11.05.2021 17:21 MEDYA
TV 8 MasterChef yarışmasından kovulan Murat Özdemir'in son hali şaşırttı!
TV 8 MasterChef yarışmasından kovulan Murat Özdemir'in son hali şaşırttı!

MasterChef programında, tavırları ve hareketleriyle hem Türk halkının hem de jüri üyelerinin tepkisini çeken Murat Özdemir bir süre sonra yarışmadan diskalifiye edilmişti. Bu gelişmenin ardından çok konuşulan isim papağanına yaptığı işkenceyi kaydederek paylaşmış ve bu olay sonrası gözaltına alınmıştı. Hayvan severler tarafından sosyal medyada oldukça fazla dile getirilen olayın ardından Murat Özdemir özür dilemişti. Bu hareketleriyle hafızada yer eden isim yeni imajıyla gündeme tekrar geldi. Kişisel hesabından sık sık yemek videoları paylaşan Özdemir'in son hali oldukça fazla konuşuldu...

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in canlı yayınında bir ilk! Müge Anlı'nın erkek kardeşi ortaya çıktı

Son Halini Görenler Tanıyamadı!

Uzun süredir ortalarda görünmeyen ve gündeme gelmeyen  Özdemir, sosyal medyadan yaptığı son paylaşımlarda çok konuşuldu. Murat Özdemir'in paylaşımını görenler saç ve sakalını uzatan ismi tanımakta zorlandı. 

Papağanına İşkence Yapmıştı!

2018 yılında yayınlanan MasterChef programında yarışan Murat Özdemir, yarışmadan diskalifiye olduktan sonra papağana işkence yaptığı görüntüleri sosyal medyada paylaşmış ve hayvanseverler tarafından büyük tepkiyle karşılaşmıştı. Yaşananların ardından gözaltına alınan Özdemir,  adliyeye sevk edilirken, alkol kullandığını ve yaşananlardan dolayı herkesten özür dilediğini ifade etmişti.

Acun Ilıcalı'dan Sert Tepki!

Olayın ardından tedavi altına alınan papağan hayatını kaybetmiş ve TV8 Kanalının sahibi ve MasterChef yarışmasının yapımcısı Acun Ilıcalı, Murat Özdemir için "insan müsveddesi" ifadeleri kullandı.

YORUMLAR 2
  • Ağa lâkaplı 2 yıl önce Şikayet Et
    Son fotoda Adnan Oktara benzemiş
    Cevapla
  • Rebelboy1903 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne hali varsa görsün yahu böyle işe yaramazları gündeme.getirip adam etmeyin da
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR