Müge Anlı ile Tatlı Sert'in canlı yayınında bir ilk! Müge Anlı'nın erkek kardeşi ortaya çıktı

ATV ekranların uzun yıllardır heyecanla izlenen Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Müge Anlı beklenmedik bir konuk ile geldi. Görenleri şaşkına çeviren konuğun Anlı'nın erkek kardeşi olduğu açıklandı. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert programının editörlüğünü üstlenen Mert Efe Anlı'nın programdan görüntüleri...

ABONE OL
GİRİŞ 11.05.2021 17:26 GÜNCELLEME 11.05.2021 17:26 MEDYA
Müge Anlı ile Tatlı Sert'in canlı yayınında bir ilk! Müge Anlı'nın erkek kardeşi ortaya çıktı
Müge Anlı ile Tatlı Sert'in canlı yayınında bir ilk! Müge Anlı'nın erkek kardeşi ortaya çıktı

ATV'nin en çok takip edilen programlarından biri Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, Müge Anlı, seyircilere sürpriz yaptı. Anlı'nın erkek kardeşi Mert Efe Anlı, ekran karşısına çıkarak görenleri şaşkına çevirdi. 

Müge Anlı Stüdyoya Kardeşi İle Geldi!

Müge Anlı, bu hafta stüdyoya erkek kardeşi Mert Efe Anlı ile geldi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının editörlüğünü üstlenen Mert Efe Anlı, hakkında açıklamalarda bulunun Müge Anlı izleyicileri hayrete düşürmeyi başardı. Anlı kardeşi için "Onun adını ben koydum, bütün hastanede ‘bizimki güzel, sizinkisi çirkin" diye gezdirdiğim benim bebeğim, güzel oğlum." şeklinde açıklamada bulundu. 

İşe ATV ekranlarının sevilen sunucusu Müge Anlı'nın erkek kardeşi ile olan görüntüleri;

Müge Anlı Kimdir?

19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne başladığı yıl; Kanal 6’da staja başladı Staj yaparken kısa sürede kadroya alındı; yönetmen yardımcısı oldu. Kenan Erçetingöz’ün teklifi üzerine magazin gazeteciliğine başladı.

Dobra Dobra adlı magazin programını Şenay Düdek’le birlikte sundu. Müge Anlı, Şenay Düdek’in ayrılığı ardından Pakize Suda’yla Kanal D’de program sunmaya başladı.

Asıl çıkışını ise 2008 yılından itibaren sunmaya başladığı, şimdilerde gündemden düşmeyen “Müge Anlı ile Tatlı Sert” ile yaşadı. 2010 yılında Tatlı Sert ‘in yanı sıra Müge Anlı ile Mektubunuz Var” adlı programı sundu.

Anlı’nın 1993 yılında evlenip 2008 yılında boşandığı Gazeteci Burhan Akdağ ile evliliğinden şimdilerde 16 yaşında olan bir kızı var.

YORUMLAR 4
  • Aylin sayk 2 yıl önce Şikayet Et
    Aile önemli mügede kıymetini bilir.
    Cevapla
  • Yasemin@haz 2 yıl önce Şikayet Et
    Cevapla
  • Joker 2 yıl önce Şikayet Et
    Yani öyle
    Cevapla
  • Merve 2 yıl önce Şikayet Et
    Yani
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR