Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 195.bölüm fragmanı: Ateşi körüklüyor! Yarasına tuz biber ekecek

ATV’nin beğenilen projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Hızır ortamın hararetini dindirebilmek için yoğun çaba sarf ediyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 194.son bölünde Hızır, İlyas’ın zarar görmemesi adına sınırlarının ötesine geçerken, İlyas ikazlara aldırış etmeksizin kendi bildiği okuyor. İlyas yolun sonunda ölüm dahi olsa prensiplerinden vazgeçmezken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 195.bölüm fragmanı geldi mi?

ABONE OL
GİRİŞ 18.05.2021 16:34 GÜNCELLEME 18.05.2021 16:34 MEDYA
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 195.bölüm fragmanı: Ateşi körüklüyor! Yarasına tuz biber ekecek
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 195.bölüm fragmanı: Ateşi körüklüyor! Yarasına tuz biber ekecek

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 194.son bölümde Hızır’ın, İshak’la beraber işbirliği yapması sayesinde hem Yaman hem de ailesi ölümden eşiğinden kıl payı dönmüştür. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da İlyas ile Ömür cephesinde Pınar faktörü yüzünden meydana gelen huzursuzluğun yankıları tüm ailede hissedilmeye başlanır. Duyduklarının etkisiyle öfkesinin kurbanı olan Haşmet’in İlyas’a bir hışımla kafa atması olayların bambaşka boyut kazanmasına davetiye çıkarır. Koşullar neyi gerektirirse gerektirsin İlyas’ın güvenliğini temin etmek isteyen Hızır, daima orta yolu bulmaya ve barış ortamını oluşturmaya çalışırken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 195.bölüm fragmanı geldi mi?

Diziler birer birer sona eriyor! Peş peşe final duyurusu! Yayından kalkacak diziler kesinleşti

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 195.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Başrollerini Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Sanem Çelik (Ceylan Çakırbeyli), Yunus Emre Yıldırımer (Alparslan Çakırbeyli), Yalçın Hafızoğlu (Hızır Ali Çakırbeyli), Ali Sürmeli (Kimsesiz Doğan), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli) gibi televizyon ekranlarının aranan yüzlerinin paylaştığı ve Salı akşamı aksiyonun ardı arkasının kesilmediği çarpıcı sahneleriyle dizi severlerinin karşısına geçen reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 195.bölüm fragmanı yayınlandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Skandal Olay! Büyük Kriz Patlak Verdi...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 195.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Senaristliğini Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Berna Aruz'un kaleme aldığı, yapımcılığını ise Onur Tan, Baran Özçaylan ve Zübeyr Şaşmaz'ın üstlendiği toplamda altı sezondur ATV ekranlarında reyting fırtınası estirmeye devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 195.bölümüyle 18 Mayıs Salı tarihinde saat 20:00'da izleyici kitlesini ağırlayacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölümde Neler Yaşandı?

Ortak düşmana karşı İshak ve ekibiyle el sıkışarak birlikte mücadele etmeye karar veren Hızır Çakırbeyli, attığı bu adım sayesinde Yaman Korkmaz ve ailesinin hayatını kurtarır. İshak'ın verdiği istihbarat sayesinde yapılacak baskını dakikalar önce haber alan Yaman Korkmaz ve ailesi çatışmadan sağ kurtulur.

Bu kurtuluşun en büyük etkeni ise haber vermekle yetinmeyip Yaman Korkmaz'ın yardımına koşan İshak olur.Ömür Çakırbeyli ve İlyas Çakırbeyli arasındaki gerilim tüm aileyi sarar. Haşmet Façalı'nın olayı anlamadan İlyas Çakırbeyli'ye attığı kafa, artık aile meselesi olmaktan çıkar ve masanın konusu haline gelir.

Hızır Çakırbeyli'nin ortamı yumuşatması için topladığı masada İlyas Çakırbeyli'nin tavrı net olur. Geri adım atmayan Haşmet Façalı ise tüm masayı karşısına alır. Eşinden boşanmak üzere olan İlyas Çakırbeyli ise yaşadığı bunalım yüzünden gözünü karartır ve ölmek pahasına düşmanı tek tek indirmeye yemin eder. İlyas Çakırbeyli'nin bu planlarında en büyük destekçisi ise yeğeni Alpaslan Çakırbeyli olur.